12

Анонимен

преди 2 години

А КОЙ ВИЖДАМ ТАМ НА МАСАТА- РУМЕН ГЕЧЕВ, ЕТО ТОВА Е ЧОВЕКЪТ КОЙТО МОЖЕ ДА ИМ ДАДЕ НАЙ ДОБРИЯТ СЪВЕТ- ТОЙ КАТО МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ 1995/1997Г НАПРАВИ- 1 ДЛ- 3000ЛВ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 5/6ДЛ, 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ, ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД ПО УЛИЦИТЕ ЮЛИ 2013Г БГ БЕ ОСЪДЕНА ОТ СЪДА ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ЗА 15 ДЕЦА ПОЧИНАЛИ ОТ ГЛАД В СОЦИАЛЕН ДОМ ЗИМАТА НА 1997Г - И ЕТО ТОЯ ВИДЕН СПЕЦИАЛИСТ ОТНОВО ДАВА СЪВЕТИ- ТОВА Е ГНУСНОТО ЛИЦЕ НА ЧЕРЕПИТЕ...НА МАФИЯТА, НО ГЕРБ Е ИЗЧАГЪРТЪН.

11

Анонимен

преди 2 години

Напротив Рашков да си подава оставка ,защото няма нужен контрол по пътищата.Автобусът се движил за висока скорост,времето за което е стигнал от българо-турската граница до мястото на мястото на катастрофата е 3,5 часа при положение ,че са спирали за почивка.Значи автобус,може премине през цялата държава с висока скорост ,без да бъде спрян.Рашкоф оставка!

10

BG-Гражданин

преди 2 години

Ами такива неописуеми трагедии се случват в безвремие като Вашето, когато няма парламент, държава, институциите са разградени, конституцията и законите не означават нищо и сме в ръцете на една милиционерска шайка..Не случайно Вие се излюпихте точно в този момент под юмрука на един Кримски татарин, който се оплете в трактовките си за Крим,въпреки че ЕС и НАТО към които уж принадлижим изповядайки обща ценностна система са дали ясна формулировка за референдуми които се провеждат със зелени човечета

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 "Нали Тиквата друсаше с джипа докторята и ококорения Нанков да гледат мантинелите?Какво гледаха?" Има издадено предписание (през 2020) там да има подобрения. Излишно е да казваме дали "умните и красивите" са се съобразили с тези предписания. Така става, когато си умен и красив ДСар.

8

Анонимен

преди 2 години

а като партия какво правите в момента?

7

Анонимен

преди 2 години

До отвратен На БСП шосето (това даже не е магистрала) уби 45 човека.

6

отвратен

преди 2 години

На боко магистралчиците убиха хората , а той прибра милионите !Виновните в затвора !!

5

Анонимен

преди 2 години

Комитова изгорЕ! От седем месеца е министър, а участъкът е открит от Серж 2007.

4

Анонимен

преди 2 години

До пожелание "Парите отдавна са в шкафа ,и няма смисъл да коментираме" Само доказваш, че това е опорка на ДС за очерняне на политическите опоненти. Супер.

3

Анонимен

преди 2 години

РадеФ и другите злодеи, откъде ще черпят дивиденти?

2

оставки некаддърници

преди 2 години

Няма да политизираме, Фигуранта и троловете му от ПП си подават оставките и се омитат за да не се получават повече такива трагедии.

1

Анонимен

преди 2 години

Тази тактика вече я видяхме при президентските избори: Фигуранта обясняваше как се надявал на конструктивна кампания, а през това време Рашков, МВР и хилядите интернет трррролове, хвърляха нон стоп кал. Така и сега, ПП призовават да "не се политизира", а форумите са пълни с радевиствчета, които разпространяват лъжата, че Борисов бил построил този участък. Така работят комунистите.