21

Истината

преди 1 година

Какви ''защитници на Мариупол'' в дупките на Азовстал, бе? Че и много пъти повторено в статията. Защитавали са кожите си чрез вкарани там деца и жени. Иначе да ги бяха зазидали заровили там още на втория ден и да сме ги забравили. А не Зеленски да ги ''евакуира'' със седмици.

20

Анонимен

преди 1 година

"Защитниците на Мариупол се бяха укрепили в "Азовстал" и седмици наред устояваха на руските атаки." Без коментар !

19

Анонимен

преди 1 година

Дронег това не е баш така. Украинците минираха пристанището и бреговете на Одеса още в началото на войната и това го показа дори и наща ТВ. За изоставените ранени бойци това се отнася за украинците. Руснаци носеха в бризент ранен и изоставен украински войник и му спасиха живота. Повечето от тях са добри даже твърде добри. Нека бъдем честни все пак

18

Анонимен

преди 1 година

в Донбас проблем си има но урките не направиха грам опит за изпълнение нещо по Ми ските договорки които да с пидпусите и на Германия и Франция. Те просто протакаха 8 години финансирани от САЩ и мотивирани, да си върнат със сила Донецк и Луганск. Кой изгражда триешалонирана линия за водене на бойни действия ако не планира удар. Просто руснаците го знаеха и удариха първи за да стопират нанасяне на главен удар по ЛДНР. За това и на 24.02. Удариха по огромен фронт да не могат урките да се конце

17

Анонимен

преди 1 година

Колега според теб правилно ли беше режима в Киев вместо на разгоеор и с ДЛНР да отива на конфронтация асимилация и война с тези хора които дадоха много жертви дават и сега. САЩ може би ще им заграби територията и ще я даде на Киев но не мисля че те ще се върнат. Е поне САЩ ще си дупче земята им на спокойствие. Защото властите точно това са правили. Те са гонели месното население както вие гоните русофилите.

16

до Бай Дрън

преди 1 година

не бе, майка и дъщеря били, воювали една срещу друга, майката искала да вземе авт пералня и да я предаде в руската комендатура за да и вземат чиповете дето ги слагали в Сармат а.

15

Йосиф Висарионович

преди 1 година

На нацисти и фашисти вече защитници ли им казват? Питам да знам, за да съм в час с новата терминология.

14

Да живее Путин

преди 1 година

И братска Русия и България да пребъддат. Американците са мутри

13

Гиви

преди 1 година

Тея защитници на Мариупол са последователи на ония защитници на Германия от 1939-45 година и на главният защитник с мустачките-хер Адолф.

12

Хахахс

преди 1 година

Що за племе трябва сме ( не казвам народ) за да защитаваме Путин и режима му??? Постоянна гавра с нас, обиди, заплахи а има хора който още вярват защитават и копнеят да бъдат при Копейкин ??? Що за народ сме ????????????

11

Откога бре

преди 1 година

Откога фашисти и защитници в България е едно и също? Значи опълченците на Шипка също са фашисти за днешните журналисти. Едно и също е нали? Фашистите са защитници

10

ДДРОнег

преди 1 година

До Анонимен 5___Товяа ли Ви спусна митрофанова да лъжете ?!____Отданва се доказа, че точно рашистите минират дървета, коли, къщи при оттеглянето си !!!___И има много видеоклипове как рашистите изоставят ранените си "другари" !!!___Само Българските русУфили вярват на лъжите на митрофанова !!!

9

Анонимен

преди 1 година

Гарнизонът на Мариупол беше около 20 хиляди. Дори половината да са успели за избягат на малко групи (което е фантастика), руснаците са унищожили само там към осем хиляди украински войници.

8

АК-47

преди 1 година

Какви защитници, какви пет лева. Пишете, каквато е истината. То не бяха защитници, то не беше евакуация, като става дума за отявлени НАЦИСТИ.

7

Бай Дрън

преди 1 година

Учудвам се на злобните коментари. Та тук говорим за загинали вероятно братовчеди от двете страни. Дори скоро имаше случай баща и си. воюват един срещу друг. Това е тъжно. Тъжно е, защото тия загинали бойци и от двете стра и вероятно са и ваши далечни.братовчеди по някоя линия. Дали от украинска или от руска страна, няма значение. Те са въвлечени в една война, подклаждана от САщ. Тая война не трябваше да се случва-да се бият брат срещу брата, баща срещу синове...

6

Целта

преди 1 година

Русия от днес е открила сухопътен коридор до Крим за автотранспорт,работи се и за влакови превози.

5

Анонимен

преди 1 година

Украинците си минират мъртъвците, има много видеа по темата

4

Анонимен

преди 1 година

Всъщност не е пръв такъв случай, журналистите е крайно време да започнете да се информирате точно за нещата по които пишете!Относно телата на убитите украински военни, самите представители на украинската власт дълго време отказва да ги прибере и гният на много места. А това е защото като ги приберат трябва да ги обявят официално за загинали и да изплатят компенсации на семействата. А както може би се досещате, курумпираната украинска власт компенсации не искат да изплащат, а да гушнат тези пари

3

Асоциален Примитив

преди 1 година

До Шефрет Браво, ама полята в Украйна за засяти с трупове на руснаци. Ще видим наесен какво ще е покълнало от мордорските посеви ха-ха "Це ЗСУ, затопчемо оркв в нашу траву"!

2

Анонимен

преди 1 година

Щастливци. Те поне са се върнали под някаква форма. За останалите може и новини да няма. В Сибир няма пресцентър.