Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха

Той призова партиите да накарат симпатизантите си да се ваксинират
Обновена: 19 окт 2021 13:39 | 19 окт 2021 13:27, Нели Христова
700
Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха
Снимка: БГНЕС

Последната дума на хората трябва да бъде победа - не да се мразим, а точно обратното. Аз съм готов да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на посещение в Дупница.

"Да направим 50-60 хил. ваксинирани на ден. Да следваме Европа - само това е начинът да излезем от пандемията", допълни още той.

Още по темата

"Мисля, че сега трябва да се търси обединение", заяви Борисов и обвини президента Румен Радев, че разединява нацията, а служебният кабинет - че е изпуснал инфлацията и цените на стоките.

"Стягайте се, не се поддавайте на провокации", призова лидерът на ГЕРБ поддръжниците на партията. "Аз мисля, че не само това, което сме направили по градовете, видя се за 6 месеца - четири пъти повече платихте за ток, спряха се всички инфраструктурни проекти, цените растат нагоре, няма никакви мерки, нито ваксинационна кампания. Само 6 месеца съсипаха всичко, което години градяхме", каза той.

"Първото, което трябва да направим всички политически партии, е да накараме симпатизантите да се ваксинират. Видяхте Америка, Европа... пълни стадиони, всичко работи, вече и без маски в самолетите. А ние от днес ще имаме мерки за затваряне. Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха. Когато на цял свят тръгва да му работи икономиката, ние ще даваме пари от бюджета, да подкрепяме бизнес, да подкрепяме хората да отидат някъде. От къде, на къде хората ще плащат за тестове? Донесли сме безплатни ваксини. Къде е логиката?", каза още Борисов.

"Утре сутирнта децата няма да отидат на училище, вечерта ще се съберат в дискотеката. Или някой не иска да се ваксинира, а аз или данъкоплатеца трябва да му плати теста, за да отиде на ресторант? Къде е логиката? Европа и Америка ни показаха как става. По 50-100 хил. на ден трябва да се ваксинират. Да, не е популярно, на хората вече им омръза, но имаме 212 умрели, болниците са пълни. Ето това ни донесоха", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


700
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
552
1
 
0
 
! Отговори
ТеТаковатНиетаковата преди 2 години
Боре стига си се такова. Избори идат. Почвай на фалшитакиш шо после да не каът унез мисирките де, шо так, а пат ОН да им кае Е? е па как когато онеа на две мой фалшитиха по една нихна и пъ немужееме да да долшитакиме кое си беше наше у кърпа вързанко. Най серьозне боретата треа да проверът теш труповете дека измрее от смърт дали па телата и мосъците им не бее ГЕРБашни, шо ако са тръгнале по тоьо начин те таковата а ние не-таковата, е ясно кой шъ такова накрая у Пърдименто
551
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Национален предател, с лъжи няма да стигнеш далеко. Пандемията не е проблем за България, проблем си ти, защото си още на свобода.
550
2
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
И аз се срамувах,докато гледах как декларацията ми я отнесе зимния вятър,преди тунела на АМ Люлин,заедно с още такива ...важни документи,мдаа.
549
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По добре се срамувайте от това което вие направихте народа ограбен а вие доволни
548
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СРАМУВАМ СЕ ОТ ВАС БОРИСОВ!!!
547
6
 
3
 
! Отговори
КИРО преди 2 години
Този човек не разбра ли,че никой не му вярвя на нападките които отправя към всеки,който не му допада-КАК НЕ СЕ УМОРИ! Да казваш на бялото ЧЕРНО е любимата му фраза иповодение и няма нищо добро към хората,не сме забравили нищо И ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ КОИТО СИ РАЗДАВАХА ПО ПОВОД И БЕЗ ПОВОД И КРАЖБИТЕ ПОД ПРИКРИТИЕ И ВСИЧКИ ЗАКЛИНАНИЯ--Я-Я-!
546
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквооооо,кога ще платиш заплатата на Веселина Томова-водкова?Реве жената,няма пари за алкохол..
545
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор !
544
5
 
9
 
! Отговори
Пустиняк преди 2 години
При Баце токо, бензин, нафтата, газта беа евтини. При чепико си е.б.а мамата и народи мре.
543
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ти си б***клyk като тях. Пърдите в едно гърне ф***шисти м_ръ!сни
542
7
 
4
 
! Отговори
Магаре преди 2 години
Магаре срам има ли?Пък туй прасеее дори не знае какво е срам?ако знаеше,отдавна да е напуснал политиката!
541
3
 
3
 
! Отговори
a? преди 2 години
MAGARE SRAM IMA LI?
540
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой се интиресува от мнението на възрастен, неграмотен ром?
539
8
 
12
 
! Отговори
Срам ме е от Баци преди 2 години
"Ууу, Борисов!". Тези възклицания се чуха от поредното включване на живо във Facebook на бившия премиер Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ е на посещение в Дупница в разгара на поредната за тази година предизборна кампания. Оказа се обаче неподготвен, защото бе посрещнат с неприятелски възгласи.На тоя още три пъти свирнат ли му е сменил държавата... или най малкото ще става партизанин... то не, че до сега не обикаляше села и паланки с Нанков и Ананиев от страх да не среща народ и да не го освиркват!!!
538
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Престани да се изказваш по 3-4 пъти на ден! Ставаш смешен и досаден! Само ти и проф.Герджиков пълните страниците на сайта. Ефектът ще бъде обратен, помисли малко. Говори се веднаж на 3-4 дни, а ти се произнасяш толкова пъти на ден.
537
8
 
14
 
! Отговори
Aха преди 2 години
А ти Бойко, мутра , такава за 12 години какво направи? Втората вълна на масово напускане на държавата беше при теб. Щото управляваше много добре, нали? Само ходеше при Меркел и в Щатите да им се мазниш та да те държат на власт докато безогледно крадеше. Те цените не се вдигат за 6 месеца. Това е резултат от дълги годишно некадърно управление ( и в Европа също )и кражби, не само твоите естествено. В България от 96та досега нищо хубаво не се е случило защото само такива като теб управляваха .
536
12
 
8
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
И този дедо е управлявал повече от 10 години.Не го вярвам.Радев е управлявал.
535
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този ПРОС...К ограби и съсипа държавата за 12г. , а сега иска и да я ЗАПАЛИ , и то само от ЗЛОБА и СТРАХ !!!
534
6
 
16
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Даже и маските са платени, тия престъпници дори и безплатни маски не осигуриха на народа, я вижте цената на едни маски, ми те маските по-скъпи от хляба
533
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антигербешите сплотену и дружно да го извинят с дълбокото разбиране че ТО е израстнало в две семейства, едното с дядо комунист и второто с фашист, както междувпрочем ТО рапортува пред емиграцията в Чикаго. Връзките му с Цар Дървояд и Емирите на Южните араби най добре. Прокуратурата да ги оследва.