44

Анонимен

преди 2 години

Ами да си сложат по една ваксина и работа им става безрискова на ли така мили лекарчета! Вашите шефове казват че ваксата пази, а вие мишкувате и мълчите заради бонуси.

43

Анонимен

преди 2 години

Абе медиците не са ли малко нахални да реват за пари при условие,че доста бизнеси затварят? То само с надписване на статистики не става. Защо и чистачки и счетоводители в болници им дават ковид добавки? Като ме им харесва да заминават в чужбина. Ние пак ще оцелеем!

42

до Койчо

преди 2 години

Ако искаш можеш да опиташ да ме биеш-може да успееш,но може и да не успееш.Досега за 30 години никой не опита,а ти ако искаш да опиташ-може.Като ученик тренирах щанги и борба.Много помага да знаеш.Особено за работа в спешна помощ.Аз по природа не съм побойник-досега на никого не съм посягал.Още си мисля,че най важното средство за общуване е умът,а не мускулите.Та препоръчвам ти да използваш предимно умът си.

41

Къкъв риск

преди 2 години

като на всички други

40

Анонимен

преди 2 години

Значи всеки българин да получава бонус, всеки е в риск и може да се зарази и на работа и навсякъде. Нека увеличат заплатите на медиците, за да не ги е яд, че работят без пари. Но не само на тези с Ковид..

39

Бай Шиле

преди 2 години

Медиците са интелигентни хора и могат да работят много други професии за по-добри пари и при по-добри условия.Не разбирам зашо не напускат и си съсипват живота.Като напуснат, да оставят на "управляващите" да се оправят.

38

Той

преди 2 години

Е па брат, от к. Омунисти, кво очаквате. Те само взимат не дават. Да са направили нещо за България, освен да я съсипят?

37

Анонимен

преди 2 години

Отнасяйте се лошо с лекарите, утре всички ще емигрират и тогава ще ходите да се лекувате при баячки. Неслучайно сте най- бедни в ЕС. Никак не е случайно!

36

Койчо

преди 2 години

Искам да попитам тези ли медици от спешна помощ ги бият като тъпани постоянно.Сигурно има защо

35

къти

преди 2 години

До АнонименБраво. Точен (и логически издържан)анализ,

34

Асан

преди 2 години

Бият кучето по цял ден работа в риск :)))

33

господин Скорчев

преди 2 години

Нека да ги тъпчат тези твари, те друго по-добро отношение не заслужават !На 25 април м.г. съпругата ми получи инсулт и изпадна в безсъзнание ! Дошлата линейка на Бърза Помощ от гаража на Сточна гара с дежурния екип на д-р Тонев не я взе в болница, защото не била болна от Ковид и я остави в къщи на произвола на съдбата . . .АНАТЕМА ...АНАТЕМА...АНАТЕМА ЗА ВАС !

32

Пенсионер

преди 2 години

Ако не беше короната, още щях да работя. Но заради такива злобни твари като преждиписущия, се съблякох и просто си тръгнах. Това което решило министерството е просто тъпо. Ако няма начин да докажат работа с ковид болни, хората просто ще си тръгнат. От работа се става само гърбав и труп, ако нямаш късмет, както много отишли си от тоя свят колеги.

31

Анонимен

преди 2 години

За убийците в бели престилки не трябва да има милост !!!!!!!

30

лекар

преди 2 години

Като спрат да работят пенсионерите и тези дето могат да се преместят на друга работа-пропадаме.Защото оставаме само половината от тези дето бяхме миналият ноември.До месец това ще стане при нас. Няма хора които да работят нито в спешна помощ,нито в болниците.Никой млад човек не иска да учи медицина.

29

Ами просто

преди 2 години

Дойде промяната !

28

Ямболски цървул

преди 2 години

Ох горките.....Оядени като каба-гайди...Всеки с по минимум един частен кабинет!

27

Анонимен

преди 2 години

малко ви е, на бойко от ръката ядяхте и имаше пара ама нали сте отворени а сега си искайте парите от фигуранта и славчо ще ви дадат един куr

26

Обективно

преди 2 години

Алоууу, коментаторите, защо не протестирате КАТО ВИК ИНКАСАТОРИТЕ ПОЛУЧАВАТ ПО 6 ЗАПЛАТИ НАКУП ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ ЗА ТЕЖКИЯ СИ ТРУД, ОСТАНАЛИТЕ С ПО 20 ЗАПЛАТИ НАКУП ВЪОБЩЕ НЯМА ДА ГИ КОМЕНТИРАМ!

25

Анонимен

преди 2 години

Мафия! Скоро ще лежите взатвора за геноцид