83

Истината е, че

преди 1 година

Още един Радевски " умник", оставен да довърши започнатото от Бойко. Не можа да напише Плана за развитие, и за ? то пак толкова компетентен. Кирчовци чакат ред за Редовно правителство, за да поемат щафетата.

82

Анонимен

преди 1 година

само като му видя физиономиийката на този и ми става ясно колко мисли за България и народа... вие как мислите...

81

БЪЛГАРИН

преди 1 година

КАТО СА ТОЛКОВА СИГУРНИ В ПОЛЗИТЕ ОТ ЕВРОЗОНАТА ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТ ОТ РЕФЕРЕНДУМ ПО ТЕМАТА МАЙ НЕ ИМ СТИСКА

80

Dinosaurus

преди 1 година

И на тожа фазанче мястото е в птицефермата при пуяците Кирчо и Кокорчо. В САЩ пуяците се използват само за празничната трапеза за деня на благодарността, не ги правят премиери. Ама ние сме велики европейци...

79

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ СЕ ПОВИШИ ДОВЕРИЕТО В СТРАНАТА НИ /инвеститори пак няма да дойдат/, ПОДОБРЯВАНЕ НА КРЕДИТНИЯ РЕЙТИНГ/това касае само заеми, а пък те не би трябвало да са необходими, при една работеща икономика/, ОТПАДАНЕ НА ТРАНЗАКЦИОННИ РАЗХОДИ /ето това пречи много на спекулантите и едрия бизнес/, ЗАСИЛВАНЕ НА БАНКОВИЯ НАДЗОР /левът пречи ли на банковия надзор?/ и ЗАСИЛВАНЕ НА ФИНАНСОВАТА СТАБИЛНОСТ /на фона на отслабеното евро и експертни прогнози за кризи поне оше 2 години в ЕС?/.

78

Анонимен

преди 1 година

печатарите на евродолара и евроковида са едни и същи,трий

77

Анонимен

преди 1 година

За еврото дали да се приеме батко требе да се пита народа. И ако той го иска - ДА. Ама ако не го иска - НЕ. Ти и др. около тебе не можете и не трябва да ви даваме това приемане. Ако стане - веднага обедняваме НАПОЛОВИНА от кyрса. А после с цените какво ще стане? Какви ползи? Или така ти заповядват да говориш? И ако българите това горното не виждат - горко ни.

76

Анонимен

преди 1 година

Ще се повиши кредитния рейтинг....... това казва всичко.... ще си печатаме хартийки и ще ви даваме а вие ще влезите в дълговата спирала и цялото ви имущество ще стане нашо..... не че сега не е до някаква степен...

75

Анонимен

преди 1 година

Българинът ще обеднее! Българинът! България и такива като Пеканов и сега са богати. Еврозоната ще ги обогати още повече. За сметка на народеца.

74

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че няма. Само дето всичко ще стане колкото е в лева в евро. Практиката показва, че бедните са много по алчни, а и нямаме колонии, така че ограбването ще е вътрешно.

73

Анонимен

преди 1 година

Тоз младеж и той сигурно завършил Харвард както Кирчо. Правилно казва човека,че България няма да обеднее, но българите ще обеднеят та пушек ще се вдига.То не че има вече накъде.Тоз сигурно в магазин не е влизал да види как безнаказано всички вериги магазини спекулират с цените за сметка на бедния български народ.Защо Пеканов в Германия,Англия и да не говорим за Турция цените на основни продукти са в пъти по ниски?Олио в Турция - 3лв,кашкавал-10лв/кг,сирене -6лв/кг,гориво -2лв/л.

72

цц

преди 1 година

И още един факт до юли 2022 год. България е изнесла стока за 21 млрд.лева за ЕС, за същия период за Русия 400 млн. лв. Факт.

71

факт

преди 1 година

Че България си е в еврозоната от 2002 год., чрез дойчемарката. През 1997 година с валутния борд лева е прекрипен към дойчемарката. 1 марка = 1 лев. Ако не беше това през 2008 година лева можеше да е 4-6 лева за евро

70

Пеканов:

преди 1 година

България ще обеднее след приемането на еврото,но ти сигурно ще забогатееш!

69

Спиро

преди 1 година

До ТракТочно така! От ЕС забогатяха, всички докопали се до властта, от европейските пари, които до обикновения българин въобще не достигат. Напротив, затри се и малкото производство и само чакаме пари от Европа. Нищо добро не видяхме от ЕС. Нищо добро няма да видим и от Еврото!

68

Samo minavam

преди 1 година

По коректно е да кажеш....Аз няма да обеднея

67

Анонимен

преди 1 година

какво ни бутате в разпадащ се колониален съюз , нямаме полза от него , без мита им внасяме буклуците и квоти имаме почти нищо да не изнасяме просперитет

66

gg

преди 1 година

Айде и тебе те е редил Винету май г-н Пекачно ;)Такива работи "не се смятат", защото ти г-не казваш, че "не смяташ", т.е. изразяваш своето (или в случая чуждо) мнение. Добре, имаш това право, но с доказателства/разписани прогнози/икомомически данни и успешни европейски примери, не го подплатяваш с нищо, затова си остава просто едно мнение от никому неизвестен човечец.

65

Трак

преди 1 година

Абе то и в ЕС беше много добре да влезнем в семейството на богатите и кво стана . 16 г геноцид безработица глад и мизерия . Цени като в ЕС а заплати като в Сомалия . Къде е евростандарта ни . ?? Живеем като скотове и сме най бедните не само в Европа но и в целия свят. Редица африкански държави са по добре от нас . Така че ай си-ктир с това евро

64

е стига де

преди 1 година

ама какви са тези юпита дето ще определят бедността... от гадния цар дето дойде тук преди години и подведе народа, той лансира това юпи течение дето днес ще ни казва, че не сме бедни