181

Киро Истината

преди 1 година

Не разбирам защо великата руска армия не можа вече 7 м. да се справи с тази държава.Нали били 2 ако не и първи в света и НАТО се страхували от тях за цяла Европа.Май причината е, че винаги когато са побеждавали са сривали градове съд земята и не знаят да водят такъв тип война.Паркетните им генерали също са известни с идиотските си изцепки още от времето на освободителната война.Няма управия в Украйна,някой упорито го искаше и ето резултата.Вековни проблеми са натрупвани там

180

Z

преди 1 година

Трябва да не си с всичкия си да не вземеш насериозно Владимир Путин- велик Руски държавник и политик, които го е доказал. А нашите атлантически политици какво доказаха, че са крадци, лъжци, измамници както и партньорите им в ЕП.

179

Анонимен

преди 1 година

Еб***хти налоумното заглавие

178

Неграмотник

преди 1 година

До 109. Какви неграмотници има и ръсят мозък. Ти си идин от тях.

177

Жорж 31

преди 1 година

До 185. Явно не разбират руски, речта на Путин беше много ясна, добре поднесена, както и речта му преди да започнат военни действия на 24.02.,или не разбират руски или т ака им се изнася.

176

Анонимен

преди 1 година

Поредното неразбираемо боботене на английските пудели.

175

Украинка

преди 1 година

До 188 Запази твоето мнение за теб, не го налагай на другите. Много добре виждаме, какво става, как запада постоянно доставя оръжие, как Америка постоянно подстрекава, как никой не говори за мир. Тази думичка Мир, е табу за всички от ЕС, Англия, САЩ, как наркомана постоянно лъже и настройва всички срещу руснаци.

174

анонимен

преди 1 година

ядренна воина ще има и на територията на европа

173

Анонимен

преди 1 година

Ако се съди от досегашните им 'безаналогови оръжия", най-вероятно ядрените им рекети ще паднат в някое предградия на Москва. Ако въобще излетят.

172

Анонимен

преди 1 година

До ВСИЧКИ ЗНАЯТ"ПУТИН Е АНТИХРИСТА!"Прекалени го надценяваш. Антихриста, макар и отрицателен персонаж е велик воин, който, почти ще успее да завладее света. Той не се страхува да влезе директно в боя.Путин е нещастно комплексирано джудже. " Бункерно същество" . И все пак ще остане в историята. Ще постигне това, което враговете на Русия, не успяха да направят 300 години. Той ще унищожи Русия окончателно.

171

Американец

преди 1 година

Всички соростарии ,драскащи по вестниците да заминават към ФАЩ,че да се прочисти България от говедофашистки ***!

170

Българин

преди 1 година

Всички пролетарии ,драскащи по вестниците да заминават към Русия,че да се прочисти България от рускофашистки ***!

169

Не фен на Путин.

преди 1 година

"Русия влиза ол-ин, ще се стигне ли до ядрен конфликт?"-- Ще се стигне само ако, в отчаянието си, паниката и злобата глобалистите посегнат към ядрено оръжие. И Путин ясно им го каза. Слушайте му речта и не правете на ударени. Коя поред статия с такива лъжливи инсинуации пускате?

168

ВСИЧКИ ЗНАЯТ

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТА!

167

Никой

преди 1 година

Ауу кво си върна украина я четете малко повече по точно руснаците се издърпват и им дадоха площ 80 на 100 км и им остават 500 на 800 км площ който са им важните....След референдума някой трябва да изгори кой ли ше е?Има само един.... ЗЕЛЕНИЯ ще го обърнат ще му отворят бузките и welcome.Аа доколкото знам краварите още си пазарят от Русия стоки като титан и други неща така че стига сте лопали професори и вярвали на цялата евроукраинска пропаганда

166

ол-ин?

преди 1 година

Русия влиза ол-ин :) ? Това на какъв език е?

165

Анонимен

преди 1 година

До ДругТова че ще изчезнете звучи добре. Кога ще започвате да изчезвате?

164

Анонимен

преди 1 година

Абе не пишете глупости русия не може да загуби война не слушайте разни *** ако продължаваме да слушаме американците ще ни натресат трета световна война

163

Смех

преди 1 година

След малко отстъпление всички укротролове зареваха в екстаз. Русия губи войната. Я четете малко история как се е развивала Втората Световна! Ще не ревахте така когато американците ги биха в Сирия и Афганистан? Трябваше да ревете с пълни гърла. Че накрая си тръгнаха от Афганистан защото ги биха и си зарязаха там дори и техниката. Бягаха та даже не се обръщаха назад. И сега искат всички роби бързо да го забравят. Не бе не се е случвало никога това. А във Виетнам как беше? И от там си тръгнаха бити

162

Друг

преди 1 година

Заради такива ще изчезнем! Малки човечета с големи празни кратуни!