ПП: Тази неописуема трагедия не бива да бъде политизирана

Експертните срещи за кабинет днес ще започват с минута мълчание
17
ПП: Тази неописуема трагедия не бива да бъде политизирана
Снимка: Продължаваме промяната

Тази неописуема човешка трагедия не бива да бъде политизирана, но със сигурност трябва да бъде разследвана и резултатите от това разследване да бъдат публично оповестени във възможно най-кратък срок.

Още по темата
Това заявяват от "Продължаваме промяната", като изказват своите най-искрени съболезнования на близките на загиналите при жестокия пътен инцидент на АМ "Струма".

Длъжни сме не само да разберем причините за случилото се, но и да направим всичко по силите ни подобни трагедии никога повече да не се случват, посочват от формацията.

Съвещанията на предвидените за днешния ден експертни групи по създаване на коалиционно правителство ще започват с едноминутно мълчание в памет на загиналите.

Обезпечаването на пътната безопасност и опазването на човешкия живот ще бъдат истински приоритет на следващото управление, уверяват от "Продължаваме промяната".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А КОЙ ВИЖДАМ ТАМ НА МАСАТА- РУМЕН ГЕЧЕВ, ЕТО ТОВА Е ЧОВЕКЪТ КОЙТО МОЖЕ ДА ИМ ДАДЕ НАЙ ДОБРИЯТ СЪВЕТ- ТОЙ КАТО МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ 1995/1997Г НАПРАВИ- 1 ДЛ- 3000ЛВ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 5/6ДЛ, 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ, ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД ПО УЛИЦИТЕ ЮЛИ 2013Г БГ БЕ ОСЪДЕНА ОТ СЪДА ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ЗА 15 ДЕЦА ПОЧИНАЛИ ОТ ГЛАД В СОЦИАЛЕН ДОМ ЗИМАТА НА 1997Г - И ЕТО ТОЯ ВИДЕН СПЕЦИАЛИСТ ОТНОВО ДАВА СЪВЕТИ- ТОВА Е ГНУСНОТО ЛИЦЕ НА ЧЕРЕПИТЕ...НА МАФИЯТА, НО ГЕРБ Е ИЗЧАГЪРТЪН.
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напротив Рашков да си подава оставка ,защото няма нужен контрол по пътищата.Автобусът се движил за висока скорост,времето за което е стигнал от българо-турската граница до мястото на мястото на катастрофата е 3,5 часа при положение ,че са спирали за почивка.Значи автобус,може премине през цялата държава с висока скорост ,без да бъде спрян.Рашкоф оставка!
10
2
 
9
 
! Отговори
BG-Гражданин преди 2 години
Ами такива неописуеми трагедии се случват в безвремие като Вашето, когато няма парламент, държава, институциите са разградени, конституцията и законите не означават нищо и сме в ръцете на една милиционерска шайка..Не случайно Вие се излюпихте точно в този момент под юмрука на един Кримски татарин, който се оплете в трактовките си за Крим,въпреки че ЕС и НАТО към които уж принадлижим изповядайки обща ценностна система са дали ясна формулировка за референдуми които се провеждат със зелени човечета
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 9 "Нали Тиквата друсаше с джипа докторята и ококорения Нанков да гледат мантинелите?Какво гледаха?" Има издадено предписание (през 2020) там да има подобрения. Излишно е да казваме дали "умните и красивите" са се съобразили с тези предписания. Така става, когато си умен и красив ДСар.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а като партия какво правите в момента?
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До отвратен На БСП шосето (това даже не е магистрала) уби 45 човека.
6
8
 
6
 
! Отговори
отвратен преди 2 години
На боко магистралчиците убиха хората , а той прибра милионите !Виновните в затвора !!
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комитова изгорЕ! От седем месеца е министър, а участъкът е открит от Серж 2007.
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До пожелание "Парите отдавна са в шкафа ,и няма смисъл да коментираме" Само доказваш, че това е опорка на ДС за очерняне на политическите опоненти. Супер.
3
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РадеФ и другите злодеи, откъде ще черпят дивиденти?
2
9
 
14
 
! Отговори
оставки некаддърници преди 2 години
Няма да политизираме, Фигуранта и троловете му от ПП си подават оставките и се омитат за да не се получават повече такива трагедии.
1
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази тактика вече я видяхме при президентските избори: Фигуранта обясняваше как се надявал на конструктивна кампания, а през това време Рашков, МВР и хилядите интернет трррролове, хвърляха нон стоп кал. Така и сега, ПП призовават да "не се политизира", а форумите са пълни с радевиствчета, които разпространяват лъжата, че Борисов бил построил този участък. Така работят комунистите.