114

1

преди 1 година

До тя,Скоро и техните съдебни дела почват, главния Прокурор на Русия,предлага да се отмени мораториума,за смъртната присъда,след като почнат делата срещу *азовците*

113

тя

преди 1 година

Еее, случило се като на война - нормално , а азовците убивали методично без да се води война стотици руснаци в Донбас на колко трябва да бъдат осъде ни ?

112

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаха, тия май забравят колко азовски нацита държат в плен руснаците. Ще изгният всички в някой руски зандан.

111

рибока

преди 1 година

На съд по време на война имам доверие колкото на раждала жена,че е девствена,но тези поне нямат смъртно наказание,а в Русия депутатът Леонид Слуцки- председател на комисията по външни отношения в Думата предложи специално за процеса срещу войници от "Азов" да бъде вдигнат мораториумът върху смъртното наказание от 1996-97 година.Според Егон Рамс,бивш генерал от НАТО депутати от Думата се готвели да извършат ново военно престъпление като ги осъдят на смърт. Мораториумът не е вдигнат засега.

110

колко

преди 1 година

а колко затвор излежаха американците, убили половин милион цивилни японци 45та година? ФАРС

109

Фармакоролог

преди 1 година

Вие сещате ли се Сергей Антонов как ни го върнаха след "разпитите" в Италия? Зеленчук. Няма никакъв проблем и най коравия войник в света да си "признае", че е разкъсвал със зъби украински бебенца след съответната "обработка".

108

Съдията

преди 1 година

Този процес е пълен фарс, не може да съдиш войник във военно време по цивилни закони. Тоя войник е изпълнявал заповеди, ако не ги изпълни следва разстрел, нямал е избор. Със сигурност не му е осигурена безпристрастна защита, урките се доказаха за пореден път че са също толкова примитивни, колкото и братята им руснаци - хвани единия удари другия, да се избиват тм, не е работа на цивилизованият свят да се меси.

107

Москва потъна

преди 1 година

Истинския престъпник се намира в кремъл но се крие като мишка и за това хлапетата опират пешкира вместо него.

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен116 завиждаш ли му

105

ТТттт

преди 1 година

А какво ще стане с така наречените АЗОВЦИ мислят ли

104

До ZZ Top

преди 1 година

Хлапе, хлапе, ама с доживотна.

103

Неясна съдба

преди 1 година

Как ще приключи кариерата на Джуджето Пutя...според французите!!! https://fakti.bg/world/681079-kak-shte-prikluchi-karierata-na-zelenski ... В момента има няколко сценария за крайния изход на Джуджака. Садам Хюсеин: залавяне и екзекуция след съдебен процес. Николае Чаушеску: арест, след това съкратена екзекуция. Осама бин Ладен: екзекуция по бърза процедура. Адолф Хитлер : самоубийство в опит да се избегне правосъдието.....

102

SS

преди 1 година

Мисля че няма да лежи много ! Със сигурност ще го разменят с някой !Въпроса е кога ?

101

Анонимен

преди 1 година

Руски дипломат е напуснал поста си, като директно е обвинил Путин и Лавров за престъпленията на Русия в Украйна. А преди 3 дни Лавров обясняваше как всички стояли зад политиката му. :)))))

100

Анонимен

преди 1 година

Жалко за момичето... Заради онзи противен кремълски ненормалния. Но ще отговаря за всичко

99

Като се има предвид

преди 1 година

Че ще излежава присъдата в Украйна, продължителността няма значение. Този е "пътник", макс година или две. И ще му се иска да не е жив..

98

анализатор

преди 1 година

"Кремъл не коментира веднага присъдата. Преди това той заяви, че не разполага с информация за процеса и че липсата на дипломатическа мисия в Украйна ограничава възможностите му да окаже помощ." Ееееегаааати наглите руски koпeлдaци!!! Руското посолство само напусна Киев няколко дена преди руското нашествие, а сега се оплакват че нямат посолство!!! Нали Русия нямаше да напада Украйна?! Що тогава посланиците сами избягаха, без никой да ги гони?!

97

Анонимен

преди 1 година

До Веско Още десетки хиляди такива новини идват, не се притеснявай. Гледам, че на тоя вашите "обяснения" нещо не са му помогнали.

96

Аз

преди 1 година

Сещайте се значи какво ще се случва с *** от Азов, чисто юридически доживотната за тях ще е направо милостиня :)

95

Веско

преди 1 година

Много активни при отразяването на тази "новина". Ако бяхте осъдили поне един от убийците на цивилни в Донбас можеше да ви се разминат разрушенията и неудобствта.