43

Krom

преди 2 години

Да, не е длъжна! Но пък има други механизми - например - да се намеси в квотите за износ. Интересна ситуация. Едни държавни дружества правят свръх печалби и после от тях .. подпомагате бизнеса. Дали пък, да не регулирате микса който се изнася? Интересно, кой в Европа ще ви купи тока от перките и от слънцето по производствените му цени? Щото сега ние го лапаме тоя ток, а прекупвачите изнасят евтиния от Козлодуй и реализират "свръхпечалба". Кому *** казано на руски? Народа е изнервен.

42

ky40

преди 2 години

никито василев нищо не разбирал, бухаха. Ако ще през 9 галактики да се роди българин, ганювското си остава.

41

ЧАПАЕВ

преди 2 години

КОЙ ПОВЯРВА, ЧЕ НОВИТЕ ЩЕ КРАДАТ ПО-МАЛКО ОТ ПРЕДИШНИТЕ? КОГА БЪЛГАРИНА НЕ СИ Е ОБЛИЗВАЛ ПРЪСТИТЕ ПОТОПЕНИ В МЕДА, ДАЖЕ И В ЛАЙ.А? ПОВЯРВАХТЕ НА МАЯ, НА ТРИФОНОВ, НА ПИНОКИО, ХАДЖИГЕНОВ, ГОСПОЖА ЛЪЖА, НА МОШЕ.ИКА АСЕНЧО, НА ХАРВАРДСКИЯ ЛОКУМДЖИЯ НА 500К....?

40

Анонимен

преди 2 години

Хаха, зелените с техните налудничави идеи правят обратен ефект.Вместо да стимулират към еко енергийни източници, поради некадърната им енергийна политика и скока на цените поради това, те принуждават хората да се върнат към старите замърсяващи горива. Такава некадърност с която се управлява енергийния сектор на ЕС само либерастията може да роди.

39

Анонимен

преди 2 години

Гринч 1 към 1

38

Анонимен

преди 2 години

Аре оправяйте се ви казва кокорчо, фалирайте и се оправяйте.

37

Анонимен

преди 2 години

Имаме АЕЦ, а плащаме скъп ток. Евтиният ток от АЕЦ защо не е за вътрешния пазар ? Хайде действайте. Нали взехте властта, за да подобрите живота на суверена.

36

Зозо

преди 2 години

Хахаа Да припомня един въпрос, който задавам тук на комунистите от поне 5 години: Кво стана бря, Рундю вдигна ли ви пенсиите? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Асан да внимава какви ги върши, че София ще му се види тясна.

35

Надблюдател

преди 2 години

Тоя нещо каза ли ? Спомням си ,как Кокорчо се пъчеше, че събрали 2 милиарда повече излишък от ГЕРБ, но никой не разбра защо теглиха над три милиарда заем? Били затворили всички "кранчета"? Ами те прибраха и профукаха парите, и кранчетата сами пресъхнаха! А като се направи на "спасител" на един милион пенсионери, направо счупи дебиломера!

34

За Бога Братя

преди 2 години

не купувайте, горете стари гуми, дрехи, обувци, каквото намерите, колкото е по-токсично, толкова по-добре! после като почнете да кашляте и вие и съгражданите ви от отровниян въздух - няма страшно - ще ви пишат КОВИД и с една дозичка Ремдесивир, ще ви решат проблемите - все пак на оня свят нищо ти не требе!

33

Наблюдател

преди 2 години

Стига с тоя плач за високите цени бе не стига че махнаха охраната на Гешев че дори направиха машинно гласуване че изчегъртаха Герб а вие само плачете за некви си цени ! Кокорчо ви каза като няма хляб яжте пасти ! Сега по важната цел е как Чалгаря да запрати некой северномакедонец у Космосо !

32

Лузърчета

преди 2 години

Плащайте, а ние Победители от Харвард правим Милиони на гърба ви, но иначе сме си Пълни П3д4ли, както сме си кръстили и партията!

31

Анонимен

преди 2 години

Според Кокорчо, трябвало да работим и събота и неделя, за по евтин ток!

30

Гореща новина

преди 2 години

Браво на Кокорчо ! Хак да им е на абдалите дето ти слушаха с отворена уста предизборните лакърдии !

29

Анонимен

преди 2 години

"Драматичната ситуация в електроенергийния сектор се дължи" на това, че не ставате за тази работа, Василев. Не умеете да преговаряте, да се договаряте, да убеждавате в разговори на държавно ниво. Не сте за тази работа. Осем месеца държавата рие на едно място. Некадърници !

28

Зозо

преди 2 години

Айдеее рундювци, с всеки изминал ден ще усещате все повече "промяната" как продължава :)))))))))))))) То не е газ, ток, вода, парно, бензин, хляб..... Ай честито!!! Другия път пак да си изберете Рундю сертификата, Кирю лъжеца и Асан крадеца.

27

важното

преди 2 години

че сме ухилени, доволни опт себе си, щот въ лузнахме яко :))))

26

до 23

преди 2 години

И аз съжалявам, че се газифицирах. Скока на газа Декември 2020-Декември 2021 е с 370%!!! Паля печката с дърва и въглища и не ми дреме вече колко е мръсен въздуха на София! Ако някой ми каже нещо, че замърсявам въздуха ще му връча фактурата ми за газ да ми я плаща и тогава ще се върна към еко гориво!

25

Анонимен

преди 2 години

"Изключително голямото ниво на износ вдигало цените"Ами кр.атуно, сложи мораториум върху износа, а не върху цената, което само ще отложи поскъпването!!! Уж се имате за големи умници а взимате най-идиотските решения. Освен това пълна проверка за спекула, защото и на децата им е ясно, че такава има.Нищо не правите, нищичко!!! И ако продължавате толкова некадърно няма да изкарате и 1 година!

24

ххх

преди 2 години

Корпорациите от ЕС здраво крадат от хората с енергийната криза ,скоро всички трябва да хванем гората или тоягата !!!