14

ПОЛИЦЕЙСКИ ИНСПЕКТОР

преди 1 година

ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЛЕКАРИТЕ НЕ ПОЛАГАТ ХИПОКРАТОВА КЛЕТВА ! ПРАВЕТЕ СИ ДОБРЕ СМЕТКИТЕ !

13

Анонимен

преди 1 година

В Индия вариантът 2.75, не признава имунитет и ваксини, в останалата част на Азия бил вариант 4/5, за тях какво ще адаптират? Докато ги нагодят и ще се извъртят два, три варианта. Просто въртележка.

12

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да уврежда безпричинно човешки животи. Има вселенска справедливост и тя раздава своето правосъдие. Нека всеки , който мисли да убива някого , знае , че всичко се вижда и разплатата ще бъде жестока- обикновено цената плащат поколенията на убийците. Нека всеки си помисли какъв живот иска за своите деца, като какъв човек ще остане той в съзнанието на хората- като убиец или като хуманист.

11

лонг Ваксоковид

преди 1 година

https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1844677/v1 - spike протеина от ваксинацията изглежда е "основен фактор" за симптоми, подобни на тези на Long Covid след ваксинация, и освен това, като се има предвид, че spike протеинът "сам по себе си, доставен чрез ваксинация, може да предизвика подобни патологични характеристики", той може да е "основен фактор" за симптомите на Long Covid и след инфекция. Long Covid след инфекция може да е причинен или удължен от spike протеина от ваксината, а не от инфекцията

10

Анонимен

преди 1 година

И КВИО СЕГА, ТРЯБВЕА ДА ЧЕТЕМ КВО Е ТОВА?

9

Анонимен

преди 1 година

Зеленски вече не е така активен, налегнал си е нещо ПАРЦалите и дай да активираме пак вируса и ваксините да не заспи аудиторията.

8

123

преди 1 година

За пари хората са готови на всичко. Даже да убиват хора по медицински начин. Поздравления, дано си заслужават вашите усилия да увреждате безпричинно човешки животи.

7

Анонимен

преди 1 година

"разрешените за употреба ваксини продължават да са високоефективни за предотвратяване на хоспитализация, предпазване от тежко протичане на заболяването, и смърт." Че защо се хабят "компаниите" да измислят нови ваксини тогава ,да си произвеждат тия като са толкова много ефективни .

6

Анонимен

преди 1 година

Алоу, господине, другите държави вече плащат компенсации на увредените и на близките на убитите от ковид коктейлите, вие тука още ги предлагате на овцете. Тава е предумишлено убийство или нанасяне на телесна повреда. Чака ви съд!

5

Анонимен

преди 1 година

Дните ви са преброени, марионетки. Чака ви трибунал.

4

Анонимен

преди 1 година

жалко някои хора така се надяваха на пета доза ,но уви след бустера умряха.

3

Анонимен

преди 1 година

Боко, в Австралия одобриха пета доза. Съобщи го, да са спокойни зомбитата.

2

Анонимен

преди 1 година

Кирилов, обади се на британците и им кажи че "ваксините" са безопасни, щото там започнаха да изплащат обещетения на жертвите на тия бъркочи.

1

Анонимен

преди 1 година

Че то има ли ваксина дето да не високоевективна спорвд ЕМА нищо че е правна за друг вирос. Ръгайте адаптирани ваксини.. ще сте силни и здрави с малко микротромбози ама няма проблем. Важно е да не се напъвате много да не станат макро тромбози. Ей каква радост ще настъпи за народа през Септември, при тая инфлация ще има и нещо безплатно -ваксини. Ще има пак опашки за далаверата.