13

Анонимен

преди 2 години

прокълнатите потомствени бачкатори предпочитат да живеят като впрегнати ***, само така се чувстват свободни

12

Анонимен

преди 2 години

До данъчно цунами. И ти се радваш? Първо няма да се случи, иначе и сега за основно жилище плащаш наполовина, а ако плащаш цял данък се усеща. Само не се радвайте на вдигнати данъци, собственикът ще плаща повече, а наемателят? Хайде мислете малко.

11

Анонимен

преди 2 години

Ако си в голям град и нямаш наследство. Вариантът е или под наем или с ипотека. Единици могат да изкарат и спестят пари за покупка без кредит. Заглавието е генерализирано, че хората предпочитали едното пред другото. То понякога пари на депозит така или иначе няма, а задължение, за да живееш някъде така или иначе има. И въпреки всичко всеки да си прави сам сметката.

10

Анонимен

преди 2 години

Не е проблем че имотите поскъпват,проблемът е че качеството е под всякаква критика,криви стени,трудни са за обзавеждане,голям брой ателиета и тавани които се опитват да ги пробутат за апартаменти,голям процент общи части.

9

Анонимен

преди 2 години

В момента искат да ви набутат кредити с фиксирани лихви за до 5 години.Всички банки по целия свят започнаха политики на затягане на паричното предлагане и вдигане на лихвите След 5 тата година ще ви вдигнат лихвата защото процесите вече ще са ударили и България.Това е целта,да ви закачат сега на кукичката,и лихвите са 3 пъти по високи от Европа в момента,

8

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията удря всичко,удря и този с ипотеката,защото освен вноската за жилище разходите го удрят от всички страни,цените на всичко го повалят от клечките за зъби до колата му,в един момент и вноската му идва в повече,ами ако банката вдигне и лихвата ?Не се лъжете !!!Доста народ ще изгори...

7

Мечтата на брокера

преди 2 години

Мечтата на брокера на недвижими имоти,агенцията ,строителния предприемач е всички депозити в банките да отидат в недвижими имоти.Защо правите хората на глупави и бавноразвиващи се ?Сънародници,не се подавайте на манипулации?Кога сте видяли банка да се мине,да раздава кредити и вие да биете банката с инфлацията,лихвите са плаващи,и тепърва ще се вдигат

6

Анонимен

преди 2 години

НА ПАЗАРА ИЗОБИЛИЕ ОТ ИМОТИ, КОИТО ПОВЕЧЕ ОТ 10 Г НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРОДАДАТ, ПРЕОБЛАДАВАТ 50/60Г ПАНЕЛКИ, ЗА КОИТО НИКОЯ БАНКА НЯМА ДА ДАДЕ КРЕДИТ, А СЕГА СТРОЯЩИТЕ ОБЯВЯВАТ КВАДРАТУРА КОЯТО МОЖЕТЕ ДА СИ ТЪРСИТЕ ПО ОБЩИТЕ ЧАСТИ. НО СПЕЦИАЛИСТИТЕ КАЗВАТ БЪЛГАРИНЪТ ОБИЧА РАЗБИТИ И ПОГРОМЕНИ НО СКЪПИ ПАНЕЛКИ, ЕВТИНКИ АПАРТАМЕНТИ И КЪЩИ НЕ ЩЕ- КУПУВАЙ НАРОДЕ, ХЕМ БЪРЗО НЕ ОСТАНАХА.

5

До Който може

преди 2 години

Само дето 90-те лихвите по депозитите гонеха 50% и бяха схема на Понци, а сега са нулеви или отрицателни. Същите хора които тогава инвестираха в депозити и чакаха чудо, сега "инвестират" в имоти и се надяват да им опростят кредита. Анализирай къде е балона сега.

4

Анонимен

преди 2 години

Нищо подобно....

3

Анонимен

преди 2 години

През живота си не съм взимал кредит, не мисля и да го правя. В банките вече и за 200 хилядарки взимат отрицателна лихвичка, всички заслужават хората да си дръпнат парите защото са мошенници.

2

Анонимен

преди 2 години

Ей такава простотия не бях чувал скоро.Кой нормален ще предпочита да живее с кредити.Да купуват имоти тези които имат 100 % парите кеш,иначе всичко е заблуда.

1

Анонимен

преди 2 години

Стига сте лъгали и манипулирали хората.Защо се пускат такива статии?Защо вменявате хората да задлъжняват при тази инфлация?Я обяснете какво се случва при положение че инфлацията нарасне още?Всички Централни банки започнаха затягане на политиките си и вдигане на лихвите...не лъжете обществото и не манипулирайте..