11

Питате, аз отговарям

преди 2 години

Не знам какви са му били последните думи. Други въпроси има ли? А БЕ?

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 Когато е писано да се случи - хората катастрофират и с чисто нови ферарита. А има и такива, които си карат 40 годишни таратайки и са живи и здрави. Тоя ден, Вальо е изтеглил късата клечка.

9

ПроСоТо

преди 2 години

И все пак на мен не ми е много ясно..Питам се:-"МиГ"-а едно от фърчилата на братя Райт ли е?..Нема ли УРЕДИ,които да му дават абсолютна информация за това в какъв режим лети?..Дали се издига,или снишава?..Височина на полета?..Е,ИМА СИ ВСИЧКО,така че версията че "Пилота сай заблудил нагоре,или надоле са движи" е ПРОБИТА!..И пак ще попитам:-Откриха ли някакви ОСТАНКИ от машината,освен "черната кутия",която е оразмерена за огромни налягания и детонации?

8

ставате смешни

преди 2 години

много дълга оправдателна статия . абе кво стана с последните 13 секунди ?

7

Анонимен

преди 2 години

Това можеше да е Радев. Нали и Радев е летец? 40-50 годишни бракми! На същите кошници е летял. С какви очи ни обяснява че самолетите били хубави? Ей това не мога да разбера.

6

Помнещ

преди 2 години

За този офицер,само добро и нищо друго! Ако не беше се случило това нещастие,нямаше да разберем никога! Че " шкембе войвода" е едно парвеню в " армията" " демократична ,когато си изпроси поста от мутрата за " военен министър" на едно подобие на армия,останала от Истинската армия по времето на НРБ! Като крайна граница на Соц лагера и граничеща с Турция която е от НАТО.Бяхме въоръжени до зъби! Днес сме.....гола членка в НАТО!-:(12 часа нальот днес? Срамна цифра! Ето го резултата!-:((((

5

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Просто е жалко за един добър наш пилот да свърши така.

4

Анонимен

преди 2 години

Бал съм ти самолетите, бал съм ти ракетите, бал съм ти генералите.Язък за Вальо.

3

Летищна кула

преди 2 години

Послените думи бяха:"Преследва ме ракета Пейтриът, ааааааа....туп".

2

Последните му думи;

преди 2 години

СЛАВА НА ген.РАДЕВ!!!!

1

АнонимеН

преди 2 години

БРИЧКЕ НАПРЕД!