16

Престъпление е това

преди 2 години

ЗАЩО им дават пари от държава ей така? Това е грабеж по комунистически и до нищо добро няма да доведе.

15

Това Комунизъм

преди 2 години

Връщаме се назад, когато държавата е грабила парите на хората и ги раздавала на калпак на други привилегировани. Определено студентите нямат нужда от такива държавни дарения в съвременният свят всички западни държави студентите учат и работят и си плащат за това.

14

Сметки за ток?

преди 2 години

Като бях студент не съм плащал сметка за ток. Плащах една обща такса, която си деляхме със съквартиранта за общежитието. Всичко беше вътре. Ток, вода, парно, входни, портиер. И беше доста символично. Само интернета си плащах отделно. И по левче на ядене в стола. Да разбирам че са се променили нещата от тогава.

13

Студент

преди 2 години

Ще се пиша за бежанец от Украйна и така ще взема по 40 лв. на ден и да ти пикам аз на на тия 60 лв. на месец.

12

Alex

преди 2 години

От кого да се пазиме бе бате? Така и така умираш един ден - поне си изживей живота.

11

преди 2 години

А каква е помощта за студентите от София? Отговор-нула лв. Няма помощ, и са без право да живеят в общежитие-комунистическа забрана, каквато по света няма. По света студенти от съответния град са с предимство за общежитие в града си.

10

Анонимен

преди 2 години

Пазете с,че има много наркомани,измамници,алкохолицисексуални маниаци,дилъри продават дрога екстази,метамфетамин,хероин,амфетамин,кокаин,перът си парите на ваш гръб и после карат лексуси и ламборджинита.

9

Анонимен

преди 2 години

Мане те ги тия тва са наркомани и алкохолици къде ходат по нощни клубове и дискотеки,малко са студентите с добри намерения,иначе и през денъ има много хубави заведения.

8

Студентски Град

преди 2 години

Това е Лаг Вегас КУПОНИ нон-стоп денем и нощем клубове, игрални зали, секс, наркотици и кючеци без спир и навред.

7

Alex

преди 2 години

Аз като бях студент не отказвах пиене и еване макар и с колежки от село.Само една Диляна ме подгони в 23 блок, че съм й дължал 5 лева.Ми страх ме беше.

6

Студентите НЕ СА

преди 2 години

Не са жалене студентите. Карат коли ходят по нощни клубове и чалго-теки имат пари за купони, секс, алкохол, цигари. Млади активни активни са ЗАЩО ПАРИ за тези ТУЗАРИ? Могат да работят и да учат млади здрави прави и сексуално активни хора ще взимат парите за ток вместо за наистина нуждаещи се хора да им помагат.

5

Анонимен

преди 2 години

Ами пенсионерите, ами инвалидите, киро го боли само за бежанците по 40 кинта на ден да дава

4

Анонимен

преди 2 години

Само да не ги прецицате с тия 60 лева? Да не им потече от муцките мляко?

3

Анонимен

преди 2 години

Да са плющят и да, се топлят взаимно за какво им е ток

2

Hoqsan Hoqev

преди 2 години

А на нас ни блокираха чиповете ако се забавим с наемът и не ни пускаха да се приберем... сетила се мара да се побара, майката държава се сети, че е някаква майка... истинска мащеха ;)

1

Анонимен

преди 2 години

Спрете им цигарите и дискотеките и ще имат за ток.