44

Истукан

преди 2 години

Очакваше се ИТН да излъжат и да влязат в коалиция със статуквото. Не са по-различни от него.

43

Анонимен

преди 2 години

Ахахахаха. ИТН нямаше да работи със статуквото, но вече е в коалиция с БСП (а скоро и с ДПС, независимо дали ще имат "официална" подкрепа, или не). Как е, шаранчета, готино ли е Кремъл ПАК да ви управлява?

42

Шопендар

преди 2 години

На какво ли не сте готови за да участвате в управлението,позабравихте този занаят

41

Бозаджията

преди 2 години

Юруш на мандрите

40

Няма Такава Държава

преди 2 години

Имаш, ама няма те убоде то теле.

39

Анонимен

преди 2 години

Всички партии са от една люпилня-БКП. Сега управляват техните деца, внуци и правнуци. Те са крадците и лапачите.

38

Анонимен

преди 2 години

Повече от ясно е, че Радев е диригента, а вие всички сте мижитурки и лапачи. БСП не можеше да вземе властта, а сега ще се качат на каруцата на Слави. ВСИЧКИ МУТРИ, ПРИВАТИЗАТОРИ, ОЛИГАРСИ се намърдахте във властта. Прокуратурата погна олигарсите и мутрите и вие скочихте подплашени, че ще стигне и до вас, затова искате смяната на Гешев

37

Димо

преди 2 години

Абе те мошениците винаги се припокриват.Аз обаче като ви гледам хала и колко са непредсказуеми учиндолските рекетьори така ще се припокриете,че ще се затриете. А това ще бъде хубав ден за българската демокрация.

36

на мама левента

преди 2 години

крумчо , на мама комсомолчето той . седи мирен маме , че да не останеш безработен .

35

Асан

преди 2 години

Къде са припокрили - Да отмъкнат дружно чувала с пачки на Тиквата :)))

34

Асан

преди 2 години

Припокрили са значи Славчу е дърт комунист :)))

33

Анонимен

преди 2 години

комунистите отново ще управляват.новото грабене на държавата е неминуемо.

32

Правилно,бе

преди 2 години

..Парите от ЕС , са за големите играчи в политиката----малките ДГД.

31

Ами, нормално....

преди 2 години

Като се разберат по политиките, после ИТН и БСП , ще си делтата парите от ЕС.....а другите ще обикалят, като мачки около месарница.....хахахаааа

30

не

преди 2 години

Верно ли? Значи от ИТН са деца и внуци на агенти от ДС, или на партагеноси от БКП??? Или от ИТН обичат да се забавляват с мъчения и убийства на дядовци???? Вярно, че славуца призна, че е рептил, ама дори той не си е признал, че обича да измъчва и убива дядовците ни....както ти направи в ефир. Зарков, или Кацамунски, ти си по-лош от рептил, ти мечтаеш да си масов убиец, като дядо ти.

29

Анонимен

преди 2 години

Исках да кажа: Трифонов каза на Нинова отдавна, че са на два различни бряга. След това ви нарече с какви ли не обидни думи. Сега се наду пи хте понеже сте срутище.Оправете си първо бакиите в партията! Платихте ли си тока? А наема на Позитано 20 кой ще ви плати? Като нямате пари в касата на партията от къде намерихте пари за тези скъпи реклами по интернет и от къде изобщо имате пари? Нямате пари за наема, а се харчат милиони. Спонсорират ли ви олигарсите клиенти на прокуратурата? Лъжци сте.

28

Анонимен

преди 2 години

комунистите винаги добре са лъгали народа - трябва да им се признае.и винаги са го крали, вместо да го управляват.

27

Анонимен

преди 2 години

Много сте зле. Трифонов каза на Нинова отдавна, че са на два различни бряга. След това ви нарече с какви ли не обидни думи. сега се надухте понеже сте срутище. БСП отива на дъното. Имали припокриване на приоритети? Ами като гледам то няма нужда от 30 партии. Съберете се и направете една левица и една десница и нещо средно като идеология! Що ще хабиме парите на държавата да ви даваме субсидии на *** и пульо? Нинова забатачи БСП и оставката и искат хора от партията. Оправете си бакиите първо!!!

26

Анонимен

преди 2 години

До Гроби ТаласомоМогат да имат приоритети разбира се, мисля,че се нуждаем от спешни икономически мерки и покровителство над малки ,средни български фирми, за да спрем страшната демографска катастрофа и мизерията,безработицата в малки и средни населени места,която хората от най-големите 2-3 градове не виждат, но тя върви със страшна сила и младите хора от тези райони, които заминават в чужбина, даже не се връщат в България! Могат да построят Белене и Козлодуй,също много важни за България и т.н.

25

Анонимен

преди 2 години

....... необходимостта от развитие на икономиката и подпомагане на българския бизнес, необходимостта от спешни и адекватни мерки за борба с демографска криза."