239

ПроСоТо

преди 2 години

До Ьшхьшхьшхьшхзшхзпхз...Е па "Гузен негонен бяга"!..Па и друго:-"Лудото го не търси,то само ще се обади"..

238

Анонимен

преди 2 години

американската система поразява руската машина, въпреки че уж сме от 1 отбор, това е истината. щом мълчат , е повече от ясно. ако беше някой от техните врагове , нали знаете как щяха всичко да раздухат.

237

Чест и слава

преди 2 години

Какъвто и да е този пилот със сигурност има семейство. Българин. Лека му пръст

236

Анонимен

преди 2 години

На учението е имало и сръбски военни които редовно участват в стрелби на полигона край Шабла!Няма да е чудно ,ако те са направили белята!Тази версия трябва да бъде щателно разследвана.А,въобще защо се допускат сърбежи на НАТОвски учения ,те нали ужким са другари с ушанките!

235

Радослав

преди 2 години

Къде спа Тиквондурис 12 години? Защо още сме с тия по стари от пилотите си фърколети? Даде милиарди за фърколети стари като сегашните и които ще дойдат някога си. Няма да се изумя и ако неговите калинки са виновни само и само да могат да посочат с пръст, че сегашните ни кочини са лоши и, че с тях стават инциденти. Тиквондурис е генералисимус само на комунопитеците и то на неосъзнатите комунопитеци! Станал генерал с червена книжка и звезди от зрънчо!

234

Радослав

преди 2 години

До я гледайТочно пък тоя дърт *** трябва да е първия хвърлен в морето защото 12 години беше на власт и нищо не направи за техническото състояние на армията. Точно при него се раздува държавния апарат до такива астрономически числа за да има кои да гласува за него. Колко комисии, агенции и подобна пасмина се назначи и по цял ден си клатят краката? 30 години преход, половината под ръководството на Тикнодурис Некадърникът!

233

Анонимен

преди 2 години

Затегнете двигателя на единият абрамс, и спокойно може да отложите войната с Русия :))))Не че имате някакъв шанс:)

232

Анонимен

преди 2 години

Господ си знае работата!През онази работа ми е за враговете които умират!Радваме новината!

231

ПроСоТо

преди 2 години

Не знам кой и с какъв акъл забърква кашите...Преди време прочетохме изявление на ВОЕННИЯ МИНИСТЪР,че пилота Е ПОРАЗИЛ целта,тоест,версията за "неотлетялата ракета" е ..направо смешна!!..Съвсем ОЧЕВАДНО е,че самолета е бил ударен от "приятелска ракета"!!..ОЧЕВАДНО!...Обаче така и никой не посмя да попита ,и никой не смее да спомене,КАКВИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ и ОТ КОИ СТРАНИ са участвали в "учението"?!..Това НЕ е военна тайна!..Е?..-Кои наши "приятели" са взривили Миг-а?../ТОВА вече ще си остане тайна/

230

Анонимен

преди 2 години

До251 ало кинилингус!***, един въпрос !Кога за последно е обслужвана техниката !Не ти е виновна руската машина или ракета!Просто сте некадърници в всичко !

229

Анонимен

преди 2 години

Още едно учение и следващото с селскостопански самолети!Нещастие !

228

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

В Шабла е имало , Българи, Сърби и Американци, Американците са го Свалили - Те имат Такава Техника

227

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Брад,ти си *** КОНспиратора!Как ги хвана само тия подли америкнци,свлаячи на съюзнически самолети!Тяхното *** дъ ибъ!Да идват руснаците!Гответе китките и бидоните с технически спирт.Само Матушка Рассия ша на опрай!Между дургото-по колко коня на ден спираш!?

226

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Американците са го Свалили ,Това е Типичен Американски Номер, Много Държави Отказват -Не Провеждат Такъв Тип Обучения със САЩ - защото са Пострадали, Преди Години САЩ - подариха кораб Моавемент - на Турция , после при едно сходно обучение като в Шабла - го Потопиха - Казаха - *Стана Грешка* , Кораба беше Подарък и Турците си замълчаха - но От тогава - Не Провеждат Такъв Тип Обучения с Тях , и Други Държави са Така , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

225

Чич'тиВрущял

преди 2 години

До АнонименКак ти личи,че си комунист.Пълен ***.И и Й!Нещо да знаеш за тези две букви от БЪЛГАРСКАТА,не славанската,азбука!?На такива дърти чикиджии все САЩ са виновни.Тия приказки с фесовете и турците ги говори долу пред блока пред другите умствено повредени старци.

224

Анонимен

преди 2 години

*** лаино...на сащ Лаина....щяхте да сте в потури сега и да биете чело по 2пъти в деня в джамиите ако не си бяха оставили кръв и кости руските братя ...само *** фес и правнук на турските колячи от робството турско може да си продава езика да ближе *** с Лаина на сащ..дето обичат да късат децките ръчички с бомби играчки пускани в София и бг..и да изгарят цели децките градини в Хирошима и Нагазаки...но и японците станаха като вас и обичат Лаина да *** на окупатори...

223

Радослав

преди 2 години

Какви са тези адмирали като имаме два катера на кръст? Какви са тези генерали като имаме 1 танк и 5 самолета. Адмиралите ни имат повече опит в играта боен кораб отколкото в открито море а генералите ни са командвали цели армии ама само в телефоните си. Като застанат и започнат адмирал до генерал и така 50000 индивида. То командирите повече от кашиците! Тези звезди да не се падат от зрънчотата дето ги продават в лафките бе? При толкова командири и умове как стават тия инциденти?

222

Радослав

преди 2 години

90% от армията ни са генерали, адмирали, контраадмирал , генералисимуси и всякакви други големци, а малкото останали са принудени с пирони и тиксо да ремонтират самолети! Да хвърлят всички военни министри (стари и нови), служители на военното министерство, адмирали и генерали в зоната на търсене. Дори и нищо да не намерят, поне ще се отървем от виновните за инцидентите! Повече пари харчим за заплати на тези никому ненужни писаружки отколкото за поддържане на техниката ни!

221

КьоксалБаба

преди 2 години

Без да има разследване ще кажа,че майор Терзиев ще бъде виновен.В България винаги е било така.Всичко се решава по съветско-сталинистки начин.Щом има умрял ще хвърлим вината върху него.Хората може и да смениха посоката,политиката,партиите и изобщо уж всичко е ново,но нека не забравяме,че ни управляват хора,които са възпитавани по един определен начин.И те никога няма да се променят.И не,не обвинявайте ЕС,САЩ,Русия или Уганда,а сами се променете.Щото докато сте такива ще сте *** мърльовци.

220

ВоваПодкин

преди 2 години

До До анонимен Ще приземиш самолет с половин крило,но само на кино.Това да не е Топ гън бе?Ти изобщо учил ли си дори елементарна аеродинамика,че ги каканижеш тия простотии?При повечето нови самолети дори и най-малкото разрушение води до почти 100% безконтролен полет.В тия самолети има по 2-3 компютъра,които служат само да поддържат праволинеен полет.Тия компютри извършват по 2 милиона корекции в секунда бе.Това ако може да го направи пилот,значи да изхвърляме компютрите.Само глупости говорите.