45

Евгени от Плевен

преди 2 години

Славчо, взимай си Бойката и двамата направо към Учиндол, завинаги!Като се замисля, можеше да е и по-зле от премиер Никито Василев, поне не е сложил за такъв неговият близък приятел Орлин.

44

България над всичко

преди 2 години

губещите герб няма да са никаква опозиция, защото много скоро ще започне разпад при тях.. като спре кранчето за целия им платен електорат и цирка свършва.. герб е само едно лице - Бойко Борисов.. и без него тая партия няма да съществува

43

Слави

преди 2 години

Слави е ***,посланията с които подведе народ са националистически,а на практика какво излезе..Той се разкри вече и тези наивници,които гласуваха за него ще разберат,че са грозно излъгани,защото те не припознават идеите на хората,които дърпат конците зад Слави.

42

АнонимеН

преди 2 години

ЗА 3 МЕСЕЦА ИТН УВЕЛИЧАВА ЕЛЕКТОРАТА СИ С ОЩЕ 200 ХИЛЯДИ ДУШИ И ГАЛЪП ПИШЕ, ЧЕ СА ГУБЕЩИТЕ! :D ГАЛЪП ПИШЕ, ЧЕ ГЕРБ СА ГОЛЕМИЯ ПОБЕДИТЕЛ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ВЪПРЕКИ, ЧЕ СА ИЗГУБИЛИ 200 ХИЛЯДИ ГЛАСА :D ГАЛО-ГЕРБЕР АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ И ИЗМАМИ ТОВА ЗНАЧИ НЕ Е ГЕРБ!

41

Анонимен

преди 2 години

Засега ГЕРБ все още контролират "независимата" съдебна система, вкл. и прокуратурата, но това ще е до време. После затвора ги чака.

40

до 36

преди 2 години

Щом иска нови избори Трифонов да изкара 100 милиона и да си ги плати. Няма да плащаме през 3 месеца за избори, за да се лекува болното его на един наркоман.

39

Анонимен

преди 2 години

Не е всичко България. Аз не смятам имигрантите на равно с нас. Ние сме тези живеещи в България, борещи се в България, правещи деца в България, плащащи данъци в България. Не ми слагай имигрантите на равно с мен и всички хора тук. Респект има само към истинските България в България.

38

Анонимен

преди 2 години

Господин Гълъбов да си задържи мнението отзад.

37

АнонимеН

преди 2 години

ГАЛЪП РАБОТИ ИЗЦЯЛО ЗА ГЕРБ! И АКО НЕ БЕШЕ НИСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ЗА ГЕРБ ЩЕШЕ ДА ИМА ПОД 20%! ТО Е ЯСНО , ЧЕ ГАЛЪП ЩЕ ГОВОРИ ПРОТИВ БСП И ИТН!

36

ДО 37

преди 2 години

Няма чужбина, всичко е България!

35

Анонимен

преди 2 години

Сега ГЕРБ са,втори, дай боже на следващите избори изобщо да нежвлязат в парламента.

34

Анонимен

преди 2 години

"...а ГЕРБ също искат да бъде съставен кабинет, за да могат да седят отстрани и да гледат как другите се мъчат, смята той."Ми не, аз смятам другояче. Аз смятам че ГЕРБ ги тресе параноята, защото ще отговарят за действията (и бездействията) си.

33

Анонимен

преди 2 години

Това общество ако може да се нарече общество, защото обществото е съвкупност от рационални и смислени индивиди, след като дава най-много гласове за креатури като Трифонов е обречено.

32

Анонимен

преди 2 години

До 33Клоунн що ненаправихте правителство предния път, без Герб ? Нали сте големи мъже ? Алабала сбирщина женчовци с комплекси. Нищо повече.

31

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ загуби изборите! Факт!

30

дада

преди 2 години

ДА ама ГЕРБ загубиха САМО ЧУЖБИНА! В България ОТНОВО СА ПЪРВИ!!! И това хубаво трябва да го отчетете!

29

Анонимен

преди 2 години

Дългия балон се спука.

28

Сапьор с маска

преди 2 години

Според агенция "гугутка интернешънъл" политическата ситуация се характеризира със следното, крадливите гербави калинки ги беше напънал голям страх и са минирали навсякъде, трябва да се внимава да не се настъпи някоя мазна, миризлива, гербава купчинка.

27

Анонимен

преди 2 години

герберистите са прocти индивиди още ниса разбрали че герб вече са политически труп

26

КГБ

преди 2 години

Каква бомба, какви 5 лева ??? Слави е един фоерверк в края на концерта. Нищо повече. Ама хак им е на на "българската интелигенция", докато си живееха безгрижно и си пиеха кафенцата сплетничеха за Борисов - къща в Барселона имал, кюлчета злато в чекмежето, давал интервюта от джипката, не ходел парламента и какви ли не. Сег нека ви мачкат Радев, Рашков, и какви ли не кариеристи. И всичко тръгна от Ал. Маринов, съветника на зеления чорап.