16

Nqma Bg kalviatura

преди 2 години

СЪД 100% !!! ЗАТВОР!!! Да подписваш договори и да се кълнеш в държавата, а да предаваш по този начин! По-долни от крадеца даже! Да знаят и колегите им!

15

да бе ясно...

преди 2 години

4-то РПУ - значи Лозенец и Триадица... Такса "спокойствие"... Мутряги с пагони се опитват да муфтят мутряги с костюми с доста съмнителен бизнес? А това Борба с организираната престъпност направо си крещи "чадърче за наркотици и авто-джамбази". Ако не вярвате - разходете се из тия квартали. А може би ще се сетят да проверите трафика по камерите от тях до Студентски град? Едва ли. То акъл и коса под фуражка не виреят. Не се майтапя - ВСИЧКИТЕ са плешиви!

14

Анонимен

преди 2 години

Да ги осъдят, много ще съм доволен. А за дрогата и балони те с райски газ в училищата кога?

13

Коментар

преди 2 години

Малко симулация на дейност и халосни пушилки!Всички знаем че нищо няма да им направят!От 1989 г насам ченгесарницата е инкубатор на престъпници и свърталище на долнопробни некадърници и мутри!

12

7

преди 2 години

Ако полежат няколко месеца или годинки в Централния , колегите им много ще се замислят дали и те да правят така. Ама нали и съдиите , и те като полицаите, и те си искат такса спокойствие. Докато няма вкарани корумпирани съдии в затвора, няма да се оправим.

11

Невинни са

преди 2 години

Вършили са си съвестно работата.

10

Инспектор от НАП

преди 2 години

Супер! Аз така прикривам един търговец на едро.всеки месец е длъжен да ми превежда по 550лв., иначе му връчвам ревизионният акт, който стана вече доста дебел от данъчните му задължения!

9

Анонимен

преди 2 години

Тия откриха врелата вода. Кой ще посмее да се оплаква когато знае че семейството му ще пострада. Тези сигурно нямат семейства затова са излезнали по ербап и са ги натополи. Това нее от вчера това е от 32 години. Все пак живуркате в Мутроландия. Не забравяйте.

8

Шоу

преди 2 години

След 5 години "браво"на съдебната система

7

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам да работя изрядно и да съм ОК при проверките, отколкото да храня продажни ушеви и търтеите и чиновници от инспекции и дирекции.

6

:)

преди 2 години

Какво толкова, това е нормално за полицаите в бегетото

5

Анонимен

преди 2 години

Под Прикритие гледали ли сте ? Почти всички полицаи бяха корумпирани, а това е филм от преди 12 години. Та така и до днес - не сме мръднали напред.

4

Евроатлантик

преди 2 години

Случват се такива неща,какво толкова.

3

Анонимен

преди 2 години

Сега ги следете кой ще опитат да подкупят за да не лежат на топло.

2

Harley

преди 2 години

И кои са те? Имена? Какво ще се случи в полицаите? Пак ли ще работят в системата на МВР? Ще ги съкратят и ще вземат обезщетение 12 заплати?

1

Анонимен

преди 2 години

Браво! В нашата фирма изпълнителният директор и инспекторът по труда, който идва да инспектира, се познават от отдавна, като се видят- се прегръщат, целуват, разпитват, оня прави формална проверка, директорът се подпише, а работниците кучета ги яли, пълни нередности с организационната и работната среда, ама кой да ги забележи?! Навсякъде шуробаджанащина, Ей!