18

Анонимен

преди 2 години

Я..като са спасили ,защо хотилиерите пищят че сезона бил лош ,алу печелбарите тио път пачки нема от държавата

17

Messi

преди 2 години

Аз германци не видях! Само румънци!

16

Ам гъл

преди 2 години

По голяма Глупуст от това няма. Германците са Най лошите клиенти стиснати и ако са на ол инклузив изяждат всички яйца.

15

ОПТИМИСТ

преди 2 години

И ВСЕ ПАК НЕ ЗАБРАВЯИТЕ ЧЕ РУМЪНЦИТЕ ПОСРЕЩНАХА ДЕМОКРАЦИЯТА БЕЗ НИТО ЕДИН ДОЛАР ДЪЛГ. ЧАУШЕСКУ ГИ БЕШЕХ НАТРИНИРАЛ НА ИКОНОМИИ, ЧЕ ГЛЕДАХА МАЧОВЕТЕ ПО БЪЛГАРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ПРИ КОМУНИЗМА А НИЕ ИМАХМЕ 12 МИЛИАРДА ДЪЛГ......И ЛУКАНОВ ОБЯВИ БАНКРУТ НА СТРАНАТА....

14

Анонимен

преди 2 години

Днес.РУ, а добро утро..!всяка година именно германските туристи са най-много. Ама ,пустото му русофилство мира няма, да твърди...руснаците , та руснаците..

13

1212

преди 2 години

*** мутри>>> Ако не беше българския турист щяхте да ровите в кофите за ***. Прадлагате мърляв продукт на космически цени. Разходете се в планинските курорти да видите какво значи порция храна, че да се научите. Не да искате за един нарязан домат 10 кинта. Нагли, алчни, саозабрави ли се нещастници.

12

Асан

преди 2 години

Колко плащат фашагите :)))

11

Спестител

преди 2 години

Мене най-ме е яд, че германеца за 100Е на стая почива в 5 звезден ,а от българите вземат толкова за тризвезден по нашите заатворени комплекси- море,а храната като в двузвезден в Египет.Англичаните идват за 300 лири за седмица от нас искат толкова за два дена.Догодина няма да ви спасявам мошенници.

10

Анонимен

преди 2 години

Нашите *** даваха сянаката - обявена 5лв чадър, но не може само чадър, към него има шезлонг 10лв, масичка 5лв, шалте 5лв. общо 30-35лв за 3-4 часа сянка. М даааа, *** така е свикнал да дой почиващите и ако не беше ковид-а нямаше да има кой да им търпи простотиите. Нищо, догодина здравей Гърция и Италия отново. Нашите да го духат

9

Анонимен

преди 2 години

13: така е. те започчнаха с промяната и вкараха няколко високо поставени политици който крадяха в затвора. А ние още се плюнчим и нищо не правим. Румънците ще дръпнат доста, ние ще си останем блато. Факт е!

8

Анонимен

преди 2 години

Зарежи тоз сезон, който се нуждае от спасяване!

7

Анонимен

преди 2 години

Да нали 5звездни хотели спасиха българския туризъм. Добре че имаше ковид и повечето българи отидоха на нащо море. И плащахме да всичко както си занем:1ч паркинг 5лв Интернет 2.5Сянка 10Шезлонг 9Маса със свободен стол 20ЛВ

6

.

преди 2 години

К'ви германци бре?! Българите и румънците го спасиха. Германците скоро няма да могат да спасят и себе си!

5

Анонимен

преди 2 години

Южното черноморие, демек Бургаска област се пръскаше буквално по шевовете и основно румънци, чехи и поляци, не знам този за кои малко чехи говори, в Бургас половината от всички полети бяха от Чехия, ние търсихме за Германия да се приберем, за Франкфурт започнаха от 18 юли по 2 на седмица за брутални цени. За сравнение от прага на 1.09 има 4 полета, колкото от цяла Германия.

4

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрън. Тая година, Созопол, Дюни и Златните са пълни предимно с Българи тая година. Южното черноморие, където и да съм се завъртял - пак основно Българи.__ А това:_"Българи и румънци също предпочитат нашето крайбрежие покрай коронавируса, но голяма част от тях и нямат достатъчно средства за големи харчове" - Средства имаме, ама като идеш на аллинклузив и им знаеш номерат, ич не им е хубаво на тарикатите. Освен това сме там да си починем, а не на алкохолен или бял туризъм с платени каки.

3

Анонимен

преди 2 години

точно Германците спасиха сезона да знаете, смешници. Ако не бяха българите и румънците щяхте да останете без нови мерцедеси тази година. Румънците ги наричат евтини, но не е така - знаят че за парите си искат да получат нещо насреща а не ето ти в чиния 3 кебапчета и сметка 20лв. Плащат, но искат а на нашите това не им се харесва.

2

Морски

преди 2 години

Ще им повярвам, когато изнесат точна и ясна статистика колко немски самолета от Германия са кацнали на летищата Бургас и Варна, с по колко пътници и колко време са почивали. За последното денонощие са кацнали 6 самолета от от Бургас и 6 във Варна, които идват да приберат туристите.

1

Анонимен

преди 2 години

По нашето Черноморие е половин Румъния и хич не са бедни като гледам какви лимузини и джипове карат.