234

Az

преди 1 година

Ама как се развълнувах... Едно укропче минус. Ама бавим се нещо. Още има.

233

Анонимен

преди 1 година

Долния подкрепям те но сложих минус по погрешка. Да се брои за плюс.

232

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 244Ами споменава се 2014 та защото можеш да видош новините по нашите телевизии и декларациите на българския парламент от тогава. Да обстрелваш с ракетни остановки населени места с цивилно население, предимно бесарабски българи си хуманно отвсякъде. Да запалиш профсъюзен дом пълен с хора вътре и да биеш полицаите и пожарникарите дошли да спасяват. Ами затова се случи Крим. Затова ще се случи и Южна Украйна. Полша, Унгария и Молдова също не са щасливи за отношето на Украйна.

231

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 246. Тези деца на пътя кой ги уби - Сорос или Столтенберг? Между другото не бързай да съдиш убийците на тези 3 милиона българи, защото те не само не са убити, не само не са умрели, а всъщност си живеят в пъти по-добре от тези които стоим тук. Иначе - поздравления - не ти липсва патос и жар в изказа, само малко фактологията трябва да изчистиш и ще се получи.

230

Анонимен

преди 1 година

Кравароробите и ЕСоробите преди да леят крокодилски сълзи, да погледнат назад във времето и да видят, как една нация от 9млн. се стопи на 6млн. вследствие на геноцида от *** на кроварите и европейските фашисти създали 4-тият райх ЕС и как само преди ден загинаха две български деца на пътя Плевен - Ловеч. Народен съд за предателите на отечеството и убийците на 3 млн. българи през времето на криминалната революция след 1989г., която докара на власт сатрапи като Костов, Борисов, Петков и др..

229

Анонимен

преди 1 година

До Бонго. Не зная защо толкова често се споменава тази 2014 година. Да не би да е заради една друга спецоперация, завършила с окупацията на Кримския полуостров?

228

Анонимен

преди 1 година

До profetey 237. "Истината е подобни ситуации е хубаво да се разрешават на масата на преговори, а не с оръжие" - добре де, в конкретната "подобна ситуация" кой извади оръжието, кой нахлу в чужда територия, кой обстрелва жилищни квартали, кой убива деца? За изнасилванията, мародерството и отявлената кражба на домакинска техника, санитарен фаянс и дамско бельо няма смисъл да коментираме. Пак ли са виновни запада, НАТО, САЩ? Не, приятелю - има друг виновник и това е ненагледната ти русия.

227

Бонго

преди 1 година

За съжаление това не е пьрвото загинало дете в следствие на военните действия в Украйна, там от 2014 година загиват невинни хора.

226

Соросоидните

преди 1 година

Деца да с предимство.Нсбийте си го в тъпите кратуни.

225

Анонимен

преди 1 година

Лайковете ако не работят нищо не работи. Аз съм един обикновен бакалин.

224

Анонимен

преди 1 година

Историята с внезапната поява на коледно видео смущава. Случайно съвпадение. Обаче поредицата от съвпадения никога не е случайна.

223

Анонимен

преди 1 година

Опитвам се да сложа лайк на 235 без особен успех, все тая всички сме в кюпа.

222

profetey

преди 1 година

До Леле 236: Това да има повече статии за убити деца в конфликтите по света не е лоша идея. Може би ако общественото мнение се настои да се избегнат подобни трагедии може да се говори повече как да има мир и то по-траен.

221

profetey

преди 1 година

До Анонимен 233: Малко отклоняваш темата. Не говорим за това кой, кого, колко пъти е нападал и кой се меши в суверенни държави. Още 226 коментира че медииното отразяване на подобни конфликти е доста различно. И съм съгласен с това. Истината е подобни ситуации е хубаво да се разрешават на масата на преговори, а не с оръжие. За съжаление запада не съм видял да разрешава конфликтите по мирен път, а със заплахи, агресивни дейсвия и много лъжи в медиите. Много примери мога да дам.

220

Леле

преди 1 година

До profetey Добре, щом искаш нека следим логиката, даваме данни и анализираме. Какво имаме - статия за убито дете (независимо достоверна ли е или не). И кое е важното в случая - трагичната загуба на невинен живот или "защо пишете за това, а не пишете за онова"? Добре, в Сирия също има убити деца, в Еритрея, Мозамбик и Тринидат и Тобаго - също. Ами значи всичко е наред - просто нека напишем по една статия и за тях, а утре да застреляме още някое дете и така.

219

Анонимен

преди 1 година

Крадеца вика дръжте крадеца. Народна мъдрост.

218

profetey

преди 1 година

До Леле 225: Подобно на много коментиращи пишеш с много подигравки. Аз следя логиката и затова давам данни и анализирвам стремейки се да не обиждам. Има поне 2 страни на монетата и информацията. И най-*** е навярно нито 1 от страните не е истината. Не казвам че това което е написано в статията не е трагедия. Ужасно е да има жертви деца независимо къде се намират. Но твърдя че не може едностстанно да се поднася информацията и едните да се изкарват ангели, а другите дяволи.

217

Анонимен

преди 1 година

До profetey. Като каза Афганистан че се сетих за руските авантюти там. Темата между другото е доста интересна. В Чечня също имаше нещо, но не мога да се сетя какво. То в този ред на мисли може и Сирия да споменем - там май пак имаше някакви руски войски. Не знам - позабравил съм ги тези неща.

216

Анонимен

преди 1 година

Не знам кое приемаш за "закачка", но убийството на деца не ми се струва много закачливо. Дори и в холивудските постановки. Може пък кремълският хумор да е по-различен.

215

profetey

преди 1 година

До Анонимен 226 и 228: Сирия е точен пример как запада има двоен критерии. Турция влезе в Сирия подобно на Русия, но не чета всеки ден статии за агресията на Турция. Нима Сирия не е суверенна държава. Или Ирак и Афгарнистан не са суверенни държави. И също войната в Сирия не е гражданска. След намесата на Турция е международна подобно на войната в Украйна.