15

Краси

преди 2 години

Ми там преди 1973-1974г. бяха ливади и ниви!Кви софиянци са тези?

14

не повече от 20%

преди 2 години

Тия се изтърваха!Щом "най-будния" квартал има избирателна активност 30% ,и това страшно ги е впечатлило,можем да си представим каква трагедия е било в страната!?Баси загубената работа!!!

13

Анонимен

преди 2 години

В София има най-много мислещи хора, за това и краха на ГЕРБ тръгна от тук и по-точно от Младост.

12

Анонимен

преди 2 години

Ей все да има разделение. КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КЪДЕ БИЛИ ГЛАСУВАЛИ ПОВЕЧЕ И КЪДЕ ПО-МАЛКО. ЧУДИТЕ СЕ КАК ДА НАСТРОЙВАТЕ ХОРАТА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ. СЕГА ПО КВАРТАЛИ ЩЕ СЕ КАРАМЕ.

11

Анонимен

преди 2 години

Там са се нагледали ежедневно на корупционните практики на Герберската хунта. Презастроен и мръсен, без инфраструктура, навсякъде кал и дупки. Ежедневни аварии с тока, водата и парното имено поради липсата на планиране и системата не издържа. С очите си виждат вече повече от 15 години как изтичат парите на данъкоплатците.

10

xaxsasбв

преди 2 години

До 2 - А сигурно предпочиташ да бяха гласували за оня другия дето никой не му знае името? Кажи ми, ние ако сме заспали, колко заспал е бил кандидата на ГЕРБ и ДПС, да не знае, че партиите, които представлява окрадоха цялата държава и контролират разпространението над наркотиците в цялата държава. Колко трябва да е сляп техния кандидат, за да позволи да го използват като агитационна салфетка? И ако не е сляп има ли морал въобще да гласува за тия, които са организирана престъпна група?

9

xaxsasбв

преди 2 години

До 7 - Е как няма да върви строителството след нея, тая разпродаде половината квартал на 10лв кв/м под предлога, че е нива. И тя и ждроб играха една и съща игра. Петте дръвчета на Балан с предизборна агитация е единственото зелено, което видяхме от нея. Чудна кметица, нема що.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен11 Ама чорапогащника не може да произведе 2 изречения накръст и затова е в международна изолация. И заради генерал Деси де. Той я разкара, ама късничко.

7

Анонимен

преди 2 години

Естествено,че ще изберат мъжкаря Радев,а не розовия чорапогащник.

6

Анонимен

преди 2 години

Смърдите ли герботроловете?

5

Анонимен

преди 2 години

Ами щото е кв.Младост.Ако беше кв.Старост щеше да има най-малко гласували.

4

Младост Сити

преди 2 години

Откакто наредиха Иванчева, строителството върви с пълни темпове.

3

Жител на Младост

преди 2 години

Да, Младост е доста добър квартал, да не каже един от най-добрите. Добре че разкараха/се разкара Иванчева. Сега разбира се след Радев, и този квартал ще потъне в разруха, както и цялата държава.

2

Demonaz

преди 2 години

Младост е начин на живот и мироглед. Младост на три морета. Младост Сити.

1

Анонимен

преди 2 години

Радев е президент на олигарсите клиенти на прокуратурата. В Младост вероятно има най- много клиенти на прокуратурата. Това е връзката.