52

Hoho_Boho

преди 1 година

Това е нормалното развитие за всяка империя - възникване, съществуване и край... изключения няма

51

Анонимен

преди 1 година

Русия може да бъде спасена само ако всички вземали решенията за тази безсмисленна война бъдат ИЗБИТИ и се зачеркне това петно в руската история .

50

Анонимен

преди 1 година

Объркан съм. Статията сякаш е писана за промените в ЕС.

49

Анонимен

преди 1 година

До 53 Не позна, жена съм.Не съм мека китка. И да ще ви дразня, защото ми е кеф. Слава Русия.

48

Анонимен

преди 1 година

Рокфелер излиза от ядреното си скривалище в Ню Йорк, но не знае какво се случва.бвлиза в бар и пита бармана на английски, е спечелихме ли? -да. Радостен Рокфелер поръчва едно уиски. Колко дължа? Две рубли е двадесет копейки, отговаря барманът.

47

Анонимен

преди 1 година

Ердоганчо отдавна играе двойна игра между Запада (НАТО) и Русия. Да не стане така от 2 стола да се окаже на земята? Или и в Турция да пропищят от руските татари?

46

Анонимен

преди 1 година

Многооо сте в грешка, а Брикс за какво е?

45

Анонимен

преди 1 година

Има няколкостотин клипа в тубата от моловете в Москва - от най-луксозните, до кварталните. Хората се фокусират върху затворените магазини, но на мен друго ми направи впечатление - всички, ама абсолютно всички магазини и заведения са на западни марки. Какво не им е наред на руснаците, в един от най-лътскавите им молове, са направили много точно копие на "Таймс скуеър". Няма логика, къде са техните им марки? Не се заяждам, наистина питам? Защо ви е Старбъкс, хубаво кафе се прави лесно?

44

Анонимен

преди 1 година

Анонимните, публикуваха клип от Давос. Един дърт господин, люлее на една люлка дама облечена в черно трико, черни жартиери и черни заешки ушички. Малиии Отстрани снимат рептили.

43

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно човек да бъде много умен за да погледне в "бъдещето" на фашистка Русия... Едва 15 % от руската промишленост работи с компоненти руско производство... След известно време останалите 85 %ще се амортизират и тогава ще стане интересно. Последствията от санкциите и войната рано или късно ще накарат руснаците да осъзнаят накъде ги води кремълския пcиxoпат и шайката му бандити. .Въпрос на време е. Социопатията в международната политика е ритуално самоубийство..

42

Анонимен

преди 1 година

Мразя русофобите и русофилите. Да живее България.

41

Анонимен

преди 1 година

Зеле и Олена излизат от подземията на Азов и влизат в един бар, но не знаят какво се случва. Питат на украински език бармана, е спечелихме ли? - Да. Е сипи ни по една водка тогава, радостно поръчват зеле и Олена. - Колко дължим? - Две рубли и двадесет копейки, отговаря барманът.

40

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ми пука за Русия, много ми е кеф да дразня заблудени русофоби. Толкова сте заблудени в поддържането на Натовската пропаганда.

39

Анонимен

преди 1 година

Еми като спят такова става. Има стара поговорка - свободата не е даденост. Както много хора мислят. Даденост е защото се раждат така в дадеността, за която някой се е бил. Всеки трябва да е наясно, че миг невнимание и всяка държава може да загуби свобода. Да излизат да се бият с тея дърти военни кукумявки там... вместо да мрът по чуждите поляни.

38

Анонимен

преди 1 година

Ако знаете, колко чартъра има за море в Турция? Дреме им, че вие плащате 3 и кусур горивата. Не парцали, а каквото искат ще си купят. Още повече, че вече с Турция се разплащат с Мир, за там важи.

37

Ламя

преди 1 година

33 сладур,всичко е при вас? Само акъла го няма.Ама че шарани!😂😂😂😂4

36

Анонимен

преди 1 година

Дежурните русофили цъкат минусите, но нямат нито един логически аргумент в полза на поведението и действията на Путинова Русия.... 99% от държавите в Европа не искат да имат нищо общо Мордор, заради тази бeзyмна война и то след пандемията , която уби хиляди бизнеси и хора в целия свят...? Вместо навсякъде да има мир и благоденствие, туризъм, общи проекти... Русия започна война...

35

Анонимен

преди 1 година

Днес свалих, цената на горивата в Русия, тука как е за един приятел питам!?

34

Анонимен

преди 1 година

Умното Киро и *** се прибират в МС. Носят сафрид. Изпържи сафрида, вика Киро. Лена я няма хич в тая час и не иска, затова вика -Няма газ, нито от Русия, нито от Америка. -Е пусни котлона на ток де. - Няма олио Киро, криза, знаеш. Ядосан Киро вика да поръча китайско. *** поръчва и ентусиазирано вика -Слава Украина

33

Анонимен

преди 1 година

излизат шу и птн от бункера и гледат насреща им бар. влизат вътре и питат бармана - спечелихме ли ? разбира се. - отговаря бармана. добре, сипи по една водка. - казват птн и шу. колко ви дължим? 2 долара и 40 цента. - отговаря барманът.