37

Анонимен

преди 2 години

До48.Абе,по желание,ама и с малко кьотек.Защо не ни питаха,ами оня ревлю и стария комарджия барабар с убиеца на архари ни набутаха мълчишката и почти нелегалноПожелание е когато три четвърти(75%)с мнозинство от населението го желае,а не 2/3(66%)от подлизурковцитеОбаче нали и ти си от66-те%,си мислиш,че всички са глупавиНас,дето се вика,ни вкараха почти насила,заради територията и местоположението ниа не заради това,че изгаряме от желание за членство там.И сега никой не знае,какво ни се пише.

36

Ха-ха-ха

преди 2 години

Снимков материал по темата с опашките за тоалетна хартия бол...Отделно, брат ми е американски гражданин, черпя информация от първа ръка, не гледам като теб БТВ и Нова ЦРУОтносно нивото на "интелигентния " сайт учтиво ще си премълча...

35

Анонимен

преди 2 години

"Първата ни цел е да предотвратим повторното възникване на нов съперник или на територията на бившия Съветски съюз, или другаде, което представлява заплаха от рода на този, породен преди това от Съветския съюз. Това е доминиращо съображение, което е в основата на новата стратегия за регионална отбрана и изисква да се стремим да предотвратим всяка враждебна сила да доминира в регион, чиито ресурси биха били достатъчни за генериране на глобална мощ"Из доктрината Уолфовитц, 1992г

34

Ах как се бяха...

преди 2 години

....размечтали миролюбивите англосакси, че Русия и Китай нещо са се сдърпали напоследък....Хе, хе - мечтатели!

33

Ха-ха-ха

преди 2 години

В Щатите щяла да се свърши "тоалетната" хартия? *** съвсем полудя! Това е интелигентен сайт , не е за изгладени русо-филистични мозъци!

32

Много

преди 2 години

Забавен си и ти самия..като се наруши веригата на търговските доставки и САЩ остават без тоалетна хартия, а това е достатъчен повод осраните реднеци да нарамят пушките...Миналата година за това бяха най-големите опашки в щатите за оръжия и тоалетна хартия

31

Много

преди 2 години

...забавни русо-филистиците във форума! За какво са му необходими на Китай руските суровини, ако не за пазара в... Щатите! Така че, кой кого ще натегли се знае отсега!

30

Анонимен

преди 2 години

"Тази медия дава плюсове на русофилските изказвания и минуси на нашите"- Медията му била виновна на тоя. На колко години си бе, момче? Не разбра ли досега, че хората в България не мразят Русия и са против милитаристичните действия на САЩ.

29

dakotabg

преди 2 години

Е,къде го оня,войната иде,или вече е скрит:)

28

Бай Тошо

преди 2 години

Сега вече стана сложно. Нефто хранилищата в САЩ са празни. Вали сняг, а *** не чистят. Изгонени от Иран, Ирак, Авганистан, Сирия, Турция. Т.е нежелани в арабския свят, Латинска Америка, Африка и къде ли още не. Май ще излезе прав Тръмп. Америка да се обърне към себе си.

27

Анонимен

преди 2 години

Гаврата с отвъдокеанския обор е пълна.Уж санкционираха Русия да не праща представители на Олимпиадата,а тя каква стана.Путин на откриването,а дъртака си сменя памперсите в бялата колиба.

26

анонимен

преди 2 години

Тази медия дава плюсове на русофилските изказвания и минуси на нашите. Значи политиката на медията е против българските закони,следователно е антибългарска.

25

хан Крум

преди 2 години

Новата валута на света е РУЙАН - 1RY=100$. Но долари в злато. Не хартия.

24

77

преди 2 години

Ако през 2та СВ не бяха "краварите" , днес руския език щеше да бъде втори, незадължителен, след немския, в Русията. Но, кой да помни.

23

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се среща със Си, гаврата с руската кочиина ще продължава, а мизерията там ще бъде гарантирана :)

22

Алекс

преди 2 години

Чува се свиреп рев откъм Краварника.

21

Анонимен

преди 2 години

Путин и Си се договориха за създаване на независима финансова система на която други страни няма да могат да влияят. Вече имаше намеци, нори САЩ намекнаха, но сега е казано ясно. Каква ще бъде тази система - това е отделен въпрос.

20

Анонимен

преди 2 години

ЕС и НАТО залязват..РусКит изгрява..

19

Анонимен

преди 2 години

Абе нали НАТО бил велик непобедим съюз, защо Путин така им напляска шамарите с Крим, и сега пак се готвят да ядат шамари с Донбас.

18

баба мара

преди 2 години

задружни санкции на сащ няма друго решение тези убии-ци разбират само отстрелба и печалби от оръжие не може да тероризират човечеството до безкраиноствируси ваксини воини бази учения