Тошко Йорданов: С ГЕРБ и с ДПС коалиция няма да направим

Оптималният вариант бил двете партии да са извън властта
20 сеп 2022 09:15, Нели Христова
147
Тошко Йорданов: С ГЕРБ и с ДПС коалиция няма да направим
Снимка: БГНЕС

Ясно е, че с ГЕРБ и с ДПС коалиция няма да направим. Много пъти сме казвали, че наши евентуални партньори могат да бъдат извън тези партии. Никога не си променяме моралния компас. Това коментира в „Здравей, България” Тошко Йорданов от „Има такъв народ”.

„ПП-тата са склонни да изиграят един танц с ГЕРБ, ако Борисов се оттегли като председател. Ние такива политически врътки няма да правим и не сме правили. Що се отнася до самите ПП - въпрос на разговори. Наше твърдо убеждение е, че Кирил Петков и Асен Василев не трябва да са в изпълнителната власт”, добави той.

Йорданов подчерта, че ако има правителство, излъчено от ГЕРБ или ДПС, ИТН няма да го подкрепи. „Това е опорка на „Продължаваме Промяната”. И те, и БСП говореха тотални глупости за нас с ГЕРБ и ДПС”, каза още представителят на ИТН.

По думите му оптималният вариант е ГЕРБ и ДПС да бъдат извън властта, а съответното правителство да има конкретна програма с конкретни стъпки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
3
 
! Отговори
Късия преди 1 година
От ИТН много се изложиха когато получиха възможност да влязат в парламента , не мисля ,че ще имате възможност да се коалирате с когото и да било. Най -добрия вариант би бил в парламента да влязат само нови партии , партии ,които не са били никога там .
129
0
 
3
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Няма да се наложи с никого
128
0
 
4
 
! Отговори
р преди 1 година
Тошко, вече 2 години на практика сме президентска република.И виж каква я забъркахте.За каква президентска ребупулика ревете?На всички е ясно,че вие - сбирщината около учиндолския прос.ак сте тайфата на фа.мака.
127
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко, нали точно ти го налапа на дебелия ..
126
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти да видиш. Та нали точно те ви п.........ха да свалите предходното правителство бе Тошко. Ти на балами ли ни правиш, или не си пил хапчетата си.
125
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошкатам при Волен на политическото бунище.Може протестчета да си правите с майките
124
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен гербер преди 1 година
Тошко, а в парламента ще влезете ли?
123
0
 
12
 
! Отговори
Баш преди 1 година
ИТН няма да влиза в коалици с ГЕРБ или Киро&Асен, просто защото няма да прескочи 4%!
122
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То, с.никого няма да се коалирате, защото няма да влезете в парламента. Усладиха ви се хубавите заплатки!!! Ама идва голяма суша за вас!!
121
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сиренето като е на високо... Като видя Славун, че няма да са в парламента и веднага почна да циври за президентска република. Което е пълна глупост.
120
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе вие и с БКП нямаше никога при никакви условия да правите коалиция, и направихте! Но вие няма да сте в парламента....
119
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко пъти Тошко иска народът да бърка в една и съща кофа за бокклукк като сектата Има такъв народ? Има ли такъв тъъпп народ? Има ли такъв народ? Кофата с отпаддъци на СЛАВИ е пълна с Шнорхели, измамници, плагиати, антиваксъри, чалгари, маймммуни. Няма такъв народ.
118
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко африкански пак си мисли и фантазира. На Слави чегъртането се случи на самия него. И да, Тошко няма да правите коалиция с никой, защото партии като вашата извън парламента нямате нужда от коалиция. Вие сте аутсайдер. Аматьори!
117
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То първо, няма да сте в парламента, та да правите коалиции и второ, май вече сте в коалиция с тях. Троянския кон в правителството, поне Славчо взе едни пари, които така е не обяви, както беше по закон.
116
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цезар е казал за Тошко и Слави: "Избрах, видях, изхвърлих"
115
4
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Не ги подценявайте! Чалгата все още са в "добра" форма да оплюят всеки, който им бъде поръчан! А такива все още са "ценност", в нашата политическа реалност! Не напразно направиха дълбок сФирчок на Радев/ с президентската република/, ако може да ги задържи в политиката!
114
0
 
11
 
! Отговори
Лойко преди 1 година
Не само коалиция няма да направите,ами и в Парламента няма да влезете.Партия от шутове,клоуни и кауни тръгнали и те да управляват държава.Ами не можете,видяхме ви.Какво има да се пъчите все още. Историята ви зове.
113
3
 
8
 
! Отговори
Леле а с ПП? преди 1 година
Както е заглавието явно може с Киро да се гушнат от ПП или пък с БСП така ли излиза?
112
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Спомних си стар виц .....Ааа, не, не става! Ония тримата Тошковци наистина разсмиваха България, а тоя Тошко я разревава. Изобщо не става да са в една група.
111
2
 
21
 
! Отговори
Поли преди 1 година
Значи не понасяте Киро и Асен и ПП -то(с право)обаче ако влезете в парламента ,ще се коалирахте с тях?! Игрички и схемички,в момент когато България е затънала от кризи.Това могат да си го разрешат само негодници ,каквито сте всички променкаджии.Марш от политиката ***.Народа трябва да се спасява точно от всички вас