85

Анонимен

преди 2 години

До сбъркан анонимен от 88. СЪЖАЛЯВАМ, НО НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ КАКТО ПОКАЗАХА СЪБИТИЯТА ОТ ПАРЛАМЕНТА СА ИТН, ГЕРБ И ДПС!!!

84

Анонимен

преди 2 години

Влезлите нови партии в 45 и 46 парламент не стават за нищо. Нито правителство съставиха, нито закони приемат. Само с някакви промени се занимават. И за тях не могат да се разберат. Ненужни хора.

83

Анонимен

преди 2 години

Ша са разберат! Тази драма заприлича на забаламосване "тука има, тука няма" и остава усещането, че ще завърши на "тука няма"! А да видим!

82

Анонимен

преди 2 години

до 88 Националните предатели,са ГЕРБ,БСП и ДПС! Ти май,не си в час аратлик!-:(((Партиите на "статуквото" и докато не ги унищожим,ще е дълго време така!

81

михаал

преди 2 години

Пенсии за който е РАБОТИЛ И ПЛАЩАЛ данъци, а останалите нямат право да реват. Както са се справяли на младини без работа и пари за данъци, така да се оправят и на старини.

80

Анонимен

преди 2 години

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, ИЗДАЙТЕ УКАЗ ЗА РАЗПУСКАНЕ НА НС НЕЗАБАВНО И НАЗНАЧЕТЕ ИЗБОРИ НА 24.10.2021. ТОВА НС НЯМА ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА. НА ВСИЧКИ СА ЯСНИ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ИТН, ГЕРБ И ДПС, КОИТО РАЗИГРАВАТ СЦЕНАРИЙ, КОЙТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!

79

Анонимен

преди 2 години

Избори до дупка,докато ГЕРБ, БСП и ДПС не се пръснат като пилци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Окупирали властта от години в милото ни отечество!!!

78

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ ГЛАСУВАМ 3 ТИ ПЪТ ЗА ИТН И ЗА НИКОЙ ДРУГ!!!!!!!!!!!

77

Анонимен

преди 2 години

Тази година видяхме,на 2 пъти избори,какво значи старите " кокали" от години,д бранят личните си интереси от партиите на статуквото БСП, ГЕРБ и ДПС!-:((( А уж се правеха пред нас избирателите,че се " различават"? Ами Не! " Мразят" се уж,ама се " гушкат" и гласуват под строй,щом ИТН си " позволи" открито да им отнеме БЛАГИН КИТЕ имали си ги от години!И се гушнаха задружно и гласуваха против всеки дръзнал да им ги отнеме! Е? Кого " представляват" тези,освен самите себе си???!-:(((

76

ДжаДжа

преди 2 години

Те пък тия за кво ли се разбраха. За кабинет ли, за министри ли, за политики ли. Че Бойко не става за нищо, така е. Ама и новите не са стока. Особено Славчовите псевдо мутри с манталитета на диви животни.

75

Анонимен

преди 2 години

До 73 Ех СТРАНДЖА! Това "Другаре" те издава под какъвто и профил да се скриеш бре Герберска подлого!!-:(((((

74

Анонимен

преди 2 години

От снимката си личи, че много мирише в това народно събрание. Мирише на дър ти пенсии с пенсии 1620лева!!!

73

Някой си

преди 2 години

Ей хора,не знам дали изобщо разбирате какво се случва,но ако това " статукво" БСП, ГЕРБ и ДПС не се РАЗБИЕ,ще сме дълго време без правителство и нормално работещи институции в държавата ни! Тези " стари депутати" представящи ни с години,май са се " оправяли само себе си"!-:(Тоест лучени икономически интереси! Ето че разбрахме,защо Трифонов не може,да състави правителство!!! А го " обвинявахме" всички че и аз! Прав е! Държат се ЗДРАВО Партиите н статуквото!-:( Ще гласувам Пак за ИТН! Събудете се

72

Текстът,

преди 2 години

който Тошко иска да вкара е абсолютно ненужен, защото Конституцията не допуска принудителна ваксинация. Неговият текст, макар на пръв поглед да е против принудителната ваксинация, всъщност е в нейна полза, защото той иска да препоръчва. Какво цели следователно? Да съблазни с тези думи "антиваксърите", за да гласуват за неговата партия, а след това той да пропагандира ваксините. С един куршум иска да удари два заека, понеже рейтингът му е смазан, но "антиваксърите" са много по-умни от него.

71

sa

преди 2 години

това не депутати а маскари

70

Баси

преди 2 години

Цялата караница е дали да се даде на народа или да не се даде.Ясно...пак няма да гласувам .

69

пияница мистик

преди 2 години

Дрогаре, навремето вашия дрогар Серж от БСП направи същият трик. Като видя, че ГЕРБ печели, качи пенсии и заплати и ги остави да се оправят с празна хазна. ГЕРБ обаче се справиха. Да ви видя сега вие как ще се оправите :))) Щото то не може хем да крадете, хем да давате. Може да поискате назаем от Боко, че в отключеното нощно шкафче има 7 трилиона евро, откраднати от вас :)))))))))))

68

Айде вместо

преди 2 години

да вдигаме пенсиите на пенсионерите да купиме още 2000 машини щото ще трябват за избори 2 в 1.

67

Анонимен

преди 2 години

Нема по-утре пани модчета от вас, заклевам се......хахахахах :))) Що така праиш М А, *** утрепаната кадъна......хахахаха :)))

66

работещ-беден

преди 2 години

За такива като мен остава празен джоб...