17

aa1830

преди 2 години

Вие всеки път рухвате!

16

Анонимен

преди 2 години

"Никога няма да кажа лоша дума за футболист" - ето тук е проблема, Ясене! Ти вместо да ги строиш в редица след мача и да ги съсипеш от критики, да ги нариташ едно хубаво, да им покажеш че това самоучвствие дето го демонстрират няма никакво покритие, постоянно си търсиш извинения. За поста старши треньор се изисква твърдост, решителност и безкомпромисност. Какво тренирате на тренировките и до днес не мога да си обясня.

15

Яска, яска

преди 2 години

Вие сте рухнали още откакто облизахте кафявата точка на перуката и К.К. още преди конгреса на БФС

14

Анонимен

преди 2 години

Тоя навремето като футболист нула сега като треньор минус нула гад патувай

13

Анонимен

преди 2 години

Не става с шуробаджанащина.В България става,но като излезнем на вън се вижда.Даже и Лудогорец не става.Виждате какви са резултатите в Лига Европа.Да не говорим за другите отбори.Школите са дъното с треньори с психически отколнения.Детското първенство ползва съдии,които да свират за отбори на този и онзи.Та представете си за какво става на въпрос.В детските.школи играят деца на този и онзи с вързки.Дънооо е България.

12

Анонимен

преди 2 години

Ясенчо скоро отива в бюрото за безработни,защото има опастност шефовете му да топлят бай Ставри в студените зимни нощи.

11

Анонимен

преди 2 години

Чудесна тактика беше да излезеш с 11 защитници без нито един път да застрашиш противниковата врата. Следващия път излез с 11 вратари и успехите ще дойдат сами.

10

Наздраве

преди 2 години

Всичко във БФС е рухнало след бате им Славков.

9

Еееех

преди 2 години

В този мач нищо не ни се получи. А, в предишният, а в по, а в по по. Е, докато плащаме луди пари на такива некадърници - треньори, футболисти, щабове, бфсета положенито ще е такова.

8

Анонимен

преди 2 години

Явно ти не си си на мястото.

7

i'm

преди 2 години

Не бе, как беше... "...Какво мисли Боби Михайлов за българското първенство: Силно, конкурентно и атрактивно..." Това в дира от вчера 15-ти ноември :DDD

6

vlady

преди 2 години

Титулярен вратар трябва да е Наумов с първа резерва Георгиев, неща има конкуренция за титулярното място. Трети вратар може да се избира между Илиев, Луков и Караджов - Татин Ники не става, Вуцов няма опит и може да се вика евентуално в контроли и маловажни мачове. Полеви играчи няма и не се вижда откъде ще дойдат. Ясен Петров няма вина освен може би за неудачния избор на титулярен вратар, сменихме няколко треньори без видима промяна все едно няма полеви играчи.

5

Анонимен

преди 2 години

Ясене, чао, не може всеки мач различен отбор да вадиш. Да угаждаш на тоз и на оня, президент или мениджър.

4

Анонимен

преди 2 години

Бълагрия е рухнала отдавна.Махнете Боби Михайлов и всички свързани с него за да се започне да се работи и да махнете и този треньор.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоз със слепналата мазна проскубана косица и потъмнен тен от Максуда ли го намериха? Качвайте го на самолет и да заминава за Китай.

2

бай Ламби

преди 2 години

Ами като отидохте с една единственна цел да допуснете по-малко голове че да помогнете на Италия да се класира,а не отидохте с мисъл за победа така ще е Ясенчо!То още в Украйна стана ясно как ще играете със Швейцарците - както казваше един специален навремето сложихте автобуса пред вратата.

1

.

преди 2 години

Много симпатичен треньор , жалко че ще трябва да понесе загубите на чалгарите , които неминуемо идват , то и футболистите не са виновни, школи няма , черно тото , Бобето вечния президент , пари за спорт вечно няма.