45

до 65

преди 2 години

Там е работата, че купувачи има и то много. И не са 5-6 човека, а 500-600 000 в София само. Заплатите скочиха в пъти из западните компании последните години и младите се ориентират към имот, който изплащат за има-няма 7-8 години и край. Това НЕ важи за хора без квалификация, които работят за 2-3000лв., колкото вече в София изкарват по складовете. Че даже и склададжиите си купуват имоти вече.

44

до 56

преди 2 години

100 000 бона знаеш ли колко пари са? 100 милиона лева. Толкова си неграмотен, че чак е смешно. Изобщо не ми пука какви саборетини имаш из прованса! Ама изобщо. Важна е кариерата на един човек, какво може, какво знае и какви доходи има. Ако на теб гордостта ти са няколко саборетини, много тъжно за теб. И това ти го казвам, като човек, който има много имоти, ама не из прованса, а в полите на Витоша и Пирин с по 2 декара двор. Но имам живот и кариера, не съм седнал да мисля за бетон.

43

Анонимен

преди 2 години

Няколко "умника" тук си мислят, че като познават 5-6 човека с пари и всички други са такива... Всичко е до определено време в живота. С имотите е същото. Като няма купувачи, рано или късно банките ще си вземат своето от строителните предприемачи. Затова всяка седмица има публикация с тези менте прогнози.

42

Анонимен

преди 2 години

Това е поредната манипулация на ПП-продължаваме подмяната

41

До 52

преди 2 години

Не съм човекът, с който спорите, ама... Дай си данните и онлайн с 2 клика ще провери всеки какво имаш. Може и без ЕГН. Само 1 адрес на имот дай и първо име. Стига се прави на интересен, смешно е. Прочее, 10 000 бона са 10 милиона лева. Ама какво са очакваме от тираджия, който е горд как имал няколко имота, каквото има половин София. Около мене хората са с луксозни къщи, имоти из центъра, вилни имоти и какво ли не.

40

Алооо

преди 2 години

ЗДалагаш ли 100 000 бона и доказвам с нотариални актове" Първо нямах това предвид, а ти каза че едва ли не нямаш наследство. Второ дреме ми на оная работа какво имаш, но щом коментираш в някакъв сайт, мога да се обзаложа, че си някакъв селски бек, голтак с две кочини криво ляво стоящи и кой знае с колко кредита си зад гърба си. Пълно е с такива парадиращи смешници за съжаление, ама това е България, рай за комплексарите.

39

до до 50

преди 2 години

той балона се пука с отложено действие пич, като си взел кредит за 30 г , обикновено на 15 тата почват гърмежите. Банките прибират и разпродават на безценица на свои хора. А ти плащаш лу плащаш.....

38

Анонимен

преди 2 години

банките и брокерите в комбина, бсллъцците да му мислят

37

Хехехе

преди 2 години

Много баровци в тоя форум бе! Скоро очаквам и вълкът от Уолстрийт да се включи! Лайте си тука. Аз имам работа. Ай чал.

36

Алооо

преди 2 години

До До 45 Хахаххаахах, кво наследство бре човече? Ние с жената сме си купили 6 апартамента и 1 гараж от 2008 г. насам. По наследство имам само 3 къщи, 2 от които са на по 3 етажа на топ места в БГ и един тристаен ЕПК в зона Б5" Честно , ти нищо не каза. Няма смисъл от дискусия.

35

Анонимен

преди 2 години

4300 обяви за продажба на жилища за София има само... в "Имоти, нет" Ха-ха-ха... Балонът скоро ще се пукне...

34

Анонимен

преди 2 години

Само за София важи това, останалата част на страната се обезлюдява и имотите поевтиняват, време е София да се отдели и да престане да носи на гръб мързеливите и прости провинциалисти.

33

Анонимен

преди 2 години

Ще, ще, те банките от сега натам само на отрицателни лихви ще дават, взимаш 100, а те ти дължат още 100. 100 бона лева струва един двоен гараж в София, ама още щили да растът, що пък не, като има балами да купуват ще е така. Що не кажете нещо са преброяването, а? Чух, че покрай Кокорчо още 3 милиона българи се били върнали, и всички у Софията и само у затверени комплекси на зелено. Хаха

32

Алооо

преди 2 години

До до 34Няма лошо да изкарваш тези смешни пари от имот. Аз на твое място щях да ипотекирам имотите... Е да като имаш хубаво наследство може да даваш акъл, много ясно. Когато си ги купиш със собствени пари изкарани с труд, пот, кръв тогава се хвали. Добре, че беше лошия социализъм да имат вашите имоти, иначе не знам какво щеше да приказваш.

31

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха! Всеки ден коронавируса също копае гроба на някои алчни брокери и строитени предприемачи. Предлагането на стари и нови жилища в десетки пъти надвишава търсенето в момента. Който имаше стабилни доходи или налични пари отдавна си купи имот или жилище. Ще си купя апартамент от някоя банка... в близките няколко месеца.

30

Алекс

преди 2 години

Поне за София прогнозата е точна.

29

Германец

преди 2 години

А защо снимка на Алепо след бомбардировките?

28

Алооо

преди 2 години

До До 33Оф, като ми започнете как заможните хора били с крадени пари, и ми става..."Казах хора с пари, а не бачкатори. Той днес ги взима, ама утре може и да не ги вземе като му фалира компанията или го уволнят или съкратят. Много ясно, че има хора с много високи заплати, но пак не са толкова много хора. От 2 милиона да са макс 2-3 % честните. Престанете да гледате с розовите очила и аз искам всички да са честни и почтени, ама реалността е друга,колкото и да не искате. Достатъчно калинки има.

27

Анонимен

преди 2 години

Болшинството хора нямат пари за ядене, а който имаше пари и добри доходи... отдавна си купи апартаменти и коли и, каквото му трябва. Сега на някои лакоми строители банките просто ще им вземат сградите, както стана с някои МОЛове например.

26

до 34

преди 2 години

Няма лошо да изкарваш тези смешни пари от имот. Аз на твое място щях да ипотекирам имотите, защото лихвите са почти нула и да развъртя парите другаде. Аз имам 6 жилища сумарно. По неволя ги давам под наем- наследствени са ми 4 от тях и ми е жал да ги продам. Последните няколко години ипотекирах 2 от тях и вложих парите в криптовалути с доходност около 400% годишно. Погасих ипотеките и излязох с едни хубави пари напред.