60

Иво Андонов:

преди 1 година

Засега оставаш отвънка! Ако имаме нужда, ще ти звъннем.

59

Анонимен

преди 1 година

Не, разбира се. Това е среща на цивилизовани държави в 21 век.

58

Моля моля ....

преди 1 година

До АнонименЧе от кога съдът в Хага е справедлив.

57

Стефанов

преди 1 година

Тъжният кон трябва да бъде допуснат само за да бъде унижен отново и изпратен обратно в азиатската си ко.чи.на.

56

САЩ

преди 1 година

НЕ. Такива грозни магарета не пускаме.

55

Анонимен

преди 1 година

Сащ са непрозрачна и недемократична държава, защото президентът им е декоративна фигура и не може да управлява секретните служби. Той няма толкова високо ниво за достъп до секретна информация, колкото шефовете им. А достъп се получава само на база на необходимост да има такъв достъп. Вътре в самите секретни служби има секретни отдели, които работят без никакъв контрол от конгреса или сената. Истинската власт е под повърхността.

54

Анонимен

преди 1 година

Аз четох някъде, че казал -- "ще направят така, че да не мога да се видя със семейните" -- това е глупаво, ти вече нямаш работа като външен министър там.

53

Анонимен

преди 1 година

Лавров е смел човек и е решил да свидетелства срещу Путин срещу сделка със съда и 20 годишна присъда.

52

Анонимен

преди 1 година

Ако има роднини живеещи в сащ нека да го арестуват, ако отиде. А той реално няма работа в сащ -- те са в състояние на война с Русия. Ако иска да каже нещо може да се направи конферентна връзка по интернет и да говори.

51

Наблюдател

преди 1 година

Демократично ли е да триете коментари който не ви харесват ?Ясно е как промивате мозъците и сте платени от американски фондации но тук хората не са прости

50

Анонимен

преди 1 година

Лавров е невинен до доказване на противното. Ще бъде съден в справедлив процес. Доброволно се предава с този "жест на добра воля" на международния съд в Хага, след словото пред ООН.

49

Анонимен

преди 1 година

Лавров: Кога САЩ ще открият Втори фронт срещу Украйна. Изнемогваме и руските буряти не стигат.

48

Анонимен

преди 1 година

Ще го пуснат еднопосочно към ООН и съда. Откога го чакат да се предаде за справедлив съд. Лавров е руският втори човек след Хитлер, който отива да договори мир със САЩ и заедно да победят Украйна.

47

Анонимен

преди 1 година

Лавров е като Навални - отива да бъде съден и да излежи присъдата си. Той знае ли, че ще бъде арестуван и предаден на съда в Хага, където да чака справедлив процес и другите обвиняеми за престъпления срещу човечеството?

46

Анонимен

преди 1 година

Че каква работа има военнопрестъпник в ООН? Това е все едно Рибентроп да го пуснат в САЩ по времето на ВСВ.

45

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Специално лавров, който има някакви роднини в сащ не трябва да е външен министър на Русия и трябва да бъде сменен. Защо е още министър не ми е понятно." Какви Роденини бре Щерка му вярно е израснала в САЩ но се венча за Руснак с бизнес и в САЩ и в РФ и сега си живеят в РФ. Ако има някакви роднини Нто коляно сигурно и аз ще намеря такива, както и всеки в България.

44

руските фашаги

преди 1 година

не ги искаме в нормалния свят.

43

Анонимен

преди 1 година

И как ще го пуснат? Нали ще отиде да ги обстрелва там, както в Киев обстрелваха Гутериш.

42

ООН

преди 1 година

И нека следващото седалище бъде в Дубай?

41

Анонимен

преди 1 година

ООН не трябва да е в сащ. Седалището трябва да се премести в неутрална държава -- например Швейцария или Австрия или някоя друга държава, но не и сащ, които нарушават всякакви международни закони, когато не им е изгодно да ги спазват. Специално лавров, който има някакви роднини в сащ не трябва да е външен министър на Русия и трябва да бъде сменен. Защо е още министър не ми е понятно.