183

Бай Кольо

преди 2 години

Единственият парламинт,който за 2 месеца не успя да приеме нито един закон.Простащина,некадърност и безразборно плюене,това са характеристиките на последните два парламента.Големият балон суджук гейт се пукна.Разследващите установиха,че повдигналият обвинението е доста задлъжнял и когато е трябвало да връща парите е решил да обвини човека в подкуп за да му се размине връщането.Същото стана и с кум гейт.Но медиите мълчат за това като риби.Хайде сега задайте си въпроса : В интерес на кого е това.

182

ББ

преди 2 години

До 42ИТН...70%...да играем бре...нов бардак...със стари ку.в. ще правите...да играем...ако ни измамят излизаме и ги смазваме...империи сме смазвали...та...да ги видим...да им се доверим...да им помагаме да ни измъкнат от блатото...да им дадем шанс...по-лошо няма да стане!

181

Анонимен

преди 2 години

До ББи колко удобно...дс могат дати набият десетки минуси,не че са важни и влияят общественото...,доказателство са за начина по които работят,с манипулации и лъжи..целта да ви държат зависими...да ви дават,трохи от ограбените милиарди от вас...и алгапари предал народа си...учи нас как да го правим!...нечвешко...*** и такива има!

180

Анонимен

преди 2 години

Право е Ла.. ното, баща ми и леля ми пасуваха на предишните избори, но щом сега са се активирали за Боко, Гроб ще бият с 5-6%. Ама така е като от Асен Василев нищо не става! Укрива 30-40 престъпници в министерство на финансите, който с фиктивни конкурси са си вдигали заплатите!

179

До 193

преди 2 години

Не ни занимавай с това крадливо Възраждане! Шефа му се накраде още преди да е достигнал големия кокал. Имам познати, дето избягаха от там като видяха за кви иде реч

178

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

Който иска да изпоти статуквото, да гласува за Възраждане! Дори имаше опит на гербаджийската прокуратура да ги закрият. Да сте чули тези години някоя партия да е така преследвана от самото й начало? Явно са заплаха за някои, защото ги е грижа за българския народ и ако вземат властта България ще тръгне лека-полека напред, а на някои ще им бъде търсена отговорност.

177

Анонимен

преди 2 години

Казал е също,че разликата между първата и втората политическа сира ще е 15 %

176

Анонимен

преди 2 години

Алгафари е слънчасал и не знае какво говори. Не вярвам от ГЕРБ да му плащат за пропаганда? Да твърдиш че ГЕРБ може да спечели избори честно и открито е все едно да се надяваш че НДСВ отново ще спечели избори, а Симеон Сакскобургготски ще го направим цар, като преди това променим Конституцията. Имаше такива прогнози навремето.

175

Анонимен

преди 2 години

Алгафари, ще те върнем на Башар Ал Асад. Отивай да целуваш задните части на родния ти диктатор.

174

Анонимен

преди 2 години

На този, дамаджанката с ракийка не му е стигнала и си е отворил втора. ГЕРБ няма да спечелят избори докато американско-руската *** Радев е президент. А след това най-вероятно ще са вече в историята като НДСВ.А Има такъв народ, го нема в тази държава. На Тошко да му надеват осмирителната риза, че нещо много се разбушува вживява се като Хитлер. Наздраве г-н Алгафари.

173

Анонимен

преди 2 години

До 172Друг филм си гледал,всичко започна с топлата дружба между де..белян доган и бб, а чашата преля когато касквта вкара прокирори в президенството...

172

Анонимен

преди 2 години

...повече харесвам какво прави другият Надал, Рафа...този е тук е бо..кова по..длога, синчето му е някакъв банк..янски активист

171

noname

преди 2 години

Нидалчо, вземай си редовно хапчетата.

170

Анонимен

преди 2 години

Алгафари си е отявлен герберуга и много му се ще банкянската мутра пак да е на власт.Сигурно има защо.

169

Анонимен

преди 2 години

Милиционерите могат да се съюзят само с другите милиционери от ДПС, т.е. тотален игнор. Бъдещето е на Кирил Петков за ужас на греберята

168

Тодор

преди 2 години

Прав си Алгафари, много си прав.Една част от българите не са прости а са ТЪ...пи щом вярват на улични и учиндолски мошеници.Тези мошеници знаят ,за съществуването на такива Тъ-Па...ци и затова си правят каквото си искат срещу 10-15 000 на всеки мошеник от нашия джоб,милиони за избори -3 пъти за 6 месеца.Такива Тъ-Па..ци са срам за България.Отвратителни!

167

баба мара

преди 2 години

герб може да получи наи много гласове но връща веднага мандата защото никоиняма да ги подкрепи а дб вече е на последно място хората се осъзнаха че сгрешихас този избор

166

Анонимен

преди 2 години

Партията на Кирил Петканов ще спечели изборите!! Втори ще са Възраждане!! Казах!!

165

Анонимен

преди 2 години

Само Възраждане!

164

Не си

преди 2 години

В час Алгафари и не изглеждаш добре.