15

Анонимен

преди 1 година

Тези гори дето ги секат все още за да са на печалба са ни от ТАто нищо не са засадили за 40 години

14

Ей

преди 1 година

Тука пак са се изказали все "спецове". От години я има тази възможност, дадена община да осигури на желаещите да си отрежат и докарат сами дървата за огрев. Виждал съм обяви и в кметството на Горна баня, и който има възможност и желание, що да не го направи. А това, че материала бил боров - ами такава гора има. С малко умения, който може е си вземе 10 кубика, та бих казал, че и ще му останат за другото лято. Греел съм кахлена печка и с 2-3 кила вестници, но трябва да знаеш как.

13

Анонимен

преди 1 година

да минат лесничейте и дакажат какво да се сече , масово в трекляно е болна гората така може и да се спаси , пак недомислици без контрол

12

талпата

преди 1 година

и то суров чам, коминочистачите ще захлебят

11

kirasirrav

преди 1 година

Абе и това е за предпочитане пред другите схеми - едни ..... крадът с каруци и ги продават на пенсионерите на безбожни цени. Хеле пък ако са намерили за клиенти ,,софиянци" ( това се използва въобще за неместни, купили си имот и съответно уж по-богати). Там е дране на живо.В случая вече зависи и от кметове и горски да следят какво се случва.

10

Анонимен

преди 1 година

Кви 19 лв за кубик лъжат преди бяха по 60-70 лв сега по 240 и ще паднат на 10лв Вярвате ли и каква е закономерността

9

Анонимен

преди 1 година

Чам за огрев ли ще раздават?Ами той хвърчи бързо като разпалки е.Ако харчиш 10 кубика бук или дъб за една зима,то чам ще ти е нужен двойно и тройно.Подигравка е това.Отбиване на номера,за да хванат гласовете а старците за изборите.Чисто купуване на гласове е това.

8

Анонимен

преди 1 година

Тъй, тъй..., първият кубик 10 лв., вторият 90 лв. -))))

7

Анонимен

преди 1 година

каква поредна партенка в днес бг, драги зрители!

6

талпата

преди 1 година

много срамежливо се споменава, че иде реч за боров материал...с всички произтичащи от това последици

5

ПроСоТо

преди 1 година

До Дсад...б. мааму!..Може и да си прав!...Толкова ли нема поне едно ИСКРЕНО и БЕЗКОРИСТНО дело в тая наша "Измъчена географска територия" ?!..Кой и как успя да ни ОТРОВИ с ОТРОВАТА "партии,политики и жажда за власт"?

4

Дсад

преди 1 година

До ПроСоТоАбе не е баш така , сигурно ще се дават само на наши хора заради изборите. Кметът Паунов е дърта герберуха и ще осигури гласове

3

ПроСоТо

преди 1 година

ето това вече е нещо!..Без много приказки,без удряне на тъпана..Просто и ЕФЕКТИВНО!...И други общини трябва да въведат това !....Разбира се общини,в която дпс-дървена мафия не свири първа цигулка..

2

негласуващ

преди 1 година

Ооо!За Корни забравете вече!Аз и роднините ми по избори от години не ходим но сега съм ги задължил да отидат и на всяка цена да гласуваме против госпожа Лъжа!

1

Зозо

преди 1 година

.........Хората ще трябва самостоятелно да ги добият.......... цената през септември да достигне 200 лева кубика...... Хахахахааа, Корни, Корниииии няма да влезнеш в парламента май :))))))))))))))))))))))))) Къде са евтините дърва??? То само с назначаване на наши хора не става