72

Оффф

преди 1 година

На руснаците трябва да им се забрани да влизат в ЕС .Всеки руснак който е в европеския съюз да си ходи в русията.Има над 10 милиона руснаци на запад а руснаците само го плюват .Нищо добро не е излязло от русия и да си се прибират в русия.

71

до 78

преди 1 година

Да, в Европа така беше временнo, а в Китай е постоянно.А, и виж кво става в Шанхай - за няколко ковид случая блокират 20 милиоония град, изхърлят от жилищата им "здравите", за да настанят "болните", щот нямало места в болниците - това преди месец. В Рус пък една глоба да не си платил и айде чао с почивката в Египет. Неее, не може да платиш веднага, трябало 10 дни да те мОтат.

70

Hoho_Boho

преди 1 година

До Керванът си вървиПрав си! Какво ни пука за Русия? След спирането на газа им, вече нищо не ни свързва с Русия. Ако мислиш, че има нещо, което да ни свързва с Русия - дай пример, пояснение!

69

Анонимен

преди 1 година

До Россия "за това БОГ ще ги възнаграждава с природни ресурси и красиви деца" Като Шишимарин, на 21 години, а вече убиец на цивилни. Мдааа. Бог определено дава разни неща на Северна Нигерия.

68

Россия

преди 1 година

Братушките много дълго си мислеха и таяха надежда, че западът и Русия един ден могат да вървят по един път в името на БОГ и бъдещето на човечеството.Грешка.Сега ще спасят това което могат с жива кръв, поредната дадена от руския народ, но воинът си е воин, така е съдбата им и за това БОГ ще ги възнаграждава с природни ресурси и красиви деца, АМИН.Другото не е важно.

67

Анонимен

преди 1 година

Русия е бита карта. Ще четем в учебниците по история как е загинала под вещото ръководство на последния си император Джуджанко

66

Анонимен

преди 1 година

Какво ни занимавате нас нормалните европейци с Мордoр-Русия? Да *** там от глад и мизерия и да се приключва с това недоразумение на историята.

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 "В Русия дори и сертификати не въведоха, а локдауните бяха по изключение..." Хахахаха. В Русия Путин дори не ги пита - направо нареди на държавните служители и войниците да се ваксинират. Лекарите, които създаваха проблеми и съобщаваха за реалното положение в болниците падаха от високите им етажи, а на руските пенсионери беше НАРЕДЕНО 4 МЕСЕЦА да си стоят в домашен престой. Русофилите постоянно си измислят паралелна реалност, защото не могат да понесат истинската.

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Рашката постепенно ще се превърне в гигантски концлагер, по-зле от Китай, където отдавна действа системата за т.нар изходни визи (неее, не входни, а точно изходни).' ----хахахахаха, ти май си проспал последните 2 години и какво стана в "западния свят". В Русия дори и сертификати не въведоха, а локдауните бяха по изключение... за разлика от европа, дето отвертка не можеше да купиш без 10те дози експериментален сироп! След китайците наред сме ние европейците да разберем що е концлагер

63

Анонимен

преди 1 година

Ама моля ви се, дайте пълната картина на нещастието на Русия: Напусна не само Макдоналдс, ами и КФС и даже ЛГБТ забраниха прайда в Москава и Питер! Мука, мъка ви казвам за руските ***!

62

Анонимен

преди 1 година

Рашката постепенно ще се превърне в гигантски концлагер, по-зле от Китай, където отдавна действа системата за т.нар изходни визи (неее, не входни, а точно изходни).

61

51-видо 60-ти

преди 1 година

Ае тъпОнгер, къде прочете, че Таймс скуеър е магазин? Потърси си клипчета, възпроизвели са си руснаците копие на Таймс скуеър на партерния етаж. И аз да ти кажа, че съм бил на оригиналното място още на студентската ми бригада през 2008 и това е най-тъпия туристически капан, във иначе страхотен град! Точно това да изкопираш... безвкусица!

60

г

преди 1 година

До АнонименАма то много неща се говорят, ще видим какво ще стане.За сега Путин си денацифицира и братушките си маршируват в нацистката столица на Украйна-Мариупол.Кво има да говорим повече ?

59

Анонимен

преди 1 година

До Керванът си върви - Министър Остин заяви КАТЕГОРИЧНО пред 44 представители на страните от антипутинската коалиция ЗЕМЯТА И НЕБЕТО ЩЕ ПРЕОБЪРНЕМ НО РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ ДОКАРАНА В СЪСТОЯНИЕ БЕЗ ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ВОЮВА .

58

Анонимен

преди 1 година

Още по сплотени, станаха руснаците. Нали чета всеки ден, в Телеграм форумите.

57

Това е положението.

преди 1 година

Украинците, ако въобще има такава нация не им се вярва какво се случи с тях и още повече няма да им се вярва.Аз познавам хора, които никога през живота си не са вдигали българско знаме, но сега са първи с украинското.С такива приятели и съюзници на украинците врагове не им трябват.Русия си взима какво й е нужно до края на годината, след това започва другия цирк с маймунската шарка, а невинния украинец ще си остане сам, както винаги е бил.

56

Керванът си върви

преди 1 година

Русия не я мислете, те криво, ляво ще се оправят и напук на цялата система ще оставят Украйна без излаз на море.Ама ние и нашият окупиран статут как ще го оправим, незнам да не говорим за това, че българите с всеки изманил ден ставаме малцинство в собствната си държава, ама кво ви пука, важното е да живее жълто-синята ***.

55

Анонимен

преди 1 година

До Hoho_Boho "Това е нормалното развитие за всяка империя - възникване, съществуване и край... изключения няма" --- ако под империя визираш сащ - да, прав си! Все пак в момента сащ са тези, които имат колониални държави (вкл. и нашата) по целия свят! И да, сащ са на път да се разпаднат, което и заслужават заради цялото нещастие, което причиниха на света!

54

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха-ха-ха-... шумра.. от смях! Кой *** ги смисля тези измислици? Ауу..рашките нямали вече бургери.. или маратонки...или френски бангии. На това може да се впечетли само някой, който не познава друг начин на мислене освен западния консумаризъм! А сега фактите - раша в момента прави рекордни печалби от продажбата на нефт и газ! раша може да осигури по над 4000ккал на ден за всеки един руснак само от картошки и пшеница! А европа ни съветва зимата да свалим градусите и да се къпем по-радко

53

Анонимен

преди 1 година

Епъл, забавя пускането на последния си модел, заради локдауна в Китай. Взех да се замислям, дали китайците нарочно не правят сечено на западните фирми. Все пак си имат договори с Русия. Хаха