90

Анонимен

преди 1 година

Тоше с какво те запомних в парламента- рошав, кирлив, смачкан с визия на клошар, вечно спящ на банката, повтарящ зададените опорки на черепите- например колко крадливи биле ГЕРБ, вчера СГС излезе с решение говорителят на Коалиционното правителство Кутев да плати обещетение на Нанков за това че е излъгал че Нанков е откраднал милиарди от магистралите за 50 000 лв- така че лъжите и после плащате здраво за лъжите си. Очаквам и други осъдени за лъжите си и слез от гърба на Борисов

89

До 90 Вчера

преди 1 година

Ау уууу ! Ами тежи на поезии та основа другарю неженджендар

88

Анонимен

преди 1 година

Браво Тоше. Никога вече Герб- СдСрастията с ДПС и ПП и ДБ. Само ВЪЗРАЖДАНЕ

87

Вчера

преди 1 година

Вчера в парламента мина пак правителство ще има, Тошко Афикански вкъщи гледа и се мръщии..Дзън дзън дзън гледа и се мръщи...дзън дзън гледа и се мръщи Слави после пък му звънна каза му че се напъва в тоалетната чиния мандата ще открияя дзън дзън дзън мандата ще открияНищо че сме вече вънка Слави във носа си бърка ще направич чалка песен живота ще е лесен....

86

Перниканец

преди 1 година

Toшко африкански нема да прави коялиция с никой, щото те и без това немат % за влизане в Парламента. Но за такива като тях, не жалиме ич.

85

v

преди 1 година

вие 1во влезте в парламента да не правите коалиция с Мая Манолова хахахах

84

Анонимен

преди 1 година

Тошко Африкански,пардон-Балкански.

83

Педя човек

преди 1 година

Аз съм мъничко човечена Славуца мил другарИмам партиика малка на коят съм господар.Тралала хихихи ТралалаЗная много чалга песнищо съм слушал у домааПравя далавери беснив парламента бях за тва...Тралала хихи хи.

82

От хората

преди 1 година

Който има малко в главата никога няма да прави коалиция с вас.След изцепките ми е интересно имате ли още привърженици,или само платените.

81

Анонимен

преди 1 година

ДО-ВИЖ-ДА-НЕ!

80

абе

преди 1 година

тошкоууууу , бе вас никой не ви иска , за ква коалиция говориш :) клоуни такива .

79

гелям даде

преди 1 година

Гелям даде Тудуресте аман ачадааан.

78

напротив

преди 1 година

точно това са вашите аркадаши

77

И Така Нататъка

преди 1 година

Имахте възможност, пропиляхте я И Така Нататъка....Проф.д.р. Депесарев

76

Анонимен

преди 1 година

Когато казваш,че другите говорят глупости,не си ли даваш сметка вие какви глупости сътворихте и че прецакахте 3 парламента и заради вас ще ходим за една година 3 пъти на избори,които ще ни струват само сега 70 милиона,а умножено по 3 стават 210 милиона загубени средства за пенсионери,детски градини,ремонти и др.

75

Гледна точка

преди 1 година

Ей, какво нещо е заразата с омраза у българина. Значи с вечно фалиралата държавата БСП може, а с ГЕРБ, които се справяха доста прилично с управлението - не. Типично за ганььо.

74

кво беше ИТН?

преди 1 година

Славиту се надява ,да има още *** да гласуват за него?!?!

73

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС, ИТН, Възраждане - Коалиция Газпром?

72

България над всичко

преди 1 година

ама коалиции правят партиите в Парламента, бе Тошко..?! а вие имате шанс в влезете на тия избори.. колкото Атака с техните 0,3% имат шанс за мнозинство хахахахахахаха

71

Повърнях

преди 1 година

Гледайте филма "Капитан Андреево - филмът" в тубата. Наистина филм на ужасите, обаче друго е по-интересно там, има кадри от Шоуто на Слави където гостува Доган. Само вижте как са се наредили там Трошко и другите и как лижат гъзз.а на Доган в ефир. Направо ще повърнете!! После ми говорете, че ИТН не били с ДПС.