8

Тоз пък!

преди 1 година

Я,стига се напъва !ЧервенШибанЧервей!!!!Гледай сега, по тази логика, трябваше цялото БСП да арестуват, заради криминалния преход, създаден от тях и за фалитите на България и банковата система срината от тях, а да не говорим за създадените олигарси и икономически и мутренски групировки от БСП!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Поредният парадокс.

6

Анонимен

преди 1 година

Поредния парадокс.

5

Анонимен

преди 1 година

Зарков, не си глупав, а май се връзваш на баснята да бориш корупция с прокуратура! Корупция се бори с инвестиции, по възможност на наш капитал, заводи и работни места с реални обявени заплати и високи доходи! Бедните страни са корумпирани! Това е начина, а това с полицията е пързалка за зелен хайвер за да ни залъжат уж защо не инвестирали.

4

GG

преди 1 година

Зарков ли сложиха отговорен за успешното провеждане на корупцията по високите етажи на властта ?!

3

леле леле

преди 1 година

комунист говори за борба срещу корупцията , хахаха . абе заркОФ ти не знаеш ли че точно бсп я създаде тая корупция , не знаеш ли кой фалира България няколко пъти, кой създаде фирми фантоми,кой ограби парите на хората с фалиране на банки, кои приватизираха предприятия и заводи, кой каза : другари , назначавам ви за милионери , при кои нямаше хляб ? питай импексова , тя знае .

2

Ха па

преди 1 година

Скъсаха се от доноси срещу собствената си държава ,а сега пари няма.

1

Анонимен

преди 1 година

Круме: Запазихме концепцията на предишния парламент - кражбА кокот може и това е!