40

Анонимен

преди 1 година

А сега са усетихте ...А когато са прегръщате с дъ пък съ не разбрахте ли че който е тях отива в историята като предател...

39

Ех Нинова Нинова

преди 1 година

Досега въртя на малкия си пръст ПростоКиро момчето на татко сега си харесала Никола Минчев да въртиш момчето на мама.Само че ПростоКиро и Кокорчо ако смятаха да НЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ВСИЧКО още при първото правителство щяха да оставят Стефан Янев за премиер като човек с опит и да останат министри на икономиката и финансите.Момчета искат "Цялата власт" затова ако не са ТЕ само Лорер Ковчежника на спестяванията им могат да приемат за Министър-председател.Набий си го Корнелия щото иначе няма Правителство!

38

Анонимен

преди 1 година

Мега наглата Нинова е хитрата сврака с двата крака. По-известна е като госпожа Лъжа или Техноимпекса. Пластичният и хирург я обезобразил до неузнаваемост. Качил и веждите на фунталелата.

37

Анонимен

преди 1 година

Уж лявата партия на Нинова, се прегърна с розовите понита, а крушовска сЕЛянко? Кой и вярва още на тази?

36

1,2,3

преди 1 година

1 ви път след 6 м гласуване на недоверие към ПП2 път ПП не могат да сформират мнозинство с техно правителствоСега 3 ти път бсп и дб предлагат отново ПП начело на правителствоТолкова тъпизми няма никъде ! Да не стане да се молят ПП да бъдат начело и на служебно правителство ! Идиотизъм висша степен .

35

П.К.

преди 1 година

Тази, изкуку-ригалата и изхвърлената с рит-ници от хората??? Щяла да преговаря? С кого и за кого ще преговаряш, мари бульо Импексова? Най напред върни крадне-нето.

34

Анонимен

преди 1 година

Ясно Мустафата им е набила канчетата на всички и ПП=предателството продължава.

33

Анонимен

преди 1 година

Гачи е сайдисвал Кире и на kak' Kopи парапетите...?

32

Истината

преди 1 година

...И премиерът трябва да е отново Кирил Петков, за добротона България! Никой друг.

31

Анонимен

преди 1 година

Импексова, ако беше жив дядо ми борец против фашизма, да е нарамил пушката и да те е уцелил в десетката. Лют врачанин беше, а колко мразеше такива фурви като теб. До преди години, надувашее каввалла на Костов.

30

Анонимен

преди 1 година

Много години без да съм член на БСП гласувах за левата идея. Вече като виждам Нинова с кои е във власта , никога нема да гласувам за БСП. Вече спрех да гледам и техната телевизия защото една дама на икономическата програма още малко и в култ ще издигне Нинова.

29

Анонимен

преди 1 година

Щото няма друг т.ъп премиер, който да ти даде власт в ръцете. Личните интереси ти клатят будьоновката.

28

Anonimen

преди 1 година

Комунистите на Нинова с комсомолците на Кирил и Асен ... мерси!!!

27

КИРО - БАЙДЪНА - САЩ

преди 1 година

НИНОВА - ПУТИН - РУСИЯ................... КАКВА Е ТАЯ КОАЛИЦИЯ............??.......... КОАЛИЦИЯТА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ........!!!

26

Аз

преди 1 година

Нинова, Нинова, кльопачката е сладка, нали? И като знаеш много добре, че ще ти е за последно, ще направиш всичко възможно да папкаш колкото може по-дълго. Дори ще пренебрегнеш съпартийците си, които ясно ти казаха, не влизай повече в съюз с Киро и кокоро!

25

Анонимен

преди 1 година

Преди години имаше една целувка на Станишев, сега Нинова се прегърна с ПП и едва не се целуна поне за сега с ДБ.Нови интереси , нови " стратегимески съюзници" в имета на власта и лапането. Електората да ръкоплеска.

24

Зaпознат

преди 1 година

Бсп трябва да земе главата на Нинова и нейните тигри преди нова избори!

23

м...да

преди 1 година

Отиваме на избори! Правителство няма да има!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Тая БСП-арите трябва да я закопаят, ще ги заличи иначе, те не знаят вече кви са.

21

Анонимен

преди 1 година

В ада да горите всичките крадци, Корнела ученичката на Иван Костов, се представя за лява партия, като управлява заедно с ДБ. Хахха Никога повече, няма да гласувам за ПП. Да се прегръщат със статуквото.