452

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 533 "Я Баце да подкара всички членове и симпатизанти на Герб към пунктовете за ваксинация да дадат пример. Плямпало жалко!" Вие даже забравяте какво тролите: точно вие твърдите, че ваксиниралите се са електората на ГЕРБ. То бива жалко поведение, но вие копаете яко дъното.

451

Анонимен

преди 2 години

Дебелобойко да падне за 50 лицеви опори и 100 клякания. Дебелобойко е джипиран, имплантиран е в джип. Джипът е инвалидната количка и инвалидния стол на дебелобойко.

450

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 528 "Твоите 6-7 приятели са много по- малко от нашите деца, така че хайде ти да поспреш с ЛЪЖИТЕ. Като отгледаш дете тогава ще говорим как боли майчино сърце като вижда как се назначават некадърни връзкари, а твоето е далече от тебе." Отгледал съм ДВЕ! Даже едното имаше предложение да се върне да работи в България, нещо , което го разубедих да прави, като му изложих перспективите на страната за недалечното бъдеще. Първото ти изречение дори няма смисъл.

449

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак зове да се обединяваме.Може,ама само около твоето чекмедже.Иначе НЕ!Никакво обединение с мутри мафиоти.

448

хп

преди 2 години

И откога започна да се срамуваш, бе, Безсрамник??? Особено силно се Срамуваш за "чуждите грехове", а кога ще започнеш да се срамуваш за твоите!?

447

Анонимен

преди 2 години

Я Баце да подкара всички членове и симпатизанти на Герб към пунктовете за ваксинация да дадат пример. Плямпало жалко!

446

Анонимен

преди 2 години

Боко се о ***, сега почва да прехвърля вината както винаги, на некой друг, в случая на големия му кошмар Радев :))) Ако беше мъж на място, поне веднъж щеше да каже, че той е виновен, ама това от неговата уста да се чуе......хахахахаха :)))

445

Анонимен

преди 2 години

Заради един скъсан Чорап и пpocтите му избиратели... България винаги ще копае дъното...

444

Анонимен

преди 2 години

Гербави глуп.ци. Боко бил строил магистрали. Ми дай аз да дойда да ти сменя дограмата на апартамента. Вместо 1500лв ще ти струва 150000лв. И след две години ще падне стъклопакета и пак ще дойда да ти я сменя и ти пак ще ми платиш. Та такава е работата на Боко със строенето на пътища.

443

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 518 "486/Гербав *** е,Радев ти е казал,че до Нова година няма да се вдига тока,защото правителството ,което той е назначил,ще бъде на власт до Нова година." НЕ ПОЗНА. Радев го каза, защото КЕВР ОТДАВНА каза, че цената ще се вдигне от 1 януари. Това е стара инфромация, но Радев иска да я използва за да излезе, че тя е резултат от гръмките му призиви да се "вземат незабавно мерки", защото е в предизборна кампания и злоупотребява с положението си. Жалък треторазряден артист.

442

Анонимен

преди 2 години

До 445Твоите 6-7 приятели са много по- малко от нашите деца, така че хайде ти да поспреш с ЛЪЖИТЕ. Като отгледаш дете тогава ще говорим как боли майчино сърце като вижда как се назначават некадърни връзкари, а твоето е далече от тебе.

441

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 511Ти какво отношение искаш да вземе бе, е има ваксини има пунктове за ваксинация, който желае спокойно може да отиде и да се ваксинира, не е като при Баце за мат'ряла да се предлага само дефектната ваксина на Астра, какво друго искаш да се направи ?

440

Анонимен

преди 2 години

СРАМУВАМ СЕ ЧЕ АНТИВАКСЕРА КАРУЦАРКОВ Е МИНИСТЪР.

439

Анонимен

преди 2 години

Къде са ,че не виждам" сътвореното"

438

Мария

преди 2 години

Борисов,ти или си неграмотен или това е предизборно бърборене.Инфлацията не се покачва заради Радев.Радев ли е виновен за нарастващата инфлация в целия свят?

437

Анонимен

преди 2 години

При Радев нямаше да се краде... Да де ама милионите за почивка на учениците, къде отидоха?! Това безумно предложение само глави от БСП го могат Радев сега да обясни къде са 9 -те милиона

436

Анонимен

преди 2 години

До Л.ИвановСътвори пътища, заводи, пречиствателни станции. Вие какво сътворихте до момента,а?

435

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 489Ми незнам Севдето или некой гърбав защо го е посъветвал, че с ваксинирането ще си вдигне рейтинга, при положение, че 90% от населението не иска това :))) Не беше ли казал в началото, че не верва в грипчето, сега много примерен ваксър е станал.....хахахаха :)))

434

Анонимен

преди 2 години

До ЦИТАТ Не беше съвсем така, но се ОБЗАЛАГАМ, че не можеш да кажеш ТОЧНО как е? Знаеш ли защо го знам? Защото лъжата която разпространявате какво е казал няма НИЩО ОБЩО с РЕАЛНИТЕ МУ ДУМИ. Затова няма да посмееш да кажеш какво наситина е казал. Обратно в дупката? :))))

433

анонимен

преди 2 години

За няма две годинибавно и полека,новите ни връщатсъс няколко века!