153

Анонимен

преди 2 години

До Александра,к.157 Президентът беше провокиран от въоръженото нахлуване на личния отряд за защита на Каскета ОЗС, воден от спецпрокурори, в Президентството. Целта беше да се уязви лично президента и неговата институция, а с арестуването на две лица с висши постове от нея - да се покаже, че гл.прокурор е над всички власти в РБ. Ефектът беше обратен: отрядът премина към МП, а на ред е закриването на СпП и спецсъдилищата - машите на И.Г.

152

Анонимен

преди 2 години

Тази пишман политоложка в стремежа си да уязви новото движение бълва явни противоречия. ГЕРБ е партия на крадливото статукво и на ББ, който заедно със С.Ц. короняса възпитаника на Магнаурската полицейска школа и негов колега за главен прокурор, пренебрегвайки възпитаниците на ЮФ на СУ. ИТН ще губи електорат, но той като предимно млад ще се ориентира към движение "Промяна",а не към ББ. Това движение без негативи от минало управление бързо ще набира членове и ще бъде опозиция на ГЕРБ-ДПС.

151

Както

преди 2 години

и при СИМЕОН, когото подведоха: ПЕТКОВ и ЙОРДАНОВ ГУБЯТ, че са придатък на РАДЕВ.АБСОЛЮТНО.ЖАЛКО.

150

Анонимен

преди 2 години

Ако тия изглеждат като бандити, тогава Бойко, Цецо , Слави и Лилипютецът, включая Маята, Хаджията и НагорниКарабяхеца са нещо какво, кротушките на Наягарския водопад ли?

149

Mopcku_

преди 2 години

Коя беше тая баба Цветанка Андреева и кой й плаща да дрънка глупости? Всичките гербаджии са за съд и затвор за повечето. Тва бабе да ходи да плете терлици, а не да ръси акъл на хората на които ни е писнало от пишман политолози и политици и всякакви други крадци.

148

Българин избирател

преди 2 години

Няма значение кой е ляв , кой е десен. Борисов и компанията му трябва да бъдат осъдени за престъпленията си срещу нацията. Много престъпления са извършили. Тук няма място да ги изброим. Даже са подписали за закриване на държавните ТЕЦ работещи с български въглища. ОПГ ГЕРБ трябва да се ликвидира!

147

Анонимен

преди 2 години

Тия двамата на снимката ми приличат на мошеници от класа. Толкова години вече сме се нагледали на всякави бандити и ги разпознаваме от раз, не можете да ни излъжете.

146

Александра

преди 2 години

До АнонименРадев НЕ е авторитет, изпълнен е със злоба и жажда за власт. Разедини народа, мисли единствено за себе си. Назначи нечисти хора в служебния кабинет, не се вслушва в исканията на хората.Той не заслужава втори мандат!

145

северозапад

преди 2 години

То и къща се прави с проект ,но накрая покрива крив и капе .Като са толкова умни карварчета ,защо не се реализират в чужбина ? Тарикати и алчни за гушене и тук си имаме.Каква промяна ще правят двамата ,като още от първото си показване лъжат като счупени пищови ,дипломи ,фалирали фирми ,съдене чуждо гражданство учили па незаписани ....тъмна Индия .Дронаджията само такива сабира около себе си бабуканчета ,пишман адвокати и устати хемелеони ,важно е да подлъжат народ .По добре да е ГЕРБа не тези

144

Да, ама не

преди 2 години

Не драги, нито Радев е ляв,нито двамата са десни,нито ги интересува политиката.Само до толкова, докъдето обслужва интересите им,а те са едни-50 млр.Това са хора прагматици, истина и правилно е онова, което ги обслужва.Така, че колкото да ни ги завират в лицето, а това е така, защото където и да отвориш само за тях пишат и показват лицата им,че толкова агресивна пропаганда за някого не помня,та това не фела.За мен е достатъчно,че единият не е българин-лъжец, а другият е завлякъл някого в чужбина.

143

Много ясно

преди 2 години

На какво ли не е готов зеленочорапестия за да продължи да ръфа кокъла. А то много варианти за електорат няма - вирусът и годинките топят БСП, ДПС са с твърдо ядро, също и ГЕРБ. Останалите се борят за малкото ентусиасти чакащи следващия месия.

142

Анонимен

преди 2 години

Време е да изчистим Родината.

141

проект

преди 2 години

леви , десни , леви , десни , важното е да се докопа до втори мандат .

140

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев е от ляв по-ляв. Отделно, това не е проект на президента. По конституция той има право да е член на партия. Не е част от този проект, защото не иска да е.

139

Анонимен

преди 2 години

Фалшивите новини се произвеждат и разпространяват от официалните медии като днес.Бг и т.н.. Едно време са наричали това ПРОПАГАНДА но сега е модерно fake news.Президента стоял зад новия проект?!?!. ХА-ХА. Така ли ви заръча Тиквата да пропагандиратИ бе селянии?!?!

138

11

преди 2 години

И тез не са читави. Пък и кат погледнеш кво е тъпoтo им име на партията.

137

Няма заблуда!

преди 2 години

Според избраниците на Радев-Петков и Василев, няма значение дали си ляв или десен, нито дали си чужд гражданин, важното е да си с Кремъл и Евразия.

136

Студентка

преди 2 години

Щом към тия двамата се присламчва отпадъка на българската политика правете си изводи какви са те в действителност ! Не ви ли прави впечатление,че куцо и сакато ни ги лансира и представя в пресветлейша светлина ?! Долна пропаганда !!! Да си заминават там,откъде то са дошли !!!

135

Н1

преди 2 години

Изпълни задачата цялата, не половината...ама дали ще можеш, дотук 0 успех.

134

Анонимен

преди 2 години

Тоза пиеска сме я гледали с юпитата. Направиха много бели и се изпокриха.