24

Анонимен

преди 2 години

До 17 разсмя ме наистна

23

Анонимен

преди 2 години

То 2 нс милион деца си умират и без Ковид

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 До 7 години всички ваксинирани трябва да се обявят за неуспешен експеримент и да се изолират. ГМО не ни трябва!

21

Анонимен

преди 2 години

То две на милион си падат и от терасата. Пълни идиоооти. Ковид нема има печатане на пари!

20

Анонимен

преди 2 години

И на всички статии да го напишеш, няма кой да ти повярва. Психопат!

19

qwerty

преди 2 години

Статията е лъжа. Аз съм лекар и мога да потвърдя, че няма такова нещо. Карат ни да пишем всички починаличе са болни от измислената болест.

18

До 17

преди 2 години

Като ги драскаш тия, ставаш само за посмешище.

17

До 15

преди 2 години

Децата НЯМАТ голям имунитет по рождение. Навремето, преди ваксините и антибиотиците, рядко са доживявали до 3 годишна възраст. Децата са най уязвими при грип например, RS инфекцията, Rota virus и пр. Глупости се пишат и тиражират от абсолютно невежи хора!

16

Ужас

преди 2 години

Мъж на средна възраст от Централна Америка е поставен под строг медицински контрол. Проблемът на амигото е в бързо намаляне на половия орган, който от 26 см е станал 10см след втората имунизация с Файзър. Експерти считат, че ако прогресивното скъсяване продължи с това темпо, човеко ще стане безчленен. Жена му Амига е поискала немедлен диворс. Това е!

15

Вирус

преди 2 години

Семейството ми е ваксаджийствано, децата - също, но внуците - НЕ !

14

До #10

преди 2 години

Някой да не им е опрял пищов у главите, за да си дават детето за експериментална ваксинация. Децата имат много здрав имунитет по рождение и изкючително нисък смъртен процент при боледуване, а останалите се възстановяват много бързо. Детето няма никаква вина, защото родителите са го продали за пари, които се плащат на мишленцата-детенца.

13

Анонимен

преди 2 години

никога няма да се освободиш от вируса. това е един от хилядите патогени, които ежедневно тестват имунната ти система и те поддържат във форма. което не те убива те прави по-силен. Земята не е стерилно място и бъка от живот.

12

Анонимен

преди 2 години

Над 7 години всички трябва да се ваксинират. Иначе няма да се отървем от вируса .

11

Анонимен

преди 2 години

Не се правете на големи бащи. Ваксинирайте децата!!!!!

10

Ник

преди 2 години

Maddie de Garay 12 годишна. Здраво дете, което имало приятели, добри оценки в училище, безгрижен живот и бъдеще. доброволно се включва в тестовата фаза на експерименталните препарати и получава първа игла дек. 2020. втора игла 20 януари 2021. и оттогава до сега вече е натрупала предостатъчно клиничен опит с престой в болници, визити в спешното и т.н. вече има и инвалидна количка и тръба, през, която да се храни.

9

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте децата! И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГОЛЕМИ... БАЩИ!

8

Анонимен

преди 2 години

Ами да умрат. Стигасте ни психясвали с какво можело да стане. За мен пък вируса е с положителен ефект, защото по-прочисти света от доста пенсии, малко ще по-изчисти Латинска Америка, Индия и Тихоокеанските мюсляци. 4 милиона умрели от 7 милиарда е нищо. В природата има еволюционни закони и по-адаптивните оцеляват, за да се създаде по-устойчива популация. Ако мен питат поне 2-3 милиарда трябва да умрат, иначе всички ще умрем в мизерия.

7

Ник

преди 2 години

прочетете за случая на Маги де Гарай от Охайо, 12 годишна доброволка за Фазер, какво й се е случило след втората игла... от тогава вече не може да върви, яде през тръба и т.н. луксове, всичко за да помогне на науката да регистрира фазера и го приложи на още милиони деца, за които са наточили иглите алтруистите.

6

Защо

преди 2 години

Защо да умират 2 на милион деца от Кромид, като можем да ги направим да умират по 2 на 100 деца от отровните коктейли на Фазер, Миндерна, ЗавриСиЯ или Спутка V?

5

Анонимен

преди 2 години

Много внимавайте с това какво говорите за децата! Само ще кажа, че изпитанията върху деца започнаха преди 2 месеца. Изпитанията! И вие искате да превърнем децата си в бели мишки? Майко колко бой ще ядете... БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА НЕ СЕ БОДАТ С ВРЕМЕННО РАЗРЕШЕНИ ПРЕПАРАТИ! Набийте си го в *** кратуни, за де не се налага да ви го обясняваме в пряк контакт.