38

Анонимен

преди 2 години

До 45 - не пропускаш да си напишеш "мъдростта". Но от друга страна, колкото повече наивници се набодат с доказано вредни експериментални вещества, които съсипват естествения имунитет на организма им и не осигуряват реална защита срещу вируса и вариантите му... Толкова по-малко

37

Анонимен

преди 2 години

Тромбози и инсулт предизвиква болестта от ковид, не ваксините. Пак оплескахте лъжите. Векторните може да предизвикат ДИК синдром, което е нарушение на кръвосъсирването с кръвоизливи. Което е различно от тромбоза. Но се среща само в 1-2 на 1 милион.

36

Анонимен

преди 2 години

Мъжете да ходят на работа, майките с децата да се отделят в другата стая, както е в исляма.

35

Анонимен

преди 2 години

парадоксът - колкото повече антивкасери и самоубийци, толкова по-малко

34

Анонимен

преди 2 години

Хора, оставете лудите да се налудуват. Няма загуба едни шашавляци да пoизмpaт и да освободят ефира от простотията си. Нали затова ваксината е ПО ЖЕЛАНИЕ!

33

СИН ЖИРАФ НА ЧЕРТИ

преди 2 години

Само за информация: Истинска, смъртоносна пандемия не се нуждае от 24 часова медийна пропаганда за да не забравите че съществува. Истинските пандемии не се движат от маркетингови кампании и безкрайно пропагандиране... психологическите операции за манипулиране се движат така.

32

Плъх

преди 2 години

Витанов , ти ли си , мамин златен?

31

26см щастие

преди 2 години

Ваксините са много опасни за младите мъже. Причиняват тромбози инсулт. Не се ваксинирайте. Но са безопасни за младите и красиви жени. Вие се ваксинирайте!

30

Шамана

преди 2 години

В близките няколко години ще станете свидетили на интересни неще, гледайте как Ковид героите ще се окажат подведени, изхвърлени, а някои ще плащат сурово. Голям майтап ще е, но обикновенните хора ще си платят цената за сеира.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 "Интересно ми е от 5 човека в офиса, само аз неваксиниран - в момента и 4мата болни. Само аз здрав."Всички анти-ваксърчета с такива "историйки" като твоята ... докато спрат да разказват историйки. Един мой познат и той като теб разказваше историйки във Фейса: надлежно публикуваше интервютата на Мангъра, Чорбанов и други подобни, пускаше яко фейк нюз за ваксините, изобщо, изпълняваше си "програмата" на макс. Един ден жена му сложи черното квадратче на профила.

28

qwert

преди 2 години

До Анонимен 9 - Точно така е ,а в болниците няма ни един ваксиниран ,нали ? Айде стига с тая пропаганда на страха ,така няма да убедите (наплашите) хората да се ваксинират .

27

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Взеха да се "ваксинират" млади хора - взеха да "боледуват" от ковигрип. А мегафарма щрака с пръсти и плаща за пропаганда.

26

Ай сиктир

преди 2 години

Ето малко статистика- 38 годишна с инсулт в дясно полукълбо и напълно парализирана лява страна на тялото. Цялото удоволствие идва десет дена след боцване с Фазера. Не знам дали е първа или втора игла. Момичето е колежка на снахата и е работило във офис на българска фирма в Гърция. В момента е още там и от седмица не я пускат от болницата. До колкото знам засега няма подобрение. Шефа се чудел как да я прибира. Та тъй с младите.

25

Млад

преди 2 години

Разтреперих се !

24

До 25

преди 2 години

Лъжеш, писанието ти е меко казано пошло. Ако 4 бяха заразени ти до сега трябва да гушнал букета ,или се бориш за + ?! Тц няма да ти се получи, нито си интересен , нито оригинален.

23

Анонимен

преди 2 години

Вдеки с поне малко мозък в главата ще се усети, че по такъв начин развитие на епидемия няма как да има. Разбира се изключение правят ***, троловете и психарите

22

Анонимен

преди 2 години

Мхм, няма и съмнение, от шурущоидите, какви други *новини* може да очаквате? Скоро направо ще почнат да ваксинират и неродените, стига да са навършили 6 месеца.

21

Не ви вярвам

преди 2 години

Много пъти ловя медйите че льжат ама те балъците умряха от корана сега кои ще лъжем?

20

ГРОБАР

преди 2 години

Защото са много отворени и зная много.

19

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е от 5 човека в офиса, само аз неваксиниран - в момента и 4мата болни. Само аз здрав. С що болни имах контакт - нищо, дано и така да си остане