65

до 82

преди 2 години

Не разбрах- не ми вярваш, че се изнесох от града, въпреки че съм роден там и имам сума имоти, и отидох на село ли?! Да, направих го. Приятно ми е. Работя от вкъщи, до един съседите млади хора, изнесли се от града. Факт е, че не живея в селска къща, а в доста луксозна такава и е рядкост да се види из селата, но ги има. Не съм я строил аз, само я поддържам и си я освежихме сами с жена ми и преобзаведохме.

64

до 78

преди 2 години

В София-град заетите лица са около 700 000 (справка с 1 клик в интернет- НСИ). За цялата област си провери сам колко са (доста компании с хиляди служители се водят в София-област). СРЗ, барабар с целия сив сектор в София е около 2000лв.. Махнем ли сивия сектор и ниските заплати на държавната администрация, СРЗ скача на 6000лв.. Нормално е склададжия да взима около или малко над минимална заплата за София.

63

До 78

преди 2 години

Ако бях брокер, нямаше да обиждам потенциални клиенти, драги ми смехурко. А това, че ти работиш за половин заплата на стажант в западна компания, си е изцяло твой проблем. Като нищо не можеш, ще работиш. Само лек жокер- преориентирай се към друга компания за складове, че чистачката в офиса ни е на сходни пари. Вярно за 10-часов работен ден и 2 от тях се плащат като извънреден труд. Вземи научи език, квалифицирай се... Доста малко взимаш искам да кажа.

62

хаха

преди 2 години

чудя се при тоя просперитет в Сф ,Баце що изздухха супичката. Или Промяната ви направи хиляди софиянци богаташи имотни с по три жилища.

61

Анонимен

преди 2 години

Откакто работим хоум офис се чувствам прекрасно на село. Първото и най важно нещо е чистият въздух и спокойствието. Второто нещо е, че нямам такива разходи каквито имах в София- наем, карта за гр.транспорт, топлофикация, асансьор, чистачка и събираха такси за ремонт на покрива и стълбището и т.н.

60

Анонимен

преди 2 години

хаха търсене, смешна история, 6000 апартамента във Варна седят необитаеми. Елате си купете.

59

до до 73

преди 2 години

като изтрезнееш пиши пак :)

58

дедо Ташунко

преди 2 години

Имотите ще скачат годишно поне двойно на инфлацията. Малък % българи (но достатъчно на брой) разполагат с пари в изобилие. Пари, вложени в имот, запазват цената си и само я повишават. Ако стане война, това не важи и всичко започва отначало след края на войната. Който купува имоти, осигурява първо себе си, а след това и потомството си. Да държиш пари в банка и друг да работи с тях е безумие!

57

Алооо

преди 2 години

До 67 Там е работата, че купувачи има и то много. И не са 5-6 човека, а 500-600 000 в София само." Не знам къде живееш, ама определено не си от София. Масово хората работят за заплати между 800 - 1500 лв. Какви са тия суми, какви са тия фантазии не знам. Ти изкара че 1/3 от София взима *** заплатите. Де да беше така. Да ама не. Неквалифициран труд 2-3000 лв. ти нещо яко си се объркал, а квалификацирания сигурно 6-7 хиляди?

56

Цвък

преди 2 години

Целокупната народна завист към строителите качи Боко на престола за 12 години. Сега се сърдете на Боко, че ви направи бедни като църковни мишки и открадна 40 милиарда. Омразата към предприемчивите строители го възнсе по висините на властта и Боко създаде ново собствени мутросъсловие на крадливите герберски мутростроители, които смучеха по европрограми и не плащаха данъци.

55

до до65

преди 2 години

хаха сега те засякох брокерче измислено, издаде се. за трети път те хващам да пишеш в такива статийки едно и също, че склададжиите в Сф взимали по 3000лв. Е аз съм отговорник на два склада на Интерлогистика в Сф и заплатата ми е чисто 1680 кинта. Друго нещо, 600000 са всички работоспособни в Сф. Останалото е 400000 пенсии и 200х деца до 18г. То излезе спиред теб че всички заплати в Сф са по 5 бонки. Я ми сметни как се изплаща 300х лева за 7 години от с лихвите стават 400 с 5 бона заплата. по 48х

54

Наблюдател

преди 2 години

Вижте заглавната снимка не ви ли прилича на гето от Бразилия или Мексико.Бъдете честни.

53

до 73

преди 2 години

Всъщност, аз имам няколко имота в София, роден съм в центъра, включително къща в Симеоново, но в от година живея на село на 25км от града. Планински район. 350MBit интернет с външни антени 4g+, сонда за вода за градината, съд 20 кубика, филтриране на водата, генератори за ток (въпреки че не спира), трифазен ток, 350м2 къща от камък с 20см изолация. 2 декара двор, 60м2 басейн. Гаражи за 4 автомобила. Абе, разкош и лукс. Дадох под наем 2 от жилищата си и я изплащам за 5 години най-много.

52

Анонимен

преди 2 години

Банките ще регулират тази цена, като си вземат дължимото от някои строители, които не са си направили добре сметките. Просто трябва да се изчака.

51

Анонимен

преди 2 години

Много си е добре на село, а вие живейте в София и дишайте мръсният въздух от автомобилите и печките на ромите в които се горят изхвърлени дрехи в контейнерите, стари мебели, гуми, обувки и т.н. Всичко това замърсява въздуха и вие го дишате, разболявате се и умирате много млади, даже не можете да си изплатите копторите които сте купили с ипотечен кредит.

50

Анонимен

преди 2 години

Пълно е с празни апартаменти в цяла България и то от години. Реалната цена на тези жилища е наполовина по-ниска от тази, която се надува в момента.

49

Алооо

преди 2 години

До 66 100 000 бона знаеш ли колко пари са? 100 милиона лева. Толкова си неграмотен, че чак е смешно." Много сте прав, няма смисъл да се говори с подобен човек. Нека се мисли за богат и успешен, дето чака родата му да измре да им вземе имотите и да лежи и да ми обяснява колко е важен. Хората са бачкали и градили, а тоя само чака на готово.

48

Св

преди 2 години

Добре де, спасявате кеш от инфлацията. После рано или късно щом купувате сега, ще трябва да продадете и уж спечелите. Ама след 2026 год. всички нововъведени сгради трябва да са с нулев въглероден отпечатък. Банките ще опускат кредит изгоден само за тях. А *** и пульо купил 60 годишна панелка и вика аз съм инвестирал кеша и след 15 год. ще продавам двойно. Ама кой ще даде на купувача ти кредит за тая съборетина. Инвестиционните имоти които си струват, още не са построени!

47

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали все още има балъци които се връзват на подобни измислени и лъжливи статии за имоти

46

Анонимен

преди 2 години

В Стара Загора е пълно с празни апартаменти от ново и строителство. На половината по-нови кооперации партерните помещения от години са празни.... А тук няколко нещастни брокерчета ми се правят на острумни.