192

Анонимен

преди 2 години

Тези цифри са минимума, а от останалите 75 ще са конвертирани в 50% сигание и туркие - това е известно от много отдавна и в частта за мюслите е валидно за цяла Европа.

191

Джони

преди 2 години

Аз съм програмист и изкарвам доста добри доходи, на коити биха ми завидяли и е Германия. Възнамерявам да се оженя за азиатка, защото са симпатични, консервативни и скромни. От българките ми дойде до гуша, капризни, претенциозни, меркантилни, безотговорни и арогантни. Само ще се мъча и ще си блъскам главата с такава. А и азиатките се радват на нормални и интелигентни бели мъже, нашенките се радват на диви бесни балканци с кореми и бръснати глави. За какво да говорим повече.

190

Анонимен

преди 2 години

А бе само оправдания с ситуация и липса на пари за да нямаш деца е глупаво. Пример - бедните имат най-много деца. Повечето от нямащите деца или с по едно дете, просто не искат да си развалят охолния живот. Все реват,че са зле, а пушат по две кутии,жулят ракийка с салатка и мляскат кебапчета и т.н. и т.н.

189

Ahah

преди 2 години

"точно повечето мъже бягат от брака като дявол от тамян"А не би трябвало,така ли?

188

Турчин

преди 2 години

До Якубов; Ти май си от онези, които режеха шалварите на бабите туркини, изпяваха съседа си на Държавна сигурност и кодошеха хората. Много ти липсва пъдарят от Правец, който унижи и унищожи твоя народ надири го без пукнат грош по четирите краища на света през 1989 г. Не те е срам ,че и Якубов се назоваваш пезевенгин такъв.Кръвопиец на собственния си народ , хранехте се от потта,кръвта и сълзите на народа си.Червени ***,безмилостни убийци. Как не можахме да ви довършим още на 10.11.1989 г.?

187

жоазиньо

преди 2 години

За сметка на това броя на русофилите и участващите на "Копринка прайд" се увеличава всяка година.

186

Анонимен

преди 2 години

Основно правило при планирането е: Ако искаш нещо да се случи, създаваш условия то да се случи. Тук няма условия за отглеждане на деца, за това и доста българи раждат в чужбина. Там работят и плащат данъци, а децата им не са българчета.

185

Анонимен

преди 2 години

Ако бях емигрант от някъде, не бих дошъл в България, защото: първо за каквато и работа да върша, на запад ще взимам повече и второ, тук въобще не е за гледане на деца. ( Корупция, мръсен въздух, мизерия, лоша администрация, лошо образование, лошо здравеопазване. С две думи, българите, бягат от тук, та едва ли някой ще дойде.

184

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Само под "диктатурата на простотията"..ше можете да се размножавате и развивате , като гъсениците и червеите....

183

КАТО ИЗМРАТ ВСИЧКИ..

преди 2 години

...ШЕ НАСТАНЕ "ПЪЛЕН КОМУНИЗЪМ"....ХА,ХА,ХААААААААА...

182

Анонимен

преди 2 години

След установяването на режима на демократите след 1989 година, българите спряха да създават деца. Това се видя още през 1991-1992 години, но демократите бяха заети да грабят и така вече 32 години грабеж.

181

Анонимен

преди 2 години

България е много красива страна, обаче е поразена от демокрацията! Там, където е имало демоктрати трева не никне!

180

Анонимен

преди 2 години

България е много красива страна, обаче е поразена от комунизъм! Там, където е имало комунисти трева не никне!

179

Анонимен

преди 2 години

Е, нали ще борим въглеродния диоксид? Зашо тогава да се увеличава населението? Не е ли по-добре, че намалява? Защо не се дискутира тази проблематика?

178

революц

преди 2 години

Така е, но от изборите май наистина нищо не зависи.По добре да си направим един хубав български курбан за здраве да удариме желязото о кокал, да изцапаме с кръв дръвника, да разтегнем малко черва, да разплачем нечии майки!Да разберат жените ни, че до мъже лягат!Да разберат политиците, че не са безсмъртни!Да разберат и комшиите, че България така лесно не се затрива!Да разбере Европа, че българите така лесно не чезнат!

177

Анонимен

преди 2 години

Роден съм 1980-та в София. Политиците ни направо се подиграха с наши поколение. От бившите ми съученици 10% умряха от наркотици, 40% нямат деца. Тия които имат по 2 деца, голяма част са в чужбина.Не съм сигурен, че дължа нещо на тая държава.

176

Анонимен

преди 2 години

ООН айде да не бъде загрижн, че от техните ГРИЖИ за Африка пратиха Бил Гейтс за стерилизация. Което е ГЛОБЛАНИЯ ПЛАН, а тея "РЕВНАЛИ" демогравска криза!!!! МАЙМУ*ИТЕ СВЪРШИХА

175

Анонимен

преди 2 години

25%, това значи, че белите българи, ще намалеят с над 50%

174

жена

преди 2 години

До пълна лъжа - да обвинявате единствено жените е не само невярно, ами и нелепо. Работила съм почти само с мъже и твърдя, че точно повечето мъже бягат от брака като дявол от тамян и гледат само да се изфукат с някоя по-засукана. И като раждали в Африка, то цъфнали и вързали. Като мразите жените, това си е лично ваша работа. Добре, че никой за нищо не ви бръсне.

173

анонимен

преди 2 години

Какво имало толкова за мислене - като не работи, да става каквото ще с него! Ама бил искал да се развъжда и да си остави безценните гени? Я хайде малко по-твърдо! На явните инвалиди помощи, на другите едно голямо нищо!