19

Специално за дпс

преди 1 година

И на всеки който е различен от Българина да научи и запомни,че:"ЧОВЕК БЕЗ РОДИНА Е ПЕЧАЛЕН ЧУЖДЕНЕЦ"-СПАРТАК.

18

КОЙ ИДИОТ

преди 1 година

Пуска тази пасмина във Български парламент да му ***.

17

Анонимен

преди 1 година

Човек който другаде казва моята родина на какво се надява

16

Анонимен

преди 1 година

Предложения всякакви Той решава

15

П.К.

преди 1 година

Цитираните изявления са точната картина на политическата и на икономическата криза в България- С тях, с нагорещено желязо, се дамгосват и повсеместните и груби нарушения на БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ и на всички други закони и разпоредби от, вече отдавна обреченото "правителство в оставка". Наистина е задължителна намесата на президентската институция в този момент, за да се сложи ред и законност и на всички действия на развилнялите се партии и партийки в боричканията им за власт и лични облаги.

14

УРАН ПРО

преди 1 година

Скоро избори нЕма

13

Анонимен

преди 1 година

резидентът на САЩ да не се ослушва като гърмян заек. Показаха фашистката си същност от БКП/БСП.

12

тези

преди 1 година

преговори са все едно всички да знаем, че няма как да има повече азерски газ и кирчо да ходи до там, за да го разбере, така и с преговорите. Всички разбират, че има непреодолеми противоречия и няма как да има правителство и въпреки това се забавя топката. Има някакъв келепир от това!

11

Може би

преди 1 година

след време ще излезе защо корнела и киро искат да задържи мандата, при положение, че за всички е ясно, че при тръгване на преговори за постове ще стане ужасно. Всеки ще поставя условия. А да съставяш правителство с хиляди неизвестни и 100% рискове с мандат на една партия, означава за същата партия аут при следващи изборил Има международни обещания и затова се май се задържа мандата!

10

Анонимен

преди 1 година

Мустафа, я кажи де *** се.

9

Лойко

преди 1 година

Спокойно.Радев ще наложи вето на този закон.

8

Анонимен

преди 1 година

Карадайъ нещо се объркал, не знае ли, че комунист само с бой дава власта.?!Корнелка сигурно е заключил в сейф папката с документите за мандат за съставяне на правителство,да неби някой вътрешнопартиен враг да върне документите на президента. А, както каза тя мандата ще го върне не къде през август.

7

Въпрос

преди 1 година

Защо Главният Прокурор Иван Гешев прикрива криминално проявения си приятел Юлиян Борисов Георгиев от Перник, обвинен за над 20 убийства и заплахи срещу Българи!?

6

Анонимен

преди 1 година

само едно уточнение, в случай че избранора шеф на КЕВР е отменено от КС, то в този случай стария трябва да продължи да заема длъжноста до избора на нов, така че КЕВР формално не остава шеф, може би и КС трябва да излезе и с някакви указания по случая и да се внесе повече яснота

5

Анонимен

преди 1 година

Държавата е на ръба на пропастта, а оставкаджийте искат да протакат и да продължават да управляват до 15.08. Къде дават така?

4

Анонимен

преди 1 година

Я марш у Борино!

3

Анонимен

преди 1 година

1, И да млъкне Карадайъ, това не променя реалността - последните няколко години управлението на държавата бе престъпно, предателско, съсипващо-разоряващо и престъпниците трябва да бъдат съдени. Нуждаем се спешно от пробългарско правителство и напускане на ЕС и НАТО. Всяко забавяне и смъртно опасно за държавата. Която може и вече да е в неспасяемо положение.

2

Мхмм

преди 1 година

Няма как. Корнела не е върнала папката. Вече не търси кабинет, но каза, че до август 15 е на море. С папката. Какво да правиш, летният сезон е така. Бавно текат процедурите.

1

хххй

преди 1 година

млъквай турче мазно размазано