10

Анонимен

преди 2 години

Атакуват я щото е българка и бяла жена. Ако беше цветна и обратна щяха само да и се радват, но сега е лесна жертва! А и с тази студена война с Китай... малките ще бъдат яко употребявани.

9

баико

преди 2 години

вси4ки закърмени с идеите на герб са компроментирани това им е идеята да лъжат и присвояват независимо от каде и по какъв на4ин да има за 4екмеджето.

8

Скакауец

преди 2 години

Хайде да се прибира дома тетката. Каквото лапала й стига. Ние да му мислим. Че великите харвардци и инвеститори във фирмата Насекомо буквално ще ни нахранят с мухи след изборите.

7

aa1830

преди 2 години

ДО-ВИЖ-ДА-НЕЕ

6

НЕ ОСТАВКА ЗАТВОР

преди 2 години

И ЗА НЕЯ И ЗА ДЯНКОВСЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ТЕЗИ ДЕТО КИРИЛ ПЕТКОВ ЗНАЕЛ КАКВО ПРАВЯТ И КАК КРАДАТ НО ОЧАКВАЛ ДА СЕ РАЗКАЯТ САМО ЗА ПОСТЪПКИТЕ СИ ...ПЪЛНА ГАВРА С ДЪРЖАВАТА

5

Анонимен

преди 2 години

Магнитски за Гешев и Борисов!

4

Анонимен

преди 2 години

Това ми мирише на опит да и скроят шапката. Котай е новият Враг номер едно на тутраканската селищна система и войната с неговото влияние започва по всички фронтове. Отдавна вече той е икономика номер едно, но тази истина не е никак удобна на САЩ и нейните сателити. Нещата лека полека си отиват към бой.

3

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука за Сталинка, но има ли замесени адвокати винаги действат като йезуити за постигнат интересите на поръчителя който и да е той .

2

Анонимен

преди 2 години

Така е, до това води чувството да се мислиш за недосегаем, като шеф на Световната банка.

1

Анонимен

преди 2 години

Искат да сложат индиец на нейно място, обучен в Англия и верен на кралицата. За да може да се манипулират рейтингите в интерес на 2 точно определени нации. Нашата ще стане жертва на тези 2 фалирали държави, които с манипулации се опитват да завземат света, да го поограбят за да скрият факта че потъват финансово. И всичко това защо? Защото отказа да излъже за Китай и да ги изкара мишки. След тоя пореден опит да се удари Китай вече никой не може да ме убеди, че ковид е случаен. Целта беше Китай!