93

Анонимен

преди 2 години

До 87 - Ами точно - проблемите са за африка. .

92

Анонимен

преди 2 години

До 102 - Ем ся толкос батка. Ти ся га чо ми кажи га не мок упрайш хулямути ко прайш? Ми почваш *** малкуту уе

91

супер

преди 2 години

До Анонимена колко хиляди литра бензин на каква стойност ти е изгорил скъпоценния мерцедес? или това не влиза в сметката???електричката я карам 5-10 години и купувам нова и нито 1 стотинка за бензин, данъци и еко такси! Вярно, бачкам чужбина, но на изплащане и ти можеш да си купиш електричка в България ако вземаш около средната заплата!!

90

Анонимен

преди 2 години

колата 60 000 евра ли е

89

Тито

преди 2 години

Типично по български! Този, който има пари за електричка как ще има толкова стара кола! Хубава работа ама българска

88

Анонимен

преди 2 години

Моят мерцедес W202 e на 21 години и е закопал поне 3 електрокара до сега.

87

Анонимен

преди 2 години

До 99.. И откъде толкова стари батерии за рециклиране за новите електрокари?!

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87Верно ли?И като спре глобализацията и се окаже, че най-големия производител на хартия в света е Китай, в крайна сметка ще ти се наложи да си бършеш *** с кукурузени кочани.

85

Анонимен

преди 2 години

Много електрокаристи се събраха тука. Нали не си мислите, че арабите ще умрат от глад, само защото някои в Европа са решили да правят кинти от въздуха?!

84

Бай Гошо

преди 2 години

Социализъма го фалирахме, защото давале дотации, па сиги дават субсидии или, както някои пишат, субсидии. Разликата каква е. Не съм против, ама да не фалираме пак

83

анонимен 21

преди 2 години

но оценете и народа,не замазвайте очи с 700-800 лв заплата,и пенсия от 300 лв

82

До АНОНИМЕН

преди 2 години

Прочетох,че карате нови коли.Моля Ви да споделите как ги опазвате от крадци!Разчитате на автокаско?Моля и други читатели да споделят начини за опазване на нови коли от крадци?Благодаря на всички!

81

до 87

преди 2 години

Право в десетката! Ама не позна... Старите батерии се рециклират на 100%. Добив на литий е почти ненужен.

80

анонимен 21

преди 2 години

не разбрахте ли,че ще се спре замърсяването на въздуха,ако се редуцира гъстотата на население в България,не може половин и повече от цялото население да е съсредоточено в София,и да искате чист въздух.Тук хората не са виновни,а инстинктът за оцеляване,нямаш работа в собствения си град,отиваш там където има,в големите градове,затвориха се цехове и фабрики в малките райони,набихте повечето от заводите в големия град,после ох леле,защо е мръсен въздуха,върнете всичко обратно в селата и ще има ефект

79

до 86

преди 2 години

Моят го зареждам със слънчеви колектори. Друга празна приказка да кажеш? Прочее, в ЕС вече дялът на въглищата в ел. енергията е под 8%. Ела в 2022-ра, моля!

78

Анонимен

преди 2 години

Ох, да точно това и трябва на България и на околната среда. Къде точно се добива лития за батериите на ел. автомобилите? В Африка, в мини, където работят деца. И как точно се рециклират след 8 год? Не се рециклирани, а са тежки отпадъци. Много голямо разочарование са зелените... На света са необходими истински решения, а не политически мизерници... Спира глобализацията, спира замърсяването...толкова е просто

77

Анонимен

преди 2 години

Колко тона въглища са необходими за да произведат тока, необходим за зареждането на 100 електрически автомобила?

76

Анонимен

преди 2 години

Тези помощи за електората на ДБ?

75

до 80

преди 2 години

Нова кола карал ли си? Не. Недей плямпа глупости. За момента хвърча къде ли не с нови автомобили и няма един да му има нещо на окачването. А минавам през доста дупки. НИкакви проблеми. Относно това кой ще я ремонтира- в официалния сервиз ще я ремонтират. Дори гаранцията покрива доста неща по окачването, които има шанс да се скапят от лош път.

74

Gaius Musonius

преди 2 години

До АнонименЗащо мислиш, че всеки трябва да се възползва? На мен ми изглежда, че тази мярка е повече за фирми, не толкова за частните лица.