61

Анонимен

преди 2 години

Връщате ги на Европа! Ревахте, че искаме файзер, че ни дали по-малко, нищо че Б. се спазари така, сега ще ги хвърлят! Грехота! Светът плаче за ваксини , а нашенци се почесват и ослушват. Дайте ги на други!

60

Анонимен

преди 2 години

Ще пропусна

59

До 77

преди 2 години

В България при тази висока смъртност заради вируса, се видя един феномен - смъртта от Ковид-19, изпреварваше смъртта по други причини и смъртността от рак, сърдечни заболявания и т.н. намаля. Това можеше да се очаква, защото Ковид--19 е много по-страшен за по-възрастните, а по-възрастните по-често умират и от други болести. Реално от Ковид-19 в България починаха около три пъти повече хора от официално регистрираните.

58

До 69

преди 2 години

Значи имало 15000 случаи на смърт след ваксинация, а не около 1 милион, колкото щяха да са случаите на смърт при същите тези хора без ваксинация. Като си казал А, кажи и Б.

57

До аспирин

преди 2 години

Ще ти кажат някой друг път. Колкото казаха каква е връзката с вируса за починалите онкоболни, хронични сърдечни, затлъстяване,белодробни и диабетноболни. Аутопсии йок.

56

Фалшива новина

преди 2 години

Този Гигов трябва да бъде съден за разпространяване на фалшиви новини. До вчера поставените дози са близо 1800000, а не ваксинираните. Около 820000 са напълно ваксинирани, което означава, че на около 980000 човека е поставена поне една доза, което е около 14%, а не 25%, както лъже Гигов. Точната сметка трябва да отчита, че при една от ваксините се поставя само една доза, но засега те са пренебрежимо малко.

55

гжгжгж

преди 2 години

Тези срещу малко хонорар и майка си ще продадат. Със сигурност взима кинти за всяка лъжа, която им е наредено да изрекат. Отдавна в България няма лекари, а бизнесмени.

54

Аспирин

преди 2 години

До Анонимен 69А разбираш ли какво означава тази информация? Това не са хора , на които причината за смъртта е ваксината. Когато се разследва всеки един случй, ще се знае реалния брой.

53

до 66

преди 2 години

Оплакваш се че няма точна и качествена информация ли? Т.е. не си се разтърсил, щото е пълно с таква. Материята е сложна трудно се разбира, а и не е Х..икс да ти я набият. Българите са функционално неграмотни, не могат да се ориентират и затова са суеверни. Страх ги е от мРНК ваксините, да не им повреди генома или кой-знае какво ?!

52

Анонимен

преди 2 години

EudraVigilance-European database of suspected adverse drug reaction reports. Дава следните данни 15472 случая на слърт в Европа след ваксинация и 1509266 пострадали до 19.06.21 Честито на невярващите!

51

Off

преди 2 години

Вчера в "Днес" имаше статия с цитати на Лангърков, оня ден също имаше пак от въпросния ку-ку. Голям дял в това изоставане имат индивиди като Лангърков, Чорбанов, Първанова и Кожухарова, Кацаров тоже, ама от преди да стане министър.

50

Анонимен

преди 2 години

Пандемията е измислена ,за да ни ваксинират.Всичко останало е ала бала .Който иска да знае защо ни ваксинират да пита Бил Гейтс.Мен ми омръзна да обяснявам.

49

Анонимен

преди 2 години

До 63 Нали разбираш, че като българин и ти си ***. И не, българина не е *** човек, а е практичен. Задава си въпроси и когато не му отговарят адекватно, естествено става недоверчив. Това не прави българина глу*пак, прави го оцеляващ. Вместо да обиждате, защо не дадете точна и качествена информация за тия ваксини. Обидите само убеждават, че има нещо нередно, а това води до отказ от ваксиниране. И още нещо, спрете със заплахите. Колкото повече плашите, толкова повече ще ви се прави на пук.

48

Да се разберем

преди 2 години

Когато ми направите безплатен тест с антитела/имам ги,не знам кога и как са придобити/ , тогава елате да ме убеждавате да си сложа отровата.

47

Анонимен

преди 2 години

*** народ,слаба държава.Важи 100% за нас българите.Затова са толкова популярни конспиративните теории.Те предлагат на простия човек просто обяснение на комплексни проблеми.Няма надежда за бай ***.

46

Анонимен

преди 2 години

Не съм много сигурен за какво се карате тука. Ваксинацията е безплатна и не е задължителна. Който иска отивак, който не иска си седи вкъщи.

45

До Инфо

преди 2 години

Да бе да. И откъде е това инфо? От Москва ли ти го подадоха?

44

Анонимен

преди 2 години

До 58 Ей хвана ни... викам ще можем да ви излъжем ама то българин как се лъже бра...

43

Сдс

преди 2 години

До 51Отвори страницата на CDC Американците не крият броя умрели след ваксинация! Само *** вярва че изпитателен продукт е без последствия.

42

Анонимен

преди 2 години

До 55 Споко безплатно е :))))