247

Анонимен

преди 1 година

голямаааа гордос АЗЛК ... БЕТЕР ТАТА индия

246

Володимир

преди 2 години

това е автомобила на бъдещето за младото поколение в Полша ,Прибалтика ,Скандинавия и каквото остане от Украйна ...

245

А преди или след

преди 2 години

възраждането ще сделат централна канализация в кУмсОмолск на аМур?

244

Бобчо

преди 2 години

По принцип с радио не споря,но като гледам заради една кола как ви капят лигите, то за първият спътник,първия космонавт,първият апарат стигнал луната,казва се луна две,първата международна космическа станция,първата атомна централа,водородната бомба,Достоевски Пушкин,Толстой,Солженицин,Мая Плисецкая, явно трябва да ви доставя варел че да плюете в него.

243

Алекс

преди 2 години

До Бобчо "Руските коли имат пазар по цял свят".Какво пиеш и колко изпи?

242

Бобчо

преди 2 години

С павета смехоранов ци не разговарям, но само в България има хиляди Ниви-горски стопанства,армия,МВР. А колкото до върха да там сме по смъртност,неграмотност,бедност и отрицателен прираст. Споко не се напъвай толкова ще родиш мишка.

241

Анонимен

преди 2 години

България има малка и скромна, но НОРМАЛНА икономика. В Русия има само военно-промишлен комплекс, пране на пари и натурално стопанство. На здоровье! :)))

240

Бобчо

преди 2 години

Тук някакви разбирачи казват на Руснаците какви коли да правят,живо се интересуват,сякаш някой ги кара да купуват.Карайте си двадесет годишните таралясни ци и се чувствайте като ром в Мерцедес на сватба. Руските коли са непретенциозни и имат пазар по цял свят не ги мислете и не злобе йте, искате и от колите да правите,политика,но не ви се получава .Помислете ние какво произвеждаме- усмивки от старите ленти.

239

Анонимен

преди 2 години

ХА ХА ХА. През социализъма по-грозна и лоша кола от Москвича нямаше. Даже Трабантът беше по-добър. Руснаците за 30 години(след разпада на СССР) нищо не направиха - ни телефон, ни кола, ни телевизор, ни някаква бяла техника. Баш сега, като съвсем са оголяли от войната и санкциите, Москвича ше "възраждат". И кой ше им го купува като народа им няма пари? Във всеки случай - никой в България. Яли сме им попарата. На здоровье, дето се вика. :)

238

До wer

преди 2 години

Ти виждал ли си някога руски завод? Защото аз съм. Направо се чудя, кок може да се изказвате толкова крайно, без и хабер да нямате за това. Бил съм в Московсите автомобилни заводи. От там идва името - Москвич. Няма какво да ви кажа, освен - погледнете как изглежда новата марка Москвич и тогава, погледнете и вашата кола и се замислите

237

wer

преди 2 години

Поточната линия е само един елемент от сложна мрежа от доставки и инженеринг, което е непосилна задача за руснаците.

236

Анонимен

преди 2 години

В нормално развита демократична страна може да избираш,как да живееш ,какво да караш ,как да се храниш ,какво да гледаш ,от какъв източник да черпиш информация ,всеки сам може да прецени ,кой къде се намира!

235

Анонимен

преди 2 години

ВАТ- (възхвала на американската техника)- 5 години в ГУЛАГ. ВАД-( възхвала на американската демокрация)- 5 години в ГУЛАГ. Ето това са измислили и направили тези варвари! Те коли не могат да правят!

234

gogo

преди 2 години

поразгледайте на Google street отдалечените села из Русия и ще видите, че москвичът и ладата са все още на почит - има ги почти пред всяка къща. Защото истината е, че това е машината за суровите руски зими и разбити пътища.

233

Анонимен

преди 2 години

ужас!

232

руската мечта

преди 2 години

*** като окупира целия свят ще продава задължително само руски стоки и москвичи като едно време. Вражеската западна стока и мерцедесите ще се смята за измяна и престъпление..ха.ха

231

Ясно

преди 2 години

Москвича го възраждат, за да има за всеки от Възраждане по един Москвич !

230

Мужик

преди 2 години

Пияните матрьошки така и не научиха уроците на историята. Явно алкохола им е изгладил мозъка.

229

Бай ама не Ганю

преди 2 години

До бАЙ---***......Ако визираш Русия,не се надсмиваме,но сме направили друг ЦИВИЛИЗОВАН ИЗБОР,да не сме част от техния свят и да не караме Москвичи!

228

Анонимен

преди 2 години

Москвичът не е кола. Той е начин на мислене!