95

Анонимен

преди 2 години

Връзката на Герб с Русия е по силна и по здрава от колкото с БСП. Руснаците нямат никакви сантименти към България , интересува ги водещата партия да прекарва техните интереси. Работят на принципа корумпирай и владей.Идеология няма, има интереси.

94

Мдаа

преди 2 години

Велев , каква руска *** си !Никой още не е платил рубли , но ти не си виновен , пионерското още е в тебе , то е като първата любов , при вас ко мунягите тая любов е до живот!

93

Анонимен

преди 2 години

Не че нашите не знаеха и не можеха да направят като гърците, но предпочетоха да използват ситуацията да делнат едни комисионни с приятелски фирми!

92

Да

преди 2 години

Просто ни управляват ***, това е истината. Другият вариант е да се правят на улави за да оправдаят геополитическата си и корпоративна зависимост към чужди държави, фирми, посредници. Нема никакви двойни стандарти, руснаците обясниха схемата още април, просто нашите продължават упорито да не я разбират. И ЕК обясни 200 пъти как да плащаш без да нарушаваш санкциите - и това не разбраха, тепърва щели да питат. Цела Европа разбра, само харвардските братя Кирил и Кокорий не.

91

сминдух енд чесън

преди 2 години

Газпром променя условията всеки ден, какво доказателство друго искате, просто не стават руснаците

90

Тиквата

преди 2 години

И съответно същият този Атали е дясната ръка на кой......? Не на Пеевски разбира се, тоя е само за боксова круша прочете и ще ви стане ясно защо Макарон и руския президент толкова често си говорят, а също така някои си мислеха че Лукойл е на Вагит Алекперов, ама истинските собственици го уволниха, а те са във Франкфкрт и Лондон 😀

89

Тиквата

преди 2 години

Тоя мерзавец Велев лъже, това са рус. и подметки. Газ продават още 100 страни в света. Почти цяла западна Европа до Германия взимат от Норвегия и Нидерландия, Испания от Алжир, просто Германия и техния съюзник, който им продава газа Рус. я имат общ стопанин, който е създал империята си и своята династия във Франкфурт, и управлява почти целия световен капитал, между впрочем прочете Макрон, от коя банка излиза и как е бил дясната ръка на Жак Атали, който от своя страна стои над Клаус Шваб,

88

Роберто

преди 2 години

Велев лъже руска пропаганда

87

Глупаците в България

преди 2 години

Нали сме много умни и далновидни- все печелим! Голяма далавера ,ама много голяма...Къде си ,Господи,не виждаш ли!? И последният въздух ни напуска!

86

Анонимен

преди 2 години

Абе ко прави тоя гъспром тук кат няма газ ???

85

DrugarAt димитров

преди 2 години

със фашистката руска власт ние няма да се занимаваме. преди русия да изнася газ, цяла европа ПРОЦЪФТЯВАШЕ БЕЗ РУСКА ГАЗ! от там си правете сметката колко лъжат червените ***

84

Златка

преди 2 години

ГаZпром казва, че плаща в копейки на другарката нинова! Права е!

83

Анонимен

преди 2 години

Поредният на когото му секна кранчето и ***

82

непукист

преди 2 години

Трудно е да се отсее истината, но последните указания на ЕК са, че няма нарушение на санкциите, ако собствеността премине след извършване на плащане в евро. Твърди се, че и Русия е изменила инструкциите си в този смисъл, т.е. превалутирането си остава някаква вътрешна операция на Газпром. Това е съществената разлика, но не виждам някой категорично да е потвърдил какво е положението. Определено Велев не е надежден източник.

81

Анонимен

преди 2 години

Абе пъпеш защо изкривяваш и лъжеш ? За такива *** които защитават мошеници и рекетьори ,цените в българските магазини трябва да са в евро, тогава ще разбереш кога и с колко превалутираш и финализираш сметката

80

БМДТ

преди 2 години

Скъпото винаги излиза по - евтино. Не съм толкова богат, за да купувам евтино. Само две сентенции важещи с пълна сила за Газпром и Русия. А този Велев ми прилича много на Бай ТодАр, който призоваване, Да се снишим другари. МАКЕДОНИЯ НЕЗАБАВНО В ЕС!!!

79

Анонимен

преди 2 години

Така се получава когато глупави хора гласуват за други глупави хора... серия от глупости...

78

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова се чудите? Киро лъжата прави всичко възможно да получава процент от сделките, затова и не иска да плаща на Газпром, защото той няма да вземе нищо! Договорът е подписан от други. Какво го притеснява него, че цената скача, той не плаща нищо, ползва държавен бонус, а сега и с новият договор, и процент. А ние продължаваме да лапаме мухи и да го плюем в нета, на него това въобще не му дреме!

77

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 80: "Но Киро е горд, че не е зарадвал Путин"? Не сме го избрали Киро за да радва или не някой извън България. Той и цялото му правителство са положили клетва да служат на интересите на българският народ. А ни докараха по-скъп газ от посредници. Защо Гърция и Германия могат да плащат за доставките на руски газ по схемата на Газпром, а ние не можем? Нека да обяснят на кого служат.

76

Анонимен

преди 2 години

fake news. beh i kevr sa spekulantska korumpirana mafia, kakto i kninova, bkp, bsp, koito rabotiat za chujdi spyonski interesi i protiv interesa na bg republikanski narod.