19

Министъра да знае

преди 1 година

НОвото нагло престъпно исключително мощно оръжие рекалмирано като "ЕКО СТИКЕР"уврежда обемно всичко в купето.. След НЕЗАКОННО ЗАЛЕПВАНЕ ПОЛУЧИХМЕ с майка ми веднага остро проникващо главоболие от еко стикери..Залепилия незаконно еко стикера ме предупреди че имало и антени в него.Включи се система за постоянно следене и увреждане в реално време ..КАкто при движение така и при престой в автомобила.Свалят данни обемно от лични карти и други с холограмни оръжия.Облъчват по време на сън УБИИСТВЕНО..

18

УБиват с ЕКО СТИКЕРИ

преди 1 година

Внимание оръжието снимано да убива рекламно в болницата в Ухан през 2019 година вече масово е разпространено в България.Експерти да проверят колко стотин хиляди дигитално холограмни оръжия са продадени в България чрез МВР РЕКЕТ> Вижте "ЕКО СТИКЕРИ".Проверки направени по искане на експерт на МВР получил специфични остри увреждания на главен мозък ,очи и сърце след залепване НЕЗАКОННО НА ЕКО СТИКЕР В ЛИЧНА КОЛА.Доказаха ползване за проследяване,центриране и облъчване вкл в дома и колата..

17

Хм

преди 1 година

Помните ли биолабораториите в ***. И тук има такава. Една бг журналистка Диляна ... (не й помня фамилията) беше правила разследване. Та може следващият вирус да атакува само хората, които споделят общи гени или там както се нарича, с определен геном, приблизително националност. Това ако не е биологично оръжие, здраве му кажи

16

Петров

преди 1 година

А Путин прилича все повече на Ам-Гъл. Великата Русия е най-велика във военните провали и икономическите провали.

15

Райна

преди 1 година

Още една такава полу-истинска пандемия и Русия и Китай умират прави. Много са силни обаче като им спреш американските доларчета и цапат гащите яко.

14

Анонимен

преди 1 година

Южна Корея и Япония, там са 44% от новите случаи. В Япония вече намаляват, но в Южна Корея все още се увеличават. Преди тях в Тайван бяха страшно много новозаразените.

13

Ковид

преди 1 година

Явно ще сменят сценария.

12

Анонимен

преди 1 година

Новият американски щам е насочен само към американофобите. Големи мъчения ги чакат,но знаем, че ще ще умрат с една дума на уста - Роzzия!

11

Анонимен

преди 1 година

Китайският вирус е много добре разработен, но за зла участ на създателите му взе, че удари и Китай. Но азиатците като цяло са добре, тъй като 60% се резистентни към вируса. Просто имат генетичен имунитет, тъй като през хилядолетията Азия винаги е била инкубатор на страшни зарази. Младите хора и тези с добър имунитет няма от какво да се плашат, а възрастните и тези с намален имунитет трябва да се пазят и ваксинират.

10

От Вселената

преди 1 година

Те не изолират вируса! Те изолират теб!

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, С баща с увредено зрение. Не го слушай този доктор, че баща ти няма да вижда. Има метод на Д-р Бейтс от 1920 год. включително за катаракт безоперативно подобряване и по-добро зрение без очила. Причината за влошаване на зрението е най-вероятно залежаване /обездвижване. и, ако се е натъпкал с медикаменти /натровен черен дроб/ Лечението е палминг няколко часа на ден по 30 минути всеки път Вода минимум 2 литра на ден, разходка навън максимално дълго на светло., упражненията на Бейтс...

8

ЛЪЖЕВАКСИНАТА

преди 1 година

заразява околните по-бързо от вируса, създаден във военните лаборатории

7

В столиците

преди 1 година

където са един връз друг най бързо ще се свършат хората. Като се свършат хората, ще изчезне и вирусът.

6

Анонимен

преди 1 година

Ей язък... а аз тамън се наканих да се сиропирам.

5

До 4

преди 1 година

Явно има катаракта, перде на очите, намерете читав очен и го оперирайте, ама недейте и двете очите наведнъж.

4

Анонимен

преди 1 година

Жалко братле! Ако не беше тоя ковид, вероятно щеше да вижда като орел поне до 107 ! Язък, толкова млад да спре да вижда, само на 87... Коварно заболяване е ковидът!

3

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който се опитва да прилага принуда, натиск, психоза и локдаун, трябва да бъде ликвидиран незабавно и по възможност мъчително!

2

Анонимен

преди 1 година

Моят баща е на 87 години. Прекара Ковид, уж безпроблемно, но го удари в зрението и вече не вижда. Лекарят каза, че нищо не може да се направи, защото КОВИД му е увредил съдовете на очите и няма да може вече да вижда. Ужас!

1

Xaxa

преди 1 година

То значи, че и в БГ намалява. Явно медико-фашистките мерки с пapцaлитe които никой не пожела да носи дадоха резултат. Между другото сатанистите въобще не са се отказали от лъжите за вирусите и в момента пускат напосоки всякакви небивалици като разни шарки и нилски вируси от комари. Според "медията" Днес.бг нилския вирус се карал също като ковида безсимптомно и имал забележете и същите симптоми. Явно глобалистите съвсем са се самозабравили и мислят хората за някакви плиткоумни австралопитеци.