284

Анонимен

преди 2 години

Според Първанов на България по и подхожда да изуе гащите и да се хване за палците на краката.

283

с.т.

преди 2 години

А какво и подхожда на България, Първанов? Може би на ***?!

282

Анонимен

преди 2 години

Тоя договори Южен Поток, Бургас - Александропулис и Транспортния коридор. В момента, в който го направи запада му анатемоса правителството а бъларифобите започнха да го плюят. После Гернмания построи северен поток, тръгна към северен поток 2, ползва 2 - 3 нефтопровода от Русия и се натиска да транспортира от и през русия като луда. Тоя и Сер Гея щяха да направят за един мандат повече о9т всички "демократи" взети заедно. Но антибълфаруте им попречиха.

281

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

Как ще и подхожда,като със СДС-Шайката изкормихте армията и нарязахте оръжията, и техниката за скрап!?.Всеки ден питам тука,от Драгалевци Айдука - горд ли е Айдука,че ни докара до тука!?

280

грух-грух

преди 2 години

А каква роля ни отива тогава, другарю Първанов? Съдейки по гушата ти, сигурно на ***? Русия заличава пред очите ни един достоен народ, а ние седим като тъпани отстрани и се молим да ни отмине бурята. Пълно посмешище сме като народ!

279

Живко от Варна

преди 2 години

Никой не може да радва душите ви както аз!За да ви докажа това, значи ме издигнете да стана владетел на България!

278

Правилно е

преди 2 години

казал..... Ние пак се правим на отличници!Няма изтриване на робската ни психика.

277

Анонимен

преди 2 години

,,Рожденний ползать летат не может,, Влечугите не летят,другарю бивш Президент. Ти хък и ястреб. Врабче не става от теб,агент Гоце, каво ли ястреб

276

Анонимен

преди 2 години

Мразя КОВИД, ТОЛКОНА ДОБРИ ХОРА,ТОЛКОВА ЛЕКАРИ,УЧИТЕЛИ СЕСТРИ И ОБИКНОВЕНИ ХОРА,ВЪЗПИТАЛИ СТОЙНОСТНИ ДЕЦА,ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИ,РАБОТИЛИ ОТИДОХА СИ!ТАКИВА ЛЕШОЯДИ!КЪРЛЕЖИ!КРЪВОПИЙЦИ И ТЪРТЕЙ СЪСИПАЛИ ЧОВЕШКИ СЪДБИ!СТАНАЛИ МИЛИОНЕРИ ДОКАТО УБЕЖДАВАХА НАС КАК ДА СТЯГАМЕ КОЛАТИТЕ !ГАСПОДИ ЗАЩО ТЕЗИ НИЩО ТЕ ГИ ЛОВИ!

275

Анонимен

преди 2 години

Петя дразниш хората с този тип.Недей.

274

IQ 3.14

преди 2 години

айде и агент гоце излезе от нафталина, явно митрофанова е развързала кесията, и пак има оригинално бело

273

Гого Тарабата

преди 2 години

Гого Архара е достоен наследник вписан в Червената книга на изчезващите КомУнопитеци Путинисти, специфична секта характеризираща се с повсеместни кражби и нестихваща алчност.

272

a

преди 2 години

До Нищо ново______Добре е да се прави разлика между русофобия и осъждане на нападение над съверенна държава. Никой нормален човек на тази планета не мрази цял един народ, пък бил той и руския. Ненавист предизвиква политиката на Русия и нейните политически лидери. И в Русия, както и във всяка друга държава, живеят много нормални хора с нормална ценностна система, които осъждат войната. За каква русофобия говорите???

271

Handel

преди 2 години

Тоя е заприличал на самодоволна cвиня.

270

Инженерът 1917

преди 2 години

Добре че гледах интервюто! Много редактирано! А нещо и за паметника на "Трети украински фронт"?

269

Гого Тарабата

преди 2 години

Пръвката май е прекалил с пиячката.НогУ подпОхнал ми се виде.

268

Анонимен

преди 2 години

До Факти Па те и украинците нямат.Да не мислиш че имат.*** т'ва не прави *** по- морален.А ако вземе някой да им даде, ще стане страшно.Джуджето ще го намерят в някоя сибирска яма да зъзне от студ.

267

Леля Пена

преди 2 години

ДО КОГА ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТОЗИ ЩЕ БЪДЕМ НИ РИБА ,НИ РАК ИЛИ НЕЩО КАТО НИЩО? НАРОД,КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СИ КАЖЕ МНЕНИЕТО КАКВО Е?АМАН ОТ РОБИ!

266

ЦОЦААЛИЛСТ ПАРАЗИТ

преди 2 години

Комуфекалите се кефят на войната в Украйна.

265

Пак по опорката?

преди 2 години

До Аз:И как стигна до този "мъдър" извод? Какво имаш против Георги Първанов.