370

До Малкия политик

преди 1 година

Ти си този, който прави такава аналогия ! Ние сме член на НАТО и ЕС и се държим като такива без никой да ни заповядва. Смешно е да ни сравняваш с Турция...те са от ранга на Великобритания и могат да си позволяват самостоятелна игра, но повярвай ми...Ердоган се води от принципа - дръж приятелите си близо, а враговете още по-близо...така че не всичко е така както ти изглежда на теб.

369

Анонимен

преди 1 година

Под Робство е така, а когато е двойно Евро - Американско то топките вече са 4 броя за Героя !!

368

Малко за политика

преди 1 година

До До Малкия политик: Това, което пишеш показва как мислят наведените. Все трябва да сме наведени нанякъде, така ли? Турция е член на НАТО, но нито наложи санкции, нито забранява плоети на руски самолети и преминаване на руски кораби. Излиза, че Турция може да води самостоятелна политика, даже може да бъде посредник за мирни преговори, а ние сме наведени. Схващаш ли разликата?

367

Иван

преди 1 година

Най-лошото е, че никой не спира руснаци да купуват имоти в България. Трябва да има закон за това и никой да не ги допуска до Европейска територия.

366

До Бахти олигофрена

преди 1 година

Току що описа събратята си русофили...вижте се на *** какви сте жалки, когато се събирате да го браните :) Изхабени , прости физономии...

365

Ну бляд

преди 1 година

Е нали сме в списъка с неприятелските държави , какво се чуди тоя Конь...

364

Иван

преди 1 година

Сърбите са троянския кон на Русия в цивилизована Европа. Нищо чудно да ни нападнат като "братска" държава. Пазете се от тях и ги избягвайте. Знаете защо.

363

До Малкия политик

преди 1 година

Ти ревнуваш, че не сме наведени към Русия ли ? Такова ви е мисленето на всички русофили - подлизурско, подмазваческо...

362

има защо

преди 1 година

Единият путинист ни плаши с ракети а другия се чуди що не сме го пуснали.

361

Малко за политика

преди 1 година

Вижте, в Москва знаят, че по отношение на Русия ние нямаме собствена политика. Наведени сме към Брюксел и Вашингтон и чакаме указания. И, както става винаги, най-наведените най-много се престарават в слугуването. Жалко е наистина, но такива управляващи сме избрали.

360

Анонимен

преди 1 година

А тяхното въздушно пространство за български самолети ще го отворят ли?

359

ПроСоТо

преди 1 година

До Дзвяр..че аз визирам точно "резолюцията" !...Ще повторя :-В историята на света няма случай,когато ДИПЛОМАТИ са били ГРУБО ОГРАНИЧАВАНИ ,дори и от страни,които са във война!..Нито НИЕ,нито ЕС е В СЪСТОЯНИЕ НА ВОЙНА с Русия !!!!?...Точно за това тия ограничения нито имат нещо общо с логиката,нито с военните доктрини!!!..Просто ЖИВАПРОСТОТИЯ !...Не знам до кога безмозъчнитеще натискат "газта"...Във всеки случай факта е един:-Кравария ПОДКЛАЖДА огъня,в който престаряла Европа може и да изгори..

358

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа остави небето си отворено за дипломатически и хумаритарни полети до Рисия само ние пак се правим на по европейци от самите европейци.

357

Географа

преди 1 година

До Ха-ха-ха Как ще минат през Хърватия, когато същата е член на НАТО и на Европейския съюз. Ами, не става. Няма откъде да прелети - виж и научи картата на Балканската Пенинсула и Васточная Европа. :)

356

Балкански

преди 1 година

Сърбетата тайничко са ни благодарни, че няма да им се налага да изпадат в неудобна позиция пред международната общност заради това посещение без покана. Интересното е дали Вучито ще отиде на крака в Москва или ще си измисли оправдание.

355

Анонимен

преди 1 година

Русия - клоаката на света, а Лавров е този дето събира стотинки на входа и раздава розова и грапава тоалетна хартия.

354

Дзвяр

преди 1 година

До ПроСоТо - Ти прочете ли резолюцията на Европейския Съюз, която важи със страшна сила и за България или ей-така на хакерне, през просото.... ;)

353

Темерут

преди 1 година

Лавров НЕ бива да бъде допускан в Източна Европа, защото се занимава само с мизерии и саботажи. НЕ вкарвайте вълка в кошарата, за да не останете без овце. Голям хит спрямо Непабедимая. Шоу отвсекъде.

352

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо...Червеното просо пак се изака по въпроса. Та както казват от партийката му: "Интереса клати феса"

351

Анонимен

преди 1 година

България за спирането на газа при подписан междудържавен договор, със всичките си атрибути: "Безпрецедентно, скандално!"