23

Деси

преди 2 години

Ако не хранят по ГЕРБ не може да спят Ицака и компания, тва им е основното и горе долу единствено занимание.

22

Владо

преди 2 години

Тия смешници от ДБ какво се точат толкова за тоя парламент?! Нема да го бъде и тоя път!

21

Анонимен

преди 2 години

С тези санкции Сащ отвориха пътя на ГЕРБ , а новите лица на протеста ( ония от 90те реално и Божков зад тях ) и ДПС( те също искат да свалят ГЕРБ, не напразно Къри отиде в Турция, защото следващия удар ще е директно срещу Доган, сега му отстраниха пешката ) лижат рани. ЕНП също застана зад ГЕРБ , като заявиха че това е единствената отговорна партия. И е реално така, може да е всякаква но е най - добрата в момента. А единствена и уж алтернатива в лицето на Слави е някаква чалга, сръбски кавър.

20

Пълна глупост!

преди 2 години

Санкциите удрят здраво Румен Радев,тъй наречените партии на протеста и ДПС! Всички се спонсорират от Божков и други олигарси и започнаха протестите в тяхна защита!

19

Гражданин

преди 2 години

Бре да му се не види - то у нас било пълно с празнодумащи и на кестерме мислещи пишман политици ?! Надявайте се ! Ще ви се , а ?!

18

анономен

преди 2 години

Тия "умници" да намерят начин как да влязат в парламента.

17

Анонимен

преди 2 години

лустрация!

16

Анонимен

преди 2 години

Гладна кокошка просо сънува

15

Праведен

преди 2 години

До СловянинКакво ме интересува за кой ще гласуваш и без това си пропаднал човек !

14

Анонимен

преди 2 години

ДБ се очертават като БСП 2. И сега си баят - ГЕРБ ЩЕ ПАДНЕ, Герб ще падне, ГЕРБ ще падне.... ЗАпрете се бе! Тоя ГЕРБ ви е оживял на сърцето. Все още социологическите агенции рогнозират пак ГЕРБ на първо място. Но след4 години писъци от Нинова, и година и нещо от Радев, след парите, които изля в революциите Божков, няма начин да не се отрази. Въпреки, че е много долно. Нинова вече го разбра, след всичките и писъци нея също я изчегъртаха. На 11 ще видим.

13

Анонимен

преди 2 години

До 15Радвам се за твоя избор-ВИДЕНОВ!ПО НЕГОВО ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ЧИСТА И СВЯТА! Чисти магазини/ празни рафтове/ ЧИСТИ УЛИЦИ/ колите не се движеха, 40л.бензин за месец/ ЧИСТИ БАНКИ/ ИЗНЕСОХА парите на вложителите,ФАЛИТ/ СВЯТА/ Фори светулката ВОДЕШЕ шествието/ БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

12

Анонимен

преди 2 години

Най-силната и богата държава в света не събира данъци от най-богатите си граждани - как се казва на това?

11

Словянин

преди 2 години

Ще гласувам за "Чиста и свята република" на Жан Виденов. За никого другиго, а мои приятели, които гласуваха за ДБ, вече също са решили да подкрепят Жан.

10

Милю

преди 2 години

Не вярвам тия от продай България да са толкова прости. Ей така си пускат кьорфишеци.

9

Пак голословни

преди 2 години

внушения и твърдения.Лъжа и измама.Дебе,разберете,че докато не излезете с факти,доказателства,съд,вие ще сте клеветническо лъжливо овчарче.Дайте факти и доказателства и хората ще тръгнат след вас.Е да,ама като няма? В компроматите на Атанасов малко ще ви повярват.

8

Майора

преди 2 години

За вас ли да гласува-за адвоката с отнети права и приятел с Маджо, за генерал който подслушва тогава главния прокурор Филчев, за Радан който с Йончева гласува за македонско малцинство в България , за джендърите и *** които ви дават парите?Благодарв свърши таз любовна песен!

7

Рустю Иванооглу

преди 2 години

Дано спечелим вече, че толкова пари наляха в нас, трябва да връщаме вересииите вече!

6

Надежди

преди 2 години

Голеи надецди на ***. Аб е балалайки санкциониран е Черепа - вашият спосор и неговите фирми.

5

данъкоплатец

преди 2 години

Щом САЩ пропуснаха в списъка- Доган, Вальо Златев , Р. Овч. Домусчиев, Баневи,Арабаджиеви, Прокопиев,......Политици с руски каишки , за да ги вадят при следващи избори , да си гледат работата. Мен повече ме интересува Главния Евро прокурор-Кьовеши - утре какъв знак ще даде ? Брюксел отпуска милиарди за България , и спиране на фондове ще означава ритане на хунти,мунти , фуражки,и т.н

4

Анонимен

преди 2 години

Герб спечелиха през 2009 и оттогава само с измами и манипулации. Все пак целокупния български народ не е чак толкова застрелян, че да гласува за бай *** отново и отново.