330

Анонимен

преди 2 години

Крадците от ГЕРБ и ДПС.............в затвора!!

329

пияница мистик

преди 2 години

Леле, лелеееее, тоя канадски лъжец какви приказки лепи само :))) На ангро! 0% корупция, ставаме първа сила в чушките и доматите заради плодородната почва и започваме да изнасяме яко, защото досега никой не се е сетил да го направи, а иначе желаещи да бачкат по полетата бол. Гората от тук насетне ще бъде опазена от ромите, защото вече Кире лъжецо е премиер и горските ще са по-строги. И тунел под Шипка ще прави, точно както Славуцата изстреля космически кораб с македонци :) Абе тоя вярва ли си?

328

Анонимен

преди 2 години

Заплашва ни,че ще ни накара да се ваксинираме.Да видим какво ще измислят и как народът ще го приеме,защото на хората и бизнеса вече им писна от сертификата.

327

Обедини се народ

преди 2 години

Има ли борба с корупцията, има ли депутати в затвора, няма, Ами значи няма и корупция

326

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Петролът няма бъдеще,защото хората осъзнават,че парите от петрола отиват в джоба на търтеите араби петролопроизводутели. Акцентът трябва да бъде друг,а именно Възкресяване на Българското Село! Кажете нещо и за мигрантите,които,за разлика от бедните българи преяждат и правят арабски фирми с пари на ислямистите.Кажете нещо за Китай,който е непобедим! Кажете нещо за изграждане на защитни съоръжения на Българо-турската граница! Кажете нещо за НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на здравеопазването!

325

Анонимен

преди 2 години

Не е човешко да спирате схемичките на хора, които 12 години си папкаха кротко герберски парички! Сега какво ще усвояват? Та те така са си свикнали!

324

Анонимен

преди 2 години

Еййй, какъв мошеник е Киро! Успя да излъже цял народ да гласува за него, а трябваше тоя народ пак да си избере престъпния, тлъст и алчен ром от село Банкя, при който така много си добруваше! Еййй, наивен народ и това си е!

323

Кире, Кире

преди 2 години

Може всички хора да ги лъжеш известно време. Може някои хора да ги лъжеш през цялото време. Но неможе всички хора да ги лъжеш през цялото време

322

Анонимен

преди 2 години

Дано има много гербава болка до 4 години!

321

Оптимист

преди 2 години

Не след 4 години. След сто дни България ще е такова място, че никой няма да го познае

320

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Киро гербавата плява!

319

Анонимен

преди 2 години

Един елементарен мoшеник с помощта на ментора си Фигурант успя да излъже 1 милион балъци в България и да стане премиер на държавата. Щеше да е смешно, ако не беше трагично...

318

Анонимен

преди 2 години

ПРЕЗИДЕНТ НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯТА, ПРЕМИЕР НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯТА- В ДЪРЖАВАТА НА ЧЕРЕПИТЕ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО- УВЕЛИЧЕНИЕ НА МИН ЗАПЛАТИ С 10%, НА ПЕНСИИ С 12.5%, УВЕЛИЧЕНИЕ НА ХРАНИ С 40%, НА ЕЛ ЕНЕРГИЯ ЗА БИТА С 11.2%, НА ПАРНО С 30%- СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ СМЕ ОЗЪБЕНИ- ЧЕРЕПИТЕ ЩЕ НИ ДОВЪРШАТ. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

317

Анонимен

преди 2 години

КИРЕ ТИ ЛИ ОТПУШИ ЯЗОВИРИТЕ ТА НАВОДНИХА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ?

316

Анонимен

преди 2 години

Сега е най-важно да се разчисти съдебната система от некадърни прокурори и съдии.........първо да се махнат каскета-главен прокурор Гешев и масона, шеф на КПКОНПИ Цацаров!!!

315

До Анонимен 343

преди 2 години

И защо да е мошеник, я кажи??Човека се отказа от канадското си гражданство...............и е изградил кариера сам, не е крал като крадците от ДПС и ГЕРБ!!!

314

Анонимен

преди 2 години

Един елементарен мoшеник успя да излъже 1 милион балъци в България и да стане премиер на държавата. Щеше да е смешно, ако не беше трагично...

313

До 338

преди 2 години

"Който копае гроб другиму, сам пада в него!!!"Знаеш ли??

312

До 338

преди 2 години

И ти ли си от крадците от ГЕРБ или ДПС???

311

Шаби

преди 2 години

Разбира се България ще е на друго място. Най бедната държава в европейския съюз. Държавата ще остане град .